Το υπουργείο καταδικάζει την ομηρία πανεπιστημιακών του ΑΠΘ

16/10/2017

Άκουσε το άρθρο

Το υπουργείο Παιδείας , με ανακοίνωσή του, καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την ομηρία την οποία υπέστησαν τα μέλη της Συγκλήτου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και σημειώνει: “Καμία πρόοδος στα ακαδημαϊκά πράγματα δεν επιτυγχάνεται με τη βία”.

Σήμερα το απόγευμα ομάδα φοιτητών που πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας   στο κτίριο διοίκησης του ιδρύματος απέκλεισε την έξοδο,με αποτέλεσμα να βρεθούν τα μέλη της Συγκλήτου σε ομηρία, που εκείνη την ώρα συνεδρίαζαν.

Οι φοιτητές ζήτησαν η συνεδρίαση της Συγκλήτου να είναι ανοικτή, ενώ έθεσαν το αίτημα για χορήγηση συγγραμμάτων.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

ΓΣ
|

Αυτή η γελοιότητα του να ασκείται βία - χθες ήταν η ομηρεία αυτή, τις προάλλες έφαγε ξύλο ένα ΑμΕΑ στην ΑΣΟΕ, αύριο ποιός ξέρει, και μετά να διαβάζουμε ανακοινώσεις των 2 γραμμών να "καταδικάζουν" (σιγά τα αυγά), πρέπει να σταματήσει. Και θα σταματήσει μόνο όταν κάποιος σηκωθεί απο την καρέκλα του Πρύτανη, του Προέδρου, του Καθηγητή και καλέσει το 100. Να τελειώνει πλέον αυτή η ιδιότυπη τρομοκρατία στα Ελληνικά ΑΕΙ.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ