Τα έκαναν “γυαλιά-καρφιά” στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΕΜΠ

ΔΑΠ:“Δειλοί εγκληματίες που το μόνο που τους έχει απομείνει είναι η βία”

26/03/2018

Άκουσε το άρθρο

Άγνωστοι φορώντας κουκούλες επιτέθηκαν στα γραφεία της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ στο ΕΜΠ.

Η ΔΑΠ κάνει λόγο για  δειλούς   εγκληματίες, “που το μόνο που τους έχει απομείνει είναι η βία, μπορεί να έκαναν υλικές ζημίες αλλά το μόνο που κατάφεραν είναι να συσπειρώσουν ακόμη περισσότερο μία από τις μεγαλύτερες οργανώσεις στη χώρα”.

Ξέρουμε, τονίζει η ΔΑΠ,  ότι τους ενοχλεί που θέλουμε να καταργήσουμε το άσυλο και να πέσουν επιτέλους οι μάσκες και οι κουκούλες.  

Στο τέλος όμως, σημειώνει η ΔΑΠ, και αυτό είναι ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, θα κερδίσει η δημοκρατία και αυτοί που τη φοβούνται θα μείνουν στο σκοτάδι, εκεί που ανήκαν εξ αρχής.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

ΓΣ
|

Εντωμεταξύ η επιτροπή Παρασκευόπουλου μελετάει το θέμα της βίας στα ΑΕΙ... Με ευχολόγια και ανακοινώσεις και επιτροπές δε λύθηκε ποτέ τίποτα. Η κοινή λογική λέει ότι τα ΑΕΙ οπως ολα τα δημόσια κρίτια πρέπει να έχουν φύλαξη και να ισχυει και εκεί ο ίδιος νόμος όπως και παντού αλλού σε ότι αφορά τυχόν παρέμβαση της αστυνομίας. Τι περιμένουμε, να χαθούν ζωές πρώτα;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ