Ο Δημ. Χασάπης εξελέγη νέος Πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Αποτελέσματα εκλογών για την ανάδειξη του Πρύτανη και των Αντιπρυτάνεων του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.

30/10/2017

Άκουσε το άρθρο

Ο Δημήτρης Χασάπης, Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Ιδρύματος, εξελέγη νέος Πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, κατά τις Πρυτανικές εκλογές που διεξήχθησαν στο Ιδρυμα.

Αντιπρυτάνεις εξελέγησαν οι:

1.    Δαυϊδ Κωνσταντίνος του Νικολάου, Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Ιδρύματος.

2.    Θεοδωρίδου-Σωτηρίου Μυροφόρα Ευαγγελία  του Παντελή, Καθηγήτρια πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ και Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Ιδρύματος.

3.    Στρουθόπουλος Χαράλαμπος του Παναγιώτη, Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Ιδρύματος.

4.    Μωυσιάδης Αναστάσιος του Θωμά, Καθηγητής πρώτης βαθμίδας του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Ιδρύματος.

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ