Το υπ. Παιδείας για τη λειτουργία Νηπιαγωγείων στις ΔΥΕΠ

18/08/2017

Άκουσε το άρθρο

Η λειτουργία των Νηπιαγωγείων για τους πρόσφυγες, όπως και κάθε άλλη εκπαιδευτική διαδικασία  (λειτουργία Νηπιαγωγείων στις Δομές Υποδοχής και Εκπαίδευσης Προσφύγων)που αφορά αυτόν τον πληθυσμό, αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και δρομολογείται ώστε να ξεκινήσει κανονικά τη νέα σχολική χρονιά.

Την απάντηση αυτή εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας , με αφορμή την ανακοίνωση του Παν. Συλλόγου  Αναπληρωτών Δασκάλων, στην γίνεται η εξής αναφορά: «Για τους Νηπιαγωγούς φαίνεται πως υπάρχει κώλυμα καθώς η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ δεν δέχεται τη λειτουργία νηπιαγωγείων στις δομές κι εξετάζεται εναλλακτικά η δημιουργική απασχόληση ως πρόγραμμα».

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ