ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

Όροι και διαδικασία επιλογής για την χορήγηση υποτροφιών του ΙΚΥ

Δημοσίευση: 13/03/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζονται οι όροι και η διαδικασία   επιλογής για την χορήγηση υποτροφιών του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) με σκοπό την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στην Ελλάδα στο πλαίσιο της Οριζόντιας Δράσης «Ενίσχυση του ανθρώπινου ερευνητικού δυναμικού μέσω της υλοποίησης διδακτορικής έρευνας» - 2ος Κύκλος, του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και το ελληνικό δημόσιο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ  ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ

Οι θέσεις υποτροφιών θα κατανεμηθούν στους επιστημονικούς κλάδους (1. Φυσικές Επιστήμες, 2. Επιστήμες Μηχανικού και Τεχνολογία, 3. Γεωργικές Επιστήμες, 4. Ιατρική και Επιστήμες Υγείας, 5. Ανθρωπιστικές Επιστήμες, 6. Κοινωνικές Επιστήμες και 7. Οικονομικές και Νομικές Επιστήμες) βάσει του τύπου: Xi/Y) * 330 όπου: Χi: το πλήθος των αιτήσεων με βαθμό αξιολόγησης μεγαλύτερο ή ίσο του 50 στον επιστημονικό κλάδο i,

Υ: το σύνολο των αιτήσεων με βαθμό αξιολόγησης μεγαλύτερο ή ίσο του 50 (όλων των επιστημονικών κλάδων).

Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν μόνο μία αίτηση για ένα Επιστημονικό Τομέα και ένα Κλάδο από τον παρακάτω πίνακα, ενώ οι δυνατές Εξειδικεύσεις θα περιλαμβάνονται σε Παράρτημα που θα συνοδεύει την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων που εκδίδει το ΙΚΥ.

Ετικέτες: 
ΙΚΥΥποτροφίες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.