ΝΔ: Γαβρόγλου, Τόσκας δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της

“Σφοδρή” επίθεση κατά των υπουργών Παιδείας και Δημόσιας Τάξης εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία για τη βία στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας , κατηγορώντας τους ότι δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της.
“Η κατάσταση έχει ξεφύγει πια από κάθε έλεγχο" τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και τπογραμμίζει:
Α. Οι γνωστοί - άγνωστοι που μπουκάρουν καθημερινά και καταστρέφουν περιουσίες σε δημόσια και ιδιωτικά κτίρια, τραυμάτισαν και έναν υπάλληλο.
Β. Όσοι τους ανέχονται δεν είναι άγνωστοι. Είναι οι γνωστοί υπουργοί της Κυβέρνησης, Τόσκας και Γαβρόγλου που δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της».
Σχολιάστε το άρθρο
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.
Δημοφιλή Άρθρα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΛΕΓΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ
- Επεισόδια στο συλλαλητήριο των φοιτητών
- Το νέο ΚΥΣΔΕ
- Το νέο ΚΥΣΠΕ
- Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το 35ωρο Προπαρασκευαστικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης Αποφοίτων του «Μετ...
- Έγκριση ολιγομελών τμημάτων Ενισχυτικής Διδασκαλίας (από 3 έως 4 μαθητές)
- ΣΥΡΙΖΑ: Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τα ΑΕΙ
- ΚΙΝΑΛ: Υπουργοί χωρίς υπευθυνότητα, φοιτητές χωρίς συγγράμματα
- Έκλεισαν τα σχολεία στη Φλώρινα
- Σύλλογος μελών ΔΕΠ Παντείου: Η ακαδημαϊκή ελευθερία στο στόχαστρο
- Ν.Φίλης: «Θα αγωνιστούμε να μην εφαρμοστεί η πανεπιστημιακή αστυνομία»
Σχόλια (1)
Και επί των ημερών σας τα ίδια γίνονταν.Δεν άλλαξε τίποτε.Πως ζητάτε από άλλους να κάνουν αυτό που για πολλά χρόνια δεν μπορούσατε ή δεν θέλατε να κάνετε εσείς;Μνήμη έχουμε και θυμόμαστε.Τα ίδια και τα ίδια.