Έκπτωση 50% στα εισιτήρια των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα νησιά ενόψει εορτών

18/12/2017

Άκουσε το άρθρο

Συμφωνία έκπτωσης    50% στα εισιτήρια δασκάλων και καθηγητών που πρόκειται να μεταβούν στους τόπους καταγωγής τους για να περάσουν τις γιορτές με τις οικογένειές τους , με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες της χώρας  ανακοίνωσαν σήμερα  τα υπουργεία Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Για την καλύτερη εφαρμογή του μέτρου, τα δύο υπουργεία διευκρινίζουν τα εξής:

•    Η περίοδος εφαρμογής της δράσης αφορά το διάστημα 20 Δεκεμβρίου 2017 έως και 8 Ιανουαρίου 2018. Αυτό σημαίνει ότι καλύπτεται τόσο η αναχώρηση, όσο και η επιστροφή τους στο νησί που υπηρετούν.

•    Για να λάβουν την έκπτωση οι αναπληρωτές θα οφείλουν να προσκομίζουν πρόσφατη βεβαίωση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών όπου είναι διορισμένοι, στην οποία θα βεβαιώνεται α) το σχολείο που υπηρετούν, β) το γεγονός ότι είναι διορισμένοι ως αναπληρωτές ή ωρομίσθιοι καθώς και γ) η Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία ανήκουν.

•    Λόγω απόστασης των νησιών, η βεβαίωση δύναται να επιδειχθεί εκτός της πρωτότυπης και σε μορφή εκτύπωσης ή φωτοτυπίας (από faχ ή e-mail, δηλαδή).

•    Η έκπτωση αφορά και στα οχήματα (ΙΧ και δίκυκλα) των μετακινούμενων

•    Οι εταιρείες που ανταποκρίθηκαν στο σχετικό αίτημα είναι:

ANEK LINES
BLUE STAR FERRIES
FAST FERRIES
GOLDEN STAR FERRIES
HELLENIC SEAWAYS
KEFALONIAN LINES
SEAJET
SUPERFAST FERRIES
ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

Κώστας
|

Γιατί, οι μόνιμοι που φυλάττουν χρόνια Θερμοπύλες στην άγονη γραμμή, πλούσιοι είναι ή ούρησαν στο φρέαρ?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ