Τη Δευτέρα η ψήφιση του Νομοσχεδίου για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Αποφασίστηκε σε μία συνεδρίαση η συζήτηση και ψήφιση από τη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής

22/02/2018

Ενημερώθηκε: 22/02/2018, 16:27

Άκουσε το άρθρο

Για τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι ορίστηκε από τη Διάσκεψη των προέδρων των Επιτροπών της Βουλής η συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής, του Σχεδίου Νόμου για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Οι πρόεδροι των Επιτροπών αποφάσισαν η ψήφιση και η συζήτηση να γίνει σε μία συνεδρίαση τη Δευτέρα.

Οπότε μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας που θα έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου θα ορίσει και την Διοικούσα Επιτροπή του Πανεπιστημίου.

Η Διοικούσα θα είναι 15μελής και όχι 11μελής όπως προέβλεπε το αρχικό  Σχέδιο Νόμου.

 

Σχόλια (2)

Προς τον Υπουργό κ. Γαβρόγλου,
|

Καλημέρα σας κ. Καθηγητά και Υπουργέ,

Ακούσαμε χθες ότι δεν σας αρέσει οι διαφορές και τα ζητήματα να λύνονται στα Δικαστήρια και να εκτιθέμεθα!!!

Πολύ λογικό το βρίσκουμε όλοι νομίζω!!

Καλό θα είναι τότε την Δευτέρα στις 26/2 που θα ψηφιστεί το Νομοσχέδιο για το ΠΔΑ, να πρυτανεύσει η ΛΟΓΙΚΗ (όπως αναφέρεστε πολλές φορές) και να περιγραφή στο άρθρο 5, το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για τους Αποφοίτους, χωρίς δήθεν "ευνοϊκών κατατακτηρίων", για τις οποίες δεν μας αναλογούν......γιατί θα μας βρείτε μπροστά σας!!!

Με εκτίμηση.

Υ.Γ. Γιατί ως γνωστόν, όλοι εμείς οι Απόφοιτοι δεν προκύψαμε από παρθενογένεση, αποκτώντας ή αποκτούμε επιπλέον από το Βασικό Πτυχίο (ΤΕΙ Αθήνας & Πειραιά), πολύ από μας MSc, PhD και επαγγελματική εμπειρία 10+ (έτη), διαμορφώνοντας και εξελίσσοντας υψηλό Ακαδημαϊκό και Επαγγελματικό προφίλ.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
|

"Η Διοικούσα θα είναι 15μελής και όχι 11μελής όπως προέβλεπε το αρχικό Σχέδιο Νόμου."
Μήπως έπρεπε να την κάνετε 99μελή, έτσι για να μην δυσαρεστηθούν και άλλοι "πρώην" και "νυν";;; δεν το καταλαβαίνετε, ότι όσο πιο πολλά άτομα, τόσο πιο προβληματική η άσκηση διοίκησης; θέλετε να επαναλάβω παροιμίες του θυμόσοφου λαού μας, όπως:
"όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει",

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ