Α. Λιάκος: Άμεσα ρύθμιση για το χρόνο διδασκαλίας και εργασιακό χρόνο των εκπαιδευτικών

“Ο εργασιακός χρόνος να περιλαμβάνει τις παιδαγωγικές συναντήσεις των δασκάλων και των καθηγητών οι οποίοι κάθε εβδομάδα θα χαράζουν την εκπαιδευτική πολιτική”

06/12/2017

Άκουσε το άρθρο

Ενα από τα μέτρα που θα συμπεριληφθούν άμεσα στις ρυθμίσεις του υπουργείου Παιδείας είναι ο χρόνος διδασκαλίας και ο εργασιακός χρόνος των εκπαιδευτικών να μη συμπίπτουν.

Αυτό είχε ανακοινώσει ο  πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικούς Διαλόγου Α. Λιάκος,τον Μάρτιο του 2016 , προτείνοντας παράλληλα “Ο εργασιακός χρόνος να περιλαμβάνει   τις παιδαγωγικές συναντήσεις των δασκάλων και των καθηγητών οι οποίοι κάθε εβδομάδα θα χαράζουν  την εκπαιδευτική πολιτική”

Το αναλυτικό πρόγραμμα δεν είναι ανάγκη να είναι τόσο πολύ  αναλυτικό, είπε ο κ. Λιάκος  και πρότεινε:Να μπει  μία  ζώνη-η οποία θα είναι το 1/3 του χρόνου των παιδιών- αυτονομίας, συνεργασίας, διαθεματικής, όπου οι μαθητές  δεν θα είναι παθητικοί αποδέκτες της γνώσης  αλλά στόχος είναι να γίνουν οι μικροί ερευνητές.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α. ΛΙΑΚΟΥ

Σχόλια (4)

Γιώργος
|

To "θα χαράζουν την εκπαιδευτική πολιτική" ήταν όλα τα λεφτά!!!

Μαριαννα
|

Μία χαρά τα λέει ο ποιητής...
Θα "χαράζουν οι εκπαιδευτικοί κάθε εβδομάδα την πολιτική", δηλαδη θα βγάζουν μαθήματα, αναλυτικά προγράμματα, θα βρίσκουν σημειώσεις, φύλλα εργασίας, παρουσιάσεις, προβολές, θα κάνουν δράσεις, θα... θα... θα.
Και στο ιεπ ....θα καααααθονται! Αφού θα τα έχουν φορτωθεί όλα οι εκπαιδευτικοί!....

Baa Iaa
|

Τώρα τι δεν έχει καταλάβει ο ποιητής? Μας δουλεύει?

Nikos
|

Ποια "πολιτική" θα χαράζουν; Σε ποια χώρα ζει ο κ. Λιάκος

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ