ΤΕΧΝΙΚΗ-ΕΠ/ΚΗ

Εντυπα , Βιβλία, Βεβαιώσεις και Πιστοποιητικά του «Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας» των αποφοίτων ΕΠΑ.Λ.

Δημοσίευση: 07/08/2017
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Καθορίστηκε από το υπουργείο Παιδείας ο  τύπος και το περιεχόμενο του Μητρώου, της Βεβαίωσης Παρακολούθησης και του Πιστοποιητικού για στρατολογική χρήση του «Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας» αποφοίτων ΕΠΑΛ.

1) Μητρώο του «Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθη- τείας» αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. (Υπόδειγμα 1).

2) Βεβαίωση Παρακολούθησης «Μεταλυκειακού Έτους - Τάξης Μαθητείας» αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. (Υπόδειγμα 2).

3) Πιστοποιητικό για στρατολογική χρήση των εγγε- γραμμένων στο «Μεταλυκειακό'Ετος - Τάξη Μαθητείας» (Υπόδειγμα 3).

Σαν βοηθητικά Βιβλία -Έντυπα για την παρακολούθη- ση της φοίτησης των μαθητευομένων στο «πρόγραμμα εργαστηριακών μαθημάτων της ειδικότητας», οι διδάσκοντες εκπαιδευτικοί μπορούν να χρησιμοποιούν ως πρότυπα βιβλία και έντυπα τα αντίστοιχα με το Βιβλίο Φοίτησης, το Βιβλίο Διδασκόμενης Ύλης και το Ημερήσιο Δελτίο Απουσιών του ΕΠΑ.Λ.

Σε κάθε ΕΠΑ.Λ. που λειτουργεί «Μεταλυκειακό Έτος - Τάξη Μαθητείας» τα σχετικά έγγραφα με την υλοποίηση της μαθητείας καταχωρίζονται στο: α) Πρωτόκολλο, β) Βιβλίο Πράξεων Διευθυντού, γ) Βιβλίο Πράξεων Συλ- λόγου Διδασκόντων του ΕΠΑ.Λ.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ