Η απάντηση του ΤΕΙ Θεσσαλίας στο υπ. Παιδείας: Υπάρχουν συγκλίσεις, αλλά και ισχυρές διαφοροποιήσεις και διαφωνίες

“Μέχρι αυτή τη στιγμή διαφαίνεται πως δεν υπάρχουν οριστικά αποτελέσματα στις συζητήσεις”

02/04/2018

Ενημερώθηκε: 02/04/2018, 22:58

Άκουσε το άρθρο

Για συγκλίσεις    αλλά και  ισχυρές  διαφοροποιήσεις   και διαφωνίες στις συζητήσεις που γίνονται για τη συγχώνευση του Παν. Θεσσαλίας με τα ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας, κάνει λόγο το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΤΕΙ Θεσσαλίας, απαντώντας σε σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας το οποίο αναφέρεται σε συμφωνίες.

Το Πρυτανικό Συμβούλιο ξεκαθαρίζει με το ανακοινωθέν ότι “μέχρι αυτή τη στιγμή διαφαίνεται πως δεν υπάρχουν οριστικά αποτελέσματα στις συζητήσεις” και σημειώνει πως “όταν υπάρξει οριστική συμφωνία, αυτή θα ανακοινωθεί με ευθύνη όλων των εμπλεκομένων μερών”.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΠΡΥΤΑΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Το Πρυτανικό Συμβούλιο του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Θεσσαλίας, με αφορμή το Δελτίο Τύπου της από 02-04-2018 του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του και στάλθηκε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, και αφορά στη διερεύνηση πιθανών μορφών συνεργασίας των τριών (3) Ιδρυμάτων (Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ΤΕΙ Θεσσαλίας και ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας), όπως αυτή προέκυψε από τις διαδοχικές συναντήσεις των μελών της Επιτροπής, αναγνωρίζει:

•    την ύπαρξη συγκλίσεων, συνθέσεων αλλά και ταυτόχρονα ισχυρών διαφοροποιήσεων και διαφωνιών,

•    το πλαίσιο στο οποίο διεξάγονται οι συζητήσεις,

•    την εξέλιξη των συζητήσεων, ώστε οι διαφορές να μηδενιστούν, και εάν και όταν υπάρξει οριστική συμφωνία, αυτή θα ανακοινωθεί με ευθύνη όλων των εμπλεκομένων μερών, τέλος δε,

•    ότι μέχρι αυτή τη στιγμή διαφαίνεται πως δεν υπάρχουν οριστικά αποτελέσματα στις συζητήσεις.

                                    

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ