Live/Βουλή: Συζήτηση επί του Σ/Ν για το Παν. Δυτ. Αττικής

Σήμερα θα καθοριστεί ένα τελικά το Σχέδιο Νόμου θα συζητηθεί τη Δευτέρα στην Ολομέλεια της Βουλής, όπως αρχικά ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής κ. Σεβαστάκη.

22/02/2018

Ενημερώθηκε: 22/02/2018, 16:38

Άκουσε το άρθρο

Ολοκληρώνεται σήμερα με τη β' ανάγνωση και ψήφιση επί των άρθων  του Σχεδίου Νόμου για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, η συζήτηση στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής.

Το esos συνδέθηκε με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε απευθείας και τη σημερινή συζήτηση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ  

Τη Δευτέρα η ψήφιση του Νομοσχεδίου για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Για τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι ορίστηκε από τη Διάσκεψη των προέδρων των Επιτροπών της Βουλής η συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, του Σχεδίου Νόμου για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Οι πρόεδροι των Επιτροπών αποφάσισαν η ψήφιση και η συζήτηση να γίνει σε μία συνεδρίαση τη Δευτέρα.

Οπότε μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας που θα έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου θα ορίσει και την Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου.

Η Διοικούσα θα είναι 15μελής και όχι 11μελής όπως προέβλεπε το αρχικό  Σχέδιο Νόμου.

1. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ

2. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ

3. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

 

Σχόλια (1)

Π.Α
|

Κ. Υπουργε ειστε ο χειροτερος. Τα ΤΕΙ περνανε ΑΠΟ ΒΑΣΑΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΣΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ. Δεν εχω αλλα λογια , μονο οι αποφοιτοι των ΤΕΙ εχουν αδικηθει τοσο.κυριολεκτικα.Προσπαθειτε μεσω ''πανεπιστημιοποιησεων'' ενω η διαδικασια θα μπορουσε να ηταν πολυ πιο συντομη. Οσον αφορα τα ΕΔ ,φανταζομαι ακομα τα επεξεργαζονται οι Επιτροπες σας ε ;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ