ΒΟΥΛΗ

Πρύτανης ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ: Σκοπός του Παν. Δυτ. Αττικής είναι να συνδεθεί με την κοινωνία της περιοχής, τους παραγωγικούς φορείς και τους Δήμους

Δημοσίευση: 16/02/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ο σκοπός του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής    είναι να συνδεθεί με την κοινωνία της περιοχής, τους παραγωγικούς φορείς και τους Δήμους, έτσι ώστε να μπορέσει ένα μεγάλο ίδρυμα - γιατί θα γίνει ένα μεγάλο και συνεκτικό ίδρυμα - να προσφέρει ό,τι καλύτερο μπορεί σε μια περιοχή που έχει 1.100.000 κατοίκους και η οποία, αν και είναι περιοχή στην οποία παράγεται η μεγαλύτερη παραγωγή στον τόπο μας, θεωρείται υποβαθμισμένη.

Τα παραπάνω τόνισε ο Πρύτανης του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ Καθηγητής Λάζαρος Βρυζίδης, στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής  Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, και υπογράμμισε τα εξής:

Α. Υπάρχουν πάρα πολλοί τομείς στην Ελλάδα - γιατί άκουσα εχθές και τις ομιλίες σας στη Βουλή για τον τεχνολογικό ή τον τεχνικό τομέα - στους οποίους αυτή τη στιγμή η χώρα μας υστερεί.

Β. Έχω διαπιστώσει ότι στην ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, αλλά ακόμη και στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και στο Επιμελητήριο, υπάρχουν πάρα πολλές ειδικότητες οι οποίες δεν θεραπεύονται από το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα. Π.χ., εάν θέλει κάποιος να γίνει σύγχρονος ηλεκτροσυγκολλητής, δεν υπάρχει κάποιος τομέας ο οποίος μπορεί να υπηρετήσει αυτόν τον σκοπό.

Γ. Έτσι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, θα δημιουργήσει ένα πλέγμα διετών προγραμμάτων σπουδών που θα καλύψουν αυτές τις ανάγκες.  

Δ. Θα καταθέσω ένα υπόμνημα πάλι στο Προεδρείο, ότι οι καθηγητές των ανώτερων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, όπως είναι οι καθηγητές των ΤΕΙ από το 2001 και μετά και θα καταθέσω και το πρακτικό με βάση το οποίο εγώ έγινα καθηγητής το 2001, που κρίθηκα από 5 καθηγητές πανεπιστημίου και θα το καταθέσω στα πρακτικά. Δεν μπορεί να επανεκδοθεί, με βάση το Σύνταγμα. Επομένως κακώς βάζετε κρίση για τους καθηγητές πρώτης βαθμίδας.

Ε. Δημιουργείται μία νέα βαθμίδα λεκτόρων εφαρμογής. Αυτοί θα υπάρχουν μόνο στο πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και αυτό δεν μας αρέσει καθόλου. Αν μπορείτε να το αποφύγετε, καλό θα είναι.

Ζ. Και το τελευταίο άκουσα χθες και τους ομιλητές των άλλων κομμάτων και συμφωνώ με τον κ. Γρηγοράκο ότι επιτέλους, πρέπει να σταματήσει αυτός ο διαχωρισμός των ΠΕ και ΤΕ. Πρέπει να είναι ΑΕΙ όλοι. Από το 2001 και μετά είμαστε ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα και έχουμε τις ίδιες πιστωτικές μονάδες που έχουν και τα πανεπιστήμια. Υπάρχει ένα πρόβλημα, το οικονομικό που μπορεί αυτό να συζητηθεί σε μία  μακροχρόνια διαδικασία, αλλά δεν μπορεί να γίνει διαχωρισμός πτυχίων.  

 

Σχόλια (20)

 
Αριστείδης Μ. Μηχανολογος μηχανικος
23 Φεβ 2018 15:05

Για τον κύριο Σπ.Νομικο
Με φιλική διάθεση αγαπητέ κύριε θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι οι μηχανικοί δεν διδάσκονται μόνο μηχανολογία αλλα και Μαθηματικά και Φυσική και Χημεία και Υλικά αντοχή κλπ όπως απ ότι γνωρίζω διδάσκονται κι οι τεχνολογοι γραφικών τεχνών!!! Επομένως ειναι μηχανικοί κι όχι γραφίστες εσεις είστε γραφίστας; και μόνο το ότι είναι τεχνολόγοι σημαινει οτι είναι μηχανικοί....επίσης κάντε μία προσπάθεια να γράφετε ορθογραφημένα γιατί αλλάζει το νόημα αυτών που λέτε και μια και μιλάτε για "hard war"υπάρχει και soft war που θα σας βοηθούσε να γράψετε "γνωρίζετΕ" "εχουμΕ" και γενικά όλα τα ρήματα στην ενεργητική φωνή στον πληθυντικό με Ε

 
Γ.Κ
22 Φεβ 2018 06:52

@Κ.Ι.Δ

Αγαπητέ φίλε @ Κ.Ι.Δ

Γιά εμένα ο κ. Βρυζίδης είναι συνάδελφος και φίλος
κατα την διάρκεια λειτουργίας της επιτροπης του είχα πεί '' πρόσεχε τα πράγματα δεν είναι έτσι οπως φαίνονται '' ,υπήρξε και ο ενθουσιασμός .. μπορείτε να το καταλάβετε ....

Από τότε αρχισε να κάνει λάθη .... πολλά λάθη ......

θα τα αναφέρω για να φρεσκάρω την μνήμη ολων μας

α) Παραιτούμαι - Ξεπαραιτούμαι ( θα θυμάται εκείνη την προσβλητική ανακοίνωση του Υπουργείου παιδείας , που ανέφερε συντεχνιακούς λόγους - εναταξη καθηγητων σε προσωποπαγεις θέσεις ) .

β) τα σχόλια και η τοποθέτηση του στο esos '' οτι θα ειναι προβληματική η λειτουργία του πανεπιστημίου εαν δεν λυθει το θέμα των επαγγελματικων δικαιωματων των ηδη αποφοίτων'' - αυτο ηταν το τυρακι- αφου βεβαια δεν υπηρχε καμία προβλεψη για την ισοτίμηση ολων των αποφοίτων του ιδρύματος του (θα ηταν το μεγαλύτερο παράσημο του εαν ειχε γίνει προβλεψη για το θέμα αυτό) . Πρέπει να πω οτι τα σχόλια δεν ηταν καθόλου κολακευτικά για την τοποθέτηση του αυτή (απεσύρθη αρον ... αρον ).

γ) αφου δεν ευδοκίμησε τίποτα απο τα παραπάνω και με εκδηλη την δυσφορία στο πρόσωπο των συναδέλφων για την τροπή που είχε παρει το ζήτημα, βρήκε τα διετή προγράμματα , τους εμπορους ,εφοπλιστες και τους Δημάρχους για τις φωτογραφίες , σε αυτό εχεις επενδύσει τώρα φίλε μου Λάζαρε .

Σαν φίλος θα σου πω '' κατσε πίσω, φύγε απο την σκηνή '' είσαι εκτεθειμένος ,σε εκθέσανε.. έχεις καεί απο την πολύ έκθεση''

νασαι καλά

Γ.Κ

 
Πλάτων Γεώργιος
20 Φεβ 2018 18:14

Eχεις δίκιο @Γιαννης Μ απόλυτο σε αυτά που γράφεις , οι κατατακτηριες ειναι η μεγαλύτερη μπανανόφλουδα που μπορεί να ρίξουν στην πιάτσα ...

Αυτοί θέλουν να τα κάνουν πανεπιστημιο, ευχομαι και ελπίζω οι σχολές στις Γ.Σ να εξετάσουν το θέμα της ισοτίμησης για ολους και να λήξει το ζητημα .

Εγώ πάντως οταν ορισει το Υπουργείο την καινούργια Δ.Ε ,θα καταθέσω ολα τα χαρτιά (πτυχίο,προυπηρεσία, επαγγελματικές σχολές με 25 μαθηματα κ.λ.π) και θα ζητησω να μου δώσουν αυτά που μού αναλογούν .....)... εαν μεσα σε 25 ημέρες που ορίζει ο νόμος δεν μου απντήσουν , θα τους πάω στα δικαστήρια (ολη την Δ.Ε ) ως αγορανομικούς υπεύθυνους προσωπικά .

Δεν μπορει να έχω συνολικα 6 χρόνια στα θρανία κανονικά και επαγγελματικά και να με δουλεύουν στα μούτρα....

σας ευχαριστώ

 
Sisyfos
20 Φεβ 2018 17:50

@Γιαννης Μ.

///........Γιατί με τις κατατακτήριες θα σου δοθεί δεύτερος τίτλος σπουδών και κατά συνέπεια είναι στη διακριτική της ευχέρεια, αφού θα πρέπει να αλλάξει τον προϋπολογισμό και το οργανόγραμμά της......//

πέστα χρυσόστομε ... να αγιάσει το στόμα σου

Θέλει Υπηρεσιακό συμβούλιο και θετική εισηγηση της αρμοδίας Διευθυνσης προσωπικού,χιλίαδες αυτοί που βρίσκονται σε αυτη την ιδιοτυπη ομηρία

ενω με την ισοτίμηση ,δεν εχεις δευτερο πτυχίο ,εχεις αυτό που εχεις προσληφθεί και πολιτεία σου κανει ισοτίμηση (πιθανον με 2-3 μαθηματα θεωρητικά συνηθως,με προυπηρεσία ,αλλα επαγγελματικά σχολεια που εχεις τελειωσει κ.λ.π)

Στην περίπτωση αυτη την απαιτείς, και απο την ημερα κατάθεσης αρχιζουν και τρεχουν ολα τα πιθανα πλεονεκτηματα που μπορεις να εχεις ......ας καθυστερησουν αμα θέλουν ....

αλλα δεν θα καθυστερήσουν ....

φιλικα

Sisyfos

 
Γιαννης Μ.
20 Φεβ 2018 15:19

@Πα
Η λογική των επιχειρημάτων σου είναι ότι οι απόφοιτοι ζητάμε δεύτερο πτυχίο. Δεν ζητάμε δεύτερο πτυχίο, ζητάμε εξομοίωση του υπάρχοντος όπως έχει γίνει και στο παρελθόν σε άλλες ανωτατατοποιήσεις και αναβαθμίσεις σχολών.
Ας πάμε όμως και με τη λογική του δεύτερου πτυχίου.
Θα δώσεις κατατακτήριες και καλά θα κάνεις. Την υπηρεσία σου τη ρώτησες αν θα σου κάνει μετάταξη σε ανώτερη κατηγορία ή όχι; Γιατί με τις κατατακτήριες θα σου δοθεί δεύτερος τίτλος σπουδών και κατά συνέπεια είναι στη διακριτική της ευχέρεια, αφού θα πρέπει να αλλάξει τον προϋπολογισμό και το οργανόγραμμά της.
Και η άλλη μου ερώτηση είναι εργάζεσαι Αθήνα, Αττική ή κοντά στην Αττική; Θα σου δοθούν εκπαιδευτικές άδειες για τις εξετάσεις στις θεωρίες; Προφανώς ναι, ΑΝ το επιτρέπουν οι υπηρεσιακές ανάγκες. Με τα εργαστήρια των επιπλέον μαθημάτων που απαιτούν διά ζώσης παρακολούθηση τί θα κάνεις;
Τα ρωτάω όλα αυτά, γιατί μπορεί εσύ να τα έχεις κανονίσει, για άλλους όμως δεν είναι εύκολο, μην πω και αδύνατο.
Κάτι τελευταίο προς όλους. Είναι άδικο όσοι υποστηρίζουν την ισοτίμηση να το κάνουν μόνο για το οικονομικό σκέλος. Πρωτίστως είναι το ακαδημαϊκό το κίνητρο. Το οικονομικό είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της ακαδημαϊκής ισοτίμησης. Με το να περιοριζόμαστε μόνο στο οικονομικό σκέλος, απαξιώνουμε αμέσως το αίτημά μας και το υποβαθμίζουμε σε καθαρά κερδοσκοπικό συμφέρον και προφανώς αυτό γίνεται αντιληπτό από όσους είναι ενάντια σε αυτό.

 
Απόφοιτοι και όχι μόνο...
20 Φεβ 2018 11:03

@Πα
Αυτά που γράφεις - έπραξες πολύ καλά και τα έκανες!!!

Κι εγώ έχω MSc από το ΕΚΠΑ.

Όμως δεν αναιρούν αυτά που έγραψα παραπάνω....

Με εκτίμηση

 
Κ.Ι.Δ
20 Φεβ 2018 06:40

Αχ...βρέ Λάζαρε φίλε μου ,πως κάνεις τέτοια λάθη .....

Τήν μία ηταν το παραιτούμαι ..... μετα ξεπαρετούμαι,
την άλλη μία ηταν η κόκκινη γραμμή για τους αποφοίτους (κρεμάσθηκαν μεχρι τώρα τουλάχιστον καμιά λύση ,λόγια του αέρα μόνο ....,ισως το αυτοδιοικητο δώσει λύση απο μερικούς σοβαρούς στα αντιστοιχα τμήματα).
Την αλλη εγραφες για τα επαγγελματικά δικαίωματα ( το μάζεψες .. στα γρήγορα)
Τώρα είναι οι διετείς δομές και η συνδεση με την κοινωνία της περιοχής, τους παραγωγικούς φορείς και τους Δήμους ,αυτό είναι ''το τωρινό σου μέλημα ....''

Το να είναι κανείς πολυπράγμων και να μοιράζει το μυαλό του σε πολλα θέματα ειναι καλό ,αρκει να εχει και κανένα απτό αποτέλεσμα ...
με φιλική διάθεση

Κ.Ι.Δ

 
Π.Γ
19 Φεβ 2018 20:23

Όποιος συνδέει τις σπουδές του Μηχανικού μόνο με την Μηχανολογία είναι εκτός Επιστημονικής και Εκπαιδευτικής πραγματικότητας. Οι Μηχανικοί διδάσκονται Μαθηματικά από Μαθηματικούς , Φυσική από Φυσικούς , Κοινωνιολογία του Αστικού Πολιτισμού & της Τεχνολογίας, Ιστορία Επιστήμης και Τεχνολογίας, Εισαγωγή στη Φιλοσοφία, Πολιτική Οικονομία... από αντίστοιχες ειδικότητες …

 
Manos Per
19 Φεβ 2018 12:28

Η μισθολογική διαφορά ΠΕ και ΤΕ στο δημόσιο είναι στην καλύτερη 100€ μικτά. Και οι ΤΕ είναι πολύ λίγοι, σε σύγκριση με τους ΠΕ (γενικά). Ποιος ο λόγος λοιπόν να γίνουν οι ΤΕ, ΠΕ; Όταν (κι αν) το επιτρέψουν οι οικονομικές συνθήκες, κάνεις μια μισθολογική εξομοίωση (όπως γίνεται στην μέση εκπαίδευση) και λήγει η ιστορία.

 
Nick
19 Φεβ 2018 10:29

@Ιωάννα Κ.
Ασφαλώς και δεν μπορεί να δώσει τίτλο μεταπτυχιακών ένα ίδρυμα χωρίς καθηγητές, κτήρια, πρόγραμμα σπουδών και νομικό πρόσωπο. Η ύπαρξη κάποιας ξεχασμένης σφραγίδας στο συρτάρι κάποιου δεν αποτελεί σχολή.

 
Πα
17 Φεβ 2018 20:55

@Απόφοιτοι και όχι μόνο...
Καλέ μου άνθρωπε, τι λες τώρα; Εγώ πχ έχω πτυχίο απο το τμήμα "Έργων Υποδομής" και μάστερ και επιπλέον διδακτορικό, ετσιθελικα πρέπει να πάω να ζητήσω το νέο πτυχίο του ΠΔΑ του τμήματος "Πολιτικών μηχανικών" που είναι το νέο πλησιέστερα αντίστοιχο;

 
Ιωάννα Κ.
17 Φεβ 2018 16:55

Είμαι κι εγώ μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΑΕΙ Πειραιά Τ. Τ. και θεωρώ ότι μας ξεχάσατε κ Βριζυδη. Όταν θα πάρουμε το πτυχίο μας θα αναγράφει ενα ιδρυμα που δεν θα υπάρχει; Είμαστε σοβαροί; Σας εμπιστευτηκαμε κ Βριζυδη. Σας παρακαλούμε να δείτε το θέμα με προσοχή και σύνεση. Δεν είναι δυνατόν να φοιτησουμε το Α εξάμηνο στο ΑΕΙ Πειραιά και τα υπόλοιπα εξάμηνα στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και να πάρουμε πτυχίο από ενα Ίδρυμα που δεν υπάρχει. Τίθεται και θέμα ανισότητας σε σχέση με τους ήδη φοιτητές.

 
Αντισυνταγματικότητες του νόμου..
17 Φεβ 2018 14:37

Πώς είναι δυνατόν καθηγητές ΑΕΙ (ΤΕΙ), οποίοι εκλέχτηκαν το 2001 ομοφώνως από εκλεκτορικά που αποτελούνταν αποκλειστικά και μόνο από πρωτοβάθμιους καθηγητές πανεπιστημίου (όπως αναφέρει και ο κ. Βρυζίδης), να τοποθετούνται σε προσωποπαγείς θέσεις κατά τη συγχώνευση των Ιδρυμάτων τους και τη μετονομασία τους σε ΑΕΙ (πανεπιστήμια). Νομίζω ότι ο κ. Υπουργός θα πρέπει να προσέξει λίγο καλύτερα τα του συντάγματος.

 
Απόφοιτοι και όχι μόνο....
17 Φεβ 2018 11:12

@Πα
Καλό είναι πρίν μιλάμε να σκεφτόμαστε αγαπητέ!!!

Πρώτον υπάρχει το θέμα πιο είναι το δίκαιο - σύνωμο.

Δεύτερον αν υπάρξει διαδικασία ισοτίμησης (έντιμη) όποιος θέλει να το πράξει. Όχι κατατακτήριες όπως την ξέρουμε. Αλλά με κάποια μαθήματα εσωτερικά ή εξαίρεση σε όσους έχουν δεύτερο πτυχίο Μάστερ, διότι έχουν προχωρήσει ακαδημαϊκά!!!

Τρίτον κάποιοι εργάζονται σε εταιρείες (ευρύτερου ΔΤ) π.χ. ενεργειακές με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, οι οποίες δυστυχώς προβλέπουν να αμείβονται οι Μηχανικοί ΤΕ με αρκετά λιγότερα (!) χρήματα από ΠΕ (Φιλόλογο, Νηπιαγωγό). Και με πιο αργή διοικητική εξέλιξη εσωτερικά.

Καταλαβαίνεις ότι όλες οι περιπτώσεις δεν είναι ίδιες!!

Με εκτίμηση

 
Μεταπτυχιακός Φοιτητής Εν Ενεργεία
17 Φεβ 2018 10:55

Κα. πρυτανη δεν βλέπετε να υπάρχει άνιση μεταχείριση σύμφωνα με το άρθρον 5 παράγραφος 5 μεταξύ ημών και των προπτυχιακων φοιτητών;; Εμείς δεν είμαστε εν ενεργεία φοιτητές ;Από πότε υφίσταται Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης ΤΕΙ ;;;Από το πουθενά πάει να δημιουργηθεί διαχωρισμός; Εμπιστεύτηκαμε τα Μεταπτυχιακά σας σε περίοδο κρίσης και εσείς τι κάνετε για εμάς ούτε αναφορά στο αυτονόητο αίτημα μας;;
Παρακαλώ να κάνετε ότι μπορείτε για το δίκαιο και τα Μεταπτυχιακά που είναι ήδη σε εξέλιξη να εκδοθούν από το νέο Πανεπιστήμιο και όχι από τα κατηργημενα ΤΕΙ.

 
ΚΩΣΤΑΣ
17 Φεβ 2018 09:11

κ. Βρυζίδη
Η Δυτική Αττική δε χρειάζεται Πανεπιστήμιο ..χρειάζεται κοινωνικές δομές ,σχολεία ,ψυχολόγους και γιατρούς .Οι Δήμαρχοι της Δυτικής Αττικής καλόν θα ήταν να κοιτάξουν τα του οίκου τους....έχουν πολλά προβλήματα που χρόνια τώρα δεν τα επιλύουν.
Όσο για τις διετείς δομές ......θα έχουν την ίδια τύχη με τα δημόσια ΙΕΚ

 
Πα
17 Φεβ 2018 08:20

@Απόφοιτοι και όχι μόνο...
και εγώ είμαι πτυχιούχος ΤΕ, αλλά αυτό καταντάει εμμονή... εσένα σε απασχολεί η ισοτίμηση ενός υποβαθμισμένου πτυχίου (από άποψη επαγγελματικών δικαιωμάτων) με ένα άλλο που θα έχει τα ΙΔΙΑ επαγγελματικά δικαιώματα, μόνο και μόνο για να γίνεις από ΤΕ σε ΠΕ ή να αποκτήσεις ουσιαστικά επαγγελματικά δικαιώματα;
Πες μου ποια είναι η λογική σου γιατί θα τρελαθώ (εκτός και αν είσαι Δημόσιος Υπάλληλος, που όντως έχεις κάθε λόγο να θέλεις μια τέτοια ρύθμιση και το σέβομαι).
Επιτέλους, δεν καταλαβαίνουμε ότι αν μας έδιναν σε όλους τους πτυχιούχους ΤΕΙ, τα "νέα" πτυχία (ισοτιμία), το απλό ερώτημα θα ήταν, γιατί τότε μετατρέπετε τα 2 ΤΕΙ σε πανεπιστήμιο (ΙΔΙΑ Ακαδημαϊκή βαθμίδα) αφού δεν αλλάζει τίποτα.
ΥΓ* Εγώ, επειδή είμαι ΔΥ και ασκώ το επάγγελμα του Μηχανικού 28χρόνια, θα δώσω κατατακτήριες και θα πάρω το νέο πτυχίο, μόνο και μόνο για την διαφορά μισθού (περίπου 1000€ το χρόνο).

 
Νομικός Σπυρίδων
17 Φεβ 2018 00:11

Αγαπητέ κ. Βρυζίδη. Γνωρίζεται το αντικείμενο των μαθημάτων στην τεχνολογία γραφικών τεχνών;.;Είναι Μηχανικοί; Ποια μαθήματα ταυτοποιούνται με τους μηχανικούς;.;ΚΑΝΕΝΑ.! Δεν έχουμαι κανένα στο αντικείμενο 1.μηχανολογία,2.ηλεκτρολογικά,3.hardware electronic.....ΠΩΣ εκφράζεται άποψη που ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ; Τι λέτε; Μήπως έχετε κρυφές συζητήσεις με συναδέλφους;
Με εκτίμηση...
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..!
Σπυρίδων Νομικός Phd / Ειδικότητα- Τεχνολογίες εκτυπώσεων έντυπη Συσκευασία...!

 
Απόφοιτοι και όχι μόνο....
16 Φεβ 2018 21:41

Κύριε Βρυζίδη,

Αντί να πείτε ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε διαδικασία ισοτίμησης με ορθό και δίκαιο τρόπο,ε κλιμάκωση, συνυπολογίζοντας δεύτερο πτυχίο μάστερ, επαγγελματική εμπειρία καθώς και το έτος αποφοίτησης, μας λέει για την κατάργηση του διαχωρισμού ΠΕ/ΤΕ!!!

Καλά χαζούς μας θεωρείς...μας έχεις υπογράψει τα πτυχία μας όταν ήσασταν Πρόεδρος χρόνια πριν.....1999

 
Πα
16 Φεβ 2018 21:16

Κ. Βρυζιδη, αν και εχετε δικαιο για τον διαχωρισμο πε και τε, ξερετε οτι αυτο ειναι αδυνατο, διοτι θα δημιουργηθει τεραστιο κοστος στο δημοσιο με απαιτηση αναδρομικων αμοιβων, απι τους δ.υ. Στον ιδιωτικο τομεα το πε και τε καμια αξια δεν εχει, το μονο που απασχολει ειναι τα επαγγελματικα δικαιωματα, για τα οποια πιστευω δεν εχει τονιστει επαρκως επι ευκαιριας της ιδρυσης του νεου ΠΔΑ

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ