Ο ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ ζητά από τους Διευθυντές Σχολείων να συμπληρώσουν ερωτηματολόγιο για τα σχολικά βιβλία

08/11/2017

Άκουσε το άρθρο

Το Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ», στην προσπάθειά του για βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών προς τα σχολεία, προχώρησε στην δημιουργία ενός ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου, το οποίο καλούνται να συμπληρώσουν οι διευθυντές των σχολείων και στοχεύει στην συλλογή των στοιχείων πρόσβασης, κατά την διαδικασία διανομής και παραλαβής σχολικών βιβλίων, που διαθέτουν τα σχολεία.

Από την επεξεργασία των στοιχείων που θα συλλεχθούν,σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας,  θα προκύψουν χρήσιμες πληροφορίες που θα επιτρέψουν στο Ι.Τ.Υ.Ε. – «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ», να βελτιώσει καταρχάς την ποιότητα της παρεχόμενης υπηρεσίας διανομής των σχολικών βιβλίων, ανασχεδιάζοντας και βελτιστοποιώντας την διαδικασία διανομής των σχολικών βιβλίων, αλλά και να επαναπροσδιορίσει και αναθεωρήσει, στο βαθμό που αυτό κριθεί αναγκαίο, την διαδικασία προετοιμασίας των παραγγελιών των σχολικών βιβλίων.

Το εν λόγω ερωτηματολόγιο πα πρέπει οι Διευθυντές των σχολείων να το συμπληρώσουν μέχρι στις 30 Νοεμβρίου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ