ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Αντικαταστάθηκαν μέλη των Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων στα Πειραματικά & Πρότυπα Σχολεία

Δημοσίευση: 16/01/2018
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου , με απόφαση που υπέγραψε άνει δεκτή την παραίτηση  της Μπαξεβάνη Παρασκευής, εκπαιδευτικού ΠΕ02, από τη θέση του μέλους του ΕΠ.Ε.Σ. του Προτύπου Γυμνασίου Αναβρύτων και την αντικαθιστά  με την Μπουλουξή Αριστέα, εκπαιδευτικό ΠΕ04.01, για το υπόλοιπο της θητείας.

Επίσης ο υπουργός Παιδείας αποφάσισε την αντικατάσταση :

1. της Ντόκα Αντιγόνης, τέως Προϊσταμένης του 2/θ Πειραματικού Νηπιαγωγείου Πανεπιστημίου Πατρών και μέλους του ΕΠ.Ε.Σ. του 2/θ Πειραματικού Νηπιαγωγείου Παν/μίου Πατρών, του 8/θ και 2/θ Πειραματικού Δ.Σ. Παν/μίου Πατρών, με την Σταματούκου Χρυσούλα, Προϊσταμένη του 2/θ Πειραματικού Νηπιαγωγείου Παν/μίου Πατρών, για το υπόλοιπο της θητείας.

2. της Δράκου Αμαλίας, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ11 και μέλους του ΕΠ.Ε.Σ. του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Θεσσαλονίκης, με τον Παπανικολάου Ανδρέα, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ05, για το υπόλοιπο της θητείας.

3. της Δελή Ερμιόνης, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ08 και μέλους του ΕΠ.Ε.Σ. του 1ου 12/θ, 3/θ και 1/θ Πειραματικού Δ.Σ. Πειραιά (Ράλλειο), με την Πετράκη Ευαγγελία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ19, για το υπόλοιπο της θητείας.

4. του Μπογιατζή Βασιλείου, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ02 και μέλους του ΕΠ.Ε.Σ. του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Αθηνών, με τον Αλεξανδρή Γεώργιο, εκπαιδευτικό ΠΕ19, για το υπόλοιπο της θητείας.

5. της Μέντη Θεοδώρας, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ02 και μέλους του ΕΠ.Ε.Σ. του Πρότυπου Γυμνασίου Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης, με την Καφετζάκη Αντωνία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, για το υπόλοιπο της θητείας.

6. της Παυλοπούλου Καλλιόπης, εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ03 και μέλους του ΕΠ.Ε.Σ. του Πρότυπου Γυμνασίου Αναβρύτων, με τον Καρούζο Χρύσανθο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ11, για το υπόλοιπο της θητείας.
 

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.