Συνεργάτης του υπ. Παιδείας επιτέθηκε στον Κ. Κοτσαμπασάκη με ακατονόμαστες απειλές και ύβρεις, καταγγέλλει ο Σύλλογος Υπαλλήλων

Γραφείο υπουργού: Υπάρχουν μάρτυρες-Ο συνεργάτης του υπουργού χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Κ. Γαβρόγλου

19/03/2018

Ενημερώθηκε: 19/03/2018, 20:17

Άκουσε το άρθρο

Συνεργάτης του υπουργού Παιδείας επιτέθηκε,  φραστικά με ακατονόμαστες απειλές και ύβρεις,   στον πρόεδρο του Συλλόγου Υπαλλήλων  Κ. Κοτσαμπασάκη, την Παρασκευή 16/3/18, κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στον χώρο του υπουργείου.

Την καταγγελία αυτή κάνουν  με σημερινές γραπτές ανακοινώσεις ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας του υπουργείου Παιδείας , καθώς και η Ομοσπονδία Συλλόγων (ΟΣΕΚΔΥΠ).

Ο Σύλλογος καλεί τον υπουργό Παιδείας    "να καταδικάσει τέτοιου είδους συμπεριφορές και να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες".

Γραφείο υπουργού: Υπάρχουν μάρτυρες-Ο συνεργάτης του υπουργού  χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του Κ. Γαβρόγλου

Α. Η «καταγγελία» στην οποία σύρθηκε ο Σύλλογος Υπαλλήλων Κ.Υ Υπουργείου Παιδείας, θέλοντας να καλύψει συμπεριφορές που δεν συνάδουν με το ήθος των υπαλλήλων, είναι επίθεση αντί άμυνα

Β. Υπάρχουν μάρτυρες που θα καταθέσουν επωνύμως στα αρμόδια όργανα τι ακριβώς συνέβη την Παρασκευή και θα ακολουθηθεί με απόλυτη αυστηρότητα ό,τι προταθεί από τα όργανα αυτά.

Τα παραπάνω τονίζει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του υπουργού Παιδείας , απαντώντας σε καταγγελία του Συλλόγου Υπαλλήλων Κ.Υ. υπουργείου Παιδείας ότι “Συνεργάτης του υπ. Παιδείας επιτέθηκε στον Κ. Κοτσαμπασάκη με ακατονόμαστες απειλές και ύβρεις”  

«Ο συνεργάτης του υπουργού Παιδείας  χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του υπουργού και ο υπουργός δεν έχει κανέναν λόγο να αμφισβητήσει ούτε μία λέξη από όσα του έχει καταθέσει ο ίδιος», σημειώνει το Γραφείο του υπουργού Παιδείας και επισημαίνει:

  • Δεν είναι ο μόνος μάρτυρας που θα καταθέσει επωνύμως. Για αυτό και συστήνουμε ψυχραιμία και καλούμε τον Σύλλογο να προστατεύσει τις δημοκρατικές διαδικασίες.
  • Φαίνεται πως η υποκρισία και η πολιτική της μετάθεσης ευθυνών μέσω «καταγγελιών» αποτελούν το τελευταίο καταφύγιο όσων κρύβονται.

 

  

 

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ