Τα τέσσερα θέματα που θα συζητηθούν στο ΚΥΣΠΕ

20/04/2018

Άκουσε το άρθρο

Νίκος Φασφαλής
Αιρετός στο ΚΥΣΠΕ

Σας ενημερώνω ότι την Τρίτη 24 Απριλίου στις 11:00 θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας συνεδρίαση του Κ.Υ.Σ.Π.Ε με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1.«Εξέταση αιτήσεων εκπαιδευτικών, Διευθυντών Π.Ε., για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.»

2.«Εξέταση αιτήσεων αμοιβαίας μετάθεσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.»

3.«Εξέταση ενστάσεων επί των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. για το σχολικό έτος 2018-2019 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.»

4.«Εξέταση αποδέσμευσης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης.»
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ