Επιπλέον αριθμός εισακτέων Αποφοίτων Λυκείων των Νήσων Λέσβου, Χίου, Οινουσσών και Ψαρών, που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Σχολικού Έτους 2016-2017,
Δημοσίευση: 15/05/2018

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS
Εκδόθηκε από το ΓΕΕΘΑ η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών Επιπλέον του Αριθμού Εισακτέων για την Εισαγωγή, κατά το Ακαδημαϊκό Έτος 2018- 2019, των Αποφοίτων Λυκείων των Νήσων Λέσβου,που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις Σχολικού Έτους 2016-2017.
Σχολιάστε το άρθρο
Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.
Δημοφιλή Άρθρα
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΜΑΘΗΤΕΣ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΛΕΓΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ
- Μεταθέσεις στα Μουσικά Σχολεία χωρίς γνωστοποίηση των μορίων
- Πανελλαδικές 2023: Αλλαγές στην Κεντρική Επιτροπή Εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων
- Το ΕΚΠΑ ιδρύει δύο παραρτήματα του Πανεπιστημιακού Κέντρου Έρευνας και Καινοτομίας στα Ψαχνά και στη Μυτιλήνη
- ΕΑΠ: Ανοικτή επιστολή της ακαδημαϊκής κοινότητας προς την υπ. Παιδείας Ν. Κεραμέως
- Ερώτηση 45 Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με την οποία ζητούν "κατάργηση της τιμωρητικής αξιολόγησης"
- Στο αστυνομική τμήμα ο ΔΔΕ Πειραιά για υποβολή μήνυσης- Ομάδα διαδηλωτών διέκοψε την ημερίδα για τα Ιδιωτικά Σχολεία
- Διευθυντές Σχολείων: Εντολή υπ. Παιδείας να "παγώσουν" οι διπλές Συνεντεύξεις των υποψηφίων στην ΔΠΕ Ξάνθης
- Παρουσία της ηγεσίας του υπ. Παιδείας η Σύνοδος Πρυτάνεων στην Κέρκυρα (Το πρόγραμμα)
- Ειδική πρόσκληση μελών ΕΕΠ και ΕΒΠ για την κάλυψη έκτακτων αναγκών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση
- ΕΑΠ: Παροχή υποτροφιών στο πλαίσιο του δυστυχήματος στα Τέμπ
Σχόλια (1)
ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ
Η επιλογή τελικά γίνεται χωρίς νέα εξέταση, με βάση τη βαθμολογία στα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα του σχολικού έτους 2016-2017 ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ 10%. Δεν ισχύει για όσους επιθυμούν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ την εισαγωγή τους στις στρατιωτικές σχολές και επέλεξαν να υποστούν δεύτερη φορά τη δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων» χωρίς να αφεθούν στην τύχη… Έτσι αδικούνται, εφόσον ΔΕΝ τους δίνεται εναλλακτικά η δυνατότητα και να δώσουν εξετάσεις και να συμμετέχουν στη «λίστα του 10%», οπότε δεν μπορούν ως απόφοιτοι του 2017 να αξιοποιήσουν την ευνοϊκή γι’ αυτούς ρύθμιση.