ΤΕΧΝΙΚΗ-ΕΠ/ΚΗ

Αναθέσεις μαθημάτων όλων των τάξεων του Επαγγελματικού Λυκείου

Δείτε τη νέα υπουργική απόφαση
Δημοσίευση: 11/08/2017
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η νέα υπουργική απόφαση που καθορίζει τις αναθέσεις μαθημάτων όλων των τάξεων του Επαγγελματικού Λυκείου.

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε το ΦΕΚ

Σχόλια (2)

 
Alekos Salonikios
12 Αυγ 2017 14:27

H ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ...

Δηλ. αν καταλάβαμε καλά ο κ. Μπαξεβανάκης θεωρεί κατάλληλους για την διδασκαλία της Ιστορίας στα ΕΠΑΛ αυτούς που δεν ΔΕΝ έχουν διδαχθεί Ιστορία στις σπουδές τους (καθηγητές ξένων γλωσσών, ΠΕ05, 06, 07) παραχωρώντας τους τη β΄ ανάθεση και ακατάλληλους εκείνους που ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΧΘΕΙ Ιστορία καθώς αποτελεί συστατικό στοιχείο των σπουδών τους (Θεολόγους που διδάσκονται υποχρεωτικά Ιστορία [όχι μόνο Μεσαιωνική / Βυζαντινή, αλλά και Αρχαία και Νεότερη] για τουλάχιστον 4 εξάμηνα)... Παρά ταύτα ο κ. Μπαξεβανάκης θεωρεί ότι οι Θεολόγοι (που δίδασκαν για δεκαετίες με β΄ ανάθεση Ιστορία) δεν είναι ικανοί ούτε κάν για γ΄ ανάθεση!... Θά΄ θελα κάποιος να μου εξηγήσει με ορθολογικά κριτήρια την ...μεταφυσικής εμπνεύσεως απόφαση του κ. Μπαξεβανάκη... (παρεκτός κι΄ αν η απόφαση κατανομής των αναθέσεων βασίσθηκε σε ...κλήρωση....)

Μα καλά, ΔΕΝ ντρέπονται;...

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.