Τεχνική Επιτροπή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Κ.) συγκροτήθηκε στο υπ. Παιδείας

08/11/2017

Άκουσε το άρθρο

Τεχνική Επιτροπή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Κ.) συγκροτήθηκε στο υπουργείο Παιδείας  ως εξής:

1. Γεώργιος Μουστάκας του Κωνσταντίνου , Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ως πρόεδρος της Επιτροπής με αναπληρωτή του τον Καπουτσή Ιωάννη του Αθανασίου, Προϊστάμενο του Τμήματος Α ́ Σπουδών και Εφαρμογής Προγραμμάτων Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Δ/νσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

2. Παναγιώτης Καπούλας του Ανδρέα, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διά Βίου Μάθησης του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, ως τακτικό μέλος της Επιτροπής με αναπληρωτή του την Χαλκιά Δήμητρα του Κωνσταντίνου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Σπουδών Προγραμμάτων και Οργάνωσης Επαγγελματικής Κατάρτισης της Διεύθυνσης Διά Βίου Μάθησης.

3. Αθηνά Διακουμάκου του Παναγιώτη, Προϊστάμενη της Διεύθυνσης Απασχόλησης του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως τακτικό μέλος της Επιτροπής με αναπληρώτρια την Αικατερίνη Αλεξομανωλάκη του Σταύρου, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Πολιτικών Επαγγελματικής Κατάρτισης, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Ιδιωτικών Υπηρεσιών Απασχόλησης της Διεύθυνσης Απασχόλησης.

4. Ελένη Γιαννακοπούλου του Ιωάννη, Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.), ως τακτικό μέλος της Επιτροπής με αναπληρωτή της τον Κωνσταντίνο Σαβελώνα του Νικολάου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

5. Παπαϊωάννου Νατάσα-Ελευθερία του Βίκτωρα Προϊστάμενη της Διεύθυνσης Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του Ο.Α.Ε.Δ., ως τακτικό μέλος της Επιτροπής με αναπληρωτή του τον Σταμούλο Κωνσταντίνο του Γεωργίου, προϊστάμενο του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Σχολών της Διεύθυνσης Αρχικής Κατάρτισης.

 

Σχόλια (3)

Ελένη
|

Τα ΙΕΚ υπάγονται στη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης που αναφέρετε στην παράγραφο 2

τα ΙΕΚ τι ειναι τελικά!!!!
|

Εγώ βλέπω τους φορείς όλους να αφορούν δευτεροβάθμια (λύκειο). Τα ΙΕΚ με 3,5 χρόνια σπουδές τελικά είναι λύκειο ή μεταδευτεροβάθμια. Εχω χαθεί!!

nansy
|

Μήπως σκέφτονται να ενοποιήσουν τους παραπάνω φορείς;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ