Οι κάλπες δεν βγάζουν Πρύτανη από τον πρώτο γύρο

Στις εκλογές προηγείται η Χρ. Βιτσιλάκη

16/05/2018

Ενημερώθηκε: 16/05/2018, 21:53

Άκουσε το άρθρο

Κανένας από τις τρεις υποψηφίους για τη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου δεν εκλέγεται   από τον πρώτο γύρο, σύμφωνα με την πρώτη καταμέτρηση των ψήφων, των εκλογών που διεξήχθησαν σήμερα στο Ιδρυμα.

Στις εκλογές προηγείται η Χρ. Βιτσιλάκη (Καθηγήτρια Τμήματος Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών).

Επιπλέον,σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις,  φαίνεται να υπάρχει απόλυτη ισοβαθμία στη δεύτερη θέση μεταξύ της Ελ. Θανοπούλου (Καθηγήτρια Τμήματος Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, Σχολής Επιστημών της Διοίκησης) και του Ι. Σειμένη (Καθηγητή του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών).

Με βάση το νόμο, θα πρέπει τα ψηφοδέλτια να αποσταλούν ταχυδρομικώς από τις Περιφερειακές Επιτροπές από τη Χίο, τη Σάμο, τη Σύρο, τη Ρόδο, προς την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή στη διοικητική έδρα του Ιδρύματος, τη Μυτιλήνη, όπου θα γίνει τη Δευτέρα η τελική καταμέτρηση.

Κατά συνέπεια   επίσημα αποτελέσματα θα εκδοθούν τη  Δευτέρα, αργά το βράδυ.

Για το αξίωμα του Αντιπρύτανη

Αντιπρυτάνεις εκλέγονται οι καθηγητές:

Ε. Θεοδωροπούλου,

Δ. Παπαγεωργίου,

Χ. Σκιάνης,

Μ. Μαύρη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ