ΝΔ: "Γραφικός εκφραστής μιας ακραίας μειοψηφικής έκφρασης ο κ. Γαβρόγλου"

“Είναι ξεκάθαρο ότι και αυτή η απόφαση θα αλλάξει από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας”.

02/08/2017

Άκουσε το άρθρο

“Ο κ. Γαβρόγλου είναι εκτός τόπου και χρόνου, καθώς δεν αντιλαμβάνεται ότι η συντριπτική πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας καταδικάζει την απόφασή του”, τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της, απαντώντας στον υπουργό Παιδείας σχετικά με την κατάργηση του κριτηρίου της βαθμολογίας για την επιλογή σημαιοφόρων, και υπογραμμίζει:

  • Παραμένει ένας γραφικός εκφραστής μιας ακραίας μειοψηφικής έκφρασης.
  • Ο Υπουργός Παιδείας θα πρέπει επιτέλους να αντιληφθεί ότι στη συνείδηση του κόσμου οι σημαιοφόροι στις παρελάσεις είναι ταυτισμένοι με την αριστεία και την πρόοδο.
  • Είναι ξεκάθαρο ότι και αυτή η απόφαση θα αλλάξει από την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Σχόλια (1)

Νίκη Παπαδ.
|

Καλό θα είναι μετά από αυτό και οι εργαζόμενοι μαζί με τους ανέργους να μπαίνουν στην κλήρωση ποιος θα πάρει τον μισθό για να μην δημιουργουνται ψυχικά τραύματα στους ανέργους

θαυμάστε την αριστεία μεταμορφωμενη πλέον

και καλά ο κ. υπουργός ήταν και πανεπιστημιακος ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ