ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Ρύθμιση για τα μέλη ΔΕΠ των ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά που συμμετέχουν στον ΔΟΑΤΑΠ

Δημοσίευση: 24/04/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Με το άρθρο 99 του Σχεδίου Νόμου για τις Δομές Εκπαίδευσης προβλέπεται ότι οι πίνακες ακαδημαϊκών συμβούλων Τ.Ε.Ι. εξακολουθούν να ισχύουν έως 31.8.2018, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του ΔΟΑΤΑΠ, διότι η ψήφιση του ν. 4521/2018 (Α΄ 38) και η ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής είχε συνέπειες στην λειτουργία του ΔΟΑΤΑΠ, καθώς τέσσερα μέλη του ΔΣ (Β΄ Τμήμα, ΤΕΙ) δεν είναι πλέον μέλη Δ.Ε.Π. Τ.Ε.Ι.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ

Τα μέλη Δ.Ε.Π. των Τ.Ε.Ι. Αθήνας και Τ.Ε.Ι. Πειραιά, τα οποία εντάχθηκαν στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και τα οποία είναι εγγεγραμμένα στους πίνακες ακαδημαϊκών συμβούλων, που καταρτίστηκαν από τις Εκτελεστικές Επιτροπές του Β΄ Τμήματος, εξακολουθούν να έχουν την δυνατότητα να εξασκούν καθήκοντα ακαδημαϊκού συμβούλου έως την λήξη του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018, ήτοι την 31.8.2018.

 

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.