Διεθνές Συνέδριο Διαπροσωπικής Αποδοχής Απόρριψης

21/04/2018

Άκουσε το άρθρο

Το 7ο Διεθνές Συνέδριο Διαπροσωπικής Αποδοχής Απόρριψης (7th International Congress on Interpersonal Acceptance - Rejection) οργανώνεται στην Αθήνα 15-18 Μαΐου 2018 από την Διεθνή Εταιρεία Διαπροσωπικής Αποδοχής Απόρριψης (ISIPAR, International Society for Acceptance Rejection) σε συνεργασία με το Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Η βαρύνουσα σημασία της αποδοχής – απόρριψης στις δια βίου διαπροσωπικές σχέσεις αναγνωρίζεται βαθμιαία από όλους και μελετάται σε σχέσεις όπως οι γονεϊκές, οι μεταξύ ομηλίκων και οι στενές σχέσεις και σε φαινόμενα που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την γονεϊκή αποξένωση, την παιδική κακοποίηση και ενδοοικογενειακή βία, τη μοναξιά, τη συγχώρηση, το φόβο της εγγύτητας, την προσαρμοστικότητα και ικανοποίηση στις σχέσεις των ενηλίκων, τη διαμόρφωση της προσωπικότητας και της ταυτότητας.

Το συνέδριο θα εστιάσει σε θεωρητικά, ερευνητικά ζητήματα, εφαρμοσμένη έρευνα και εφαρμογές συνδυάζοντας διακλαδικές και διαπολιτισμικές προσεγγίσεις.

Περισσότερες πληροφορίες στο Δελτίο Τύπου:

http://isipar2018athens.panteion.gr/index.php/contact/press-release-in-…

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ