Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Οι νικητές των Education Leaders Awards 2018

Τιμητικό βραβείο στο esos
Δημοσίευση: 21/05/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Με ευρεία συμμετοχή και περισσότερους από 400 εκπροσώπους της εκπαιδευτικής κοινότητας από κάθε βαθμίδα της εκπαίδευσης και από κάθε γωνιά της Ελλάδας, ολοκληρώθηκαν   στο συνεδριακό κέντρο Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής τα Education Leaders Awards 2018 powered by RDC Informatics.

Στην τελετή απονομής ανακοινώθηκαν οι νικητές των βραβείων που για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε η εταιρεία Boussias Communications με σκοπό να αναδειχθούν και να επιβραβευθούν οι βέλτιστες πρακτικές στον χώρο της Εκπαίδευσης.

Την Τελετή Απονομής παρουσίασε η δημοσιογράφος Νικολέτα Κρητικού, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στην σημασία των βραβείων για την αναπτυξιακή προοπτική του κλάδου της εκπαίδευσης και συνεχάρη τους νικητές αλλά και όσους συμμετείχαν.

Μεταξύ άλλων, έκανε λόγο για τους δύο στόχους του θεσμού των βραβείων που είναι: αρχικός στόχος είναι η συμμετοχή και η κατάθεση της προσπάθειας όχι απλά σε κρίση αλλά για να μάθει και να εμπνευστεί η εκπαιδευτική κοινότητα στο σύνολό της και ο δεύτερος στόχος είναι η διάκριση, ώστε να ξεχωρίσουν οι καλύτερες και οι πιο ιδιαίτερες προσπάθειες.

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά «Η εκπαίδευση είναι ένας πολύ μεγάλος χώρος. Είναι ένας χώρος στον οποίο εργάζονται εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι και αφορά σε όλη τη νέα γενιά άρα και στις οικογένειές τους. Στην εκπαίδευση γεννιούνται όλες οι νέες ιδέες, γεννιέται η καινοτομία». Ιδιαίτερη αναφορά πραγματοποίησε και για το πλήθος των υποψηφιοτήτων της φετινής διοργάνωσης, το οποίο ήταν αυξημένο κατά 25% σε σχέση με πέρυσι ενώ φέτος υπήρξε ενεργή συμμετοχή και από τον χώρο των Πανεπιστημίων αλλά και της αυτοδιοίκησης, κάτι που επιβεβαιώνει όπως σχολίασε και η Πρόεδρος «τον ουσιαστικό ρόλο των δήμων στα σχολεία καθώς το επόμενο μεγάλο στοίχημα είναι η αποκέντρωση και η ενδυνάμωση της συμμετοχής τους». Οι προτάσεις που αξιολογήθηκαν ήταν από κάθε γωνιά της χώρας (από τη Φλώρινα και τον Έβρο, μέχρι την Κρήτη, τη Λέσβο, την Κέρκυρα κ.ά.) και από κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα, τόσο από τον ιδιωτικό όσο και από τον δημόσιο τομέα.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Σιγαλός εκ μέρους της εταιρείας Global Link, παρουσίασε τα αποτελέσματα της πανελλήνιας έρευνας για την εκπαίδευση που διεξήχθη για λογαριασμό της Boussias Communications. Η έρευνα είναι διαθέσιμη στο κοινό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των βραβείων (www.educationleadersawards.gr).

Την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους της RDC Informatics, χορηγού τίτλου των Education Leaders Awards, ο Διονύσης Κουτσαντώνης, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Στην τελετή απονομής, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότεροι από 400 εκπρόσωποι της εκπαιδευτικής κοινότητας και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και δημοσιογράφοι, παρουσιάστηκαν και βραβεύθηκαν από κριτική επιτροπή υψηλού κύρους και επιστημοσύνης, οι βέλτιστες πρακτικές των εκπαιδευτικών οργανισμών και των επιχειρήσεων που διακρίθηκαν στις διαφορετικές κατηγορίες των βραβείων.

Η Τελετή Απονομής ξεκίνησε με τα Τιμητικά Βραβεία, τα οποία αποφάσισε να απονείμει η κριτική επιτροπή σε ανθρώπους που ξεχωρίζουν στο πεδίο της εκπαίδευσης με σημαντικό έργο ή επιτεύγματα.

Συγκεκριμένα, βραβείο δόθηκε στην Ελληνοκύπρια Άντρια Ζαφειράκου, η οποία αναδείχθηκε ως Καλύτερη Δασκάλα του Κόσμου για το 2018 από τον διαγωνισμό Global Teacher Prize, για την ιδιαίτερη παιδαγωγική της μέθοδο και την επίδραση των καλλιτεχνικών μαθημάτων στην κριτική σκέψη των παιδιών. Η ίδια διδάσκει στο κοινοτικό σχολείο Alperton, στο προάστιο Brent, που είναι μια από τις φτωχότερες και πολυπολιτισμικές περιοχές της Αγγλίας. Με το 85% των μαθητών της να μην έχουν τα αγγλικά ως μητρική γλώσσα, έμαθε τις βασικές φράσεις σε 35 γλώσσες συμπεριλαμβανομένων των Γκουτζαράτι, Χίντι και Ταμίλ, με σκοπό να βελτιώσει την επικοινωνία με τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Στη συνέχεια, τιμητικό βραβείο δόθηκε στον επικεφαλής έρευνας και σχεδιασµού των ηλεκτρικών κινητήρων της Tesla Motors Κωνσταντίνο Λάσκαρη, απόφοιτο ΕΜΠ και έναν από τους ανθρώπους που βοήθησε να έλθει η Tesla στην Ελλάδα και να ιδρύσει την Tesla Greece που σύντομα ξεκινάει την έρευνά της από το ερευνητικό κέντρο του Δημόκριτου.

Η τελετή απονομής συνεχίστηκε με την τιμητική βράβευση στον Όθωνα Ηλιόπουλο, καθηγητή της Ιατρικής σχολής του Χάρβαρντ των ΗΠΑ και ογκολόγο στο General Hospital της Μασαχουσέτης, ο οποίος πραγματοποιεί έρευνα υψηλού επιστημονικού επιπέδου σχετικά με τη γενετική προδιάθεση σε θέματα κακοηθειών και συμμετέχει στην οργάνωση δικτύου «ιατρική ακριβείας» στη χώρα μας.

Τιμητικό βραβείο επίσης δόθηκε στο esos.gr, την καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα και για τις τρεις βαθμίδες ιδιωτικής και δημόσιας Εκπαίδευσης, που εδώ και δώδεκα χρόνια βρίσκεται στην «καρδιά» της εκπαιδευτικής επικαιρότητας με περισσότερους από 30.000 εκπαιδευτικούς, γονείς, μαθητές και φοιτητές να το διαβάζουν ημερησίως.

Τέλος, παρέλαβαν τιμητικό βραβείο οι πέντε φοιτητές, μέλη του Μαθηματικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, που τιμήθηκαν στον 24ο Μαθηματικό φοιτητικό διαγωνισμό IMC (International Mathematics Competition) που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία. Πρόκειται για τον μεγαλύτερο παγκόσμιο μαθηματικό διαγωνισμό για φοιτητές που διοργανώνεται από το University College London και στον οποίο οι φοιτητές διαγωνίζονται δύο ημέρες σε πέντε προβλήματα την ημέρα. Η ομάδα κέρδισε ένα χρυσό μετάλλιο, δύο αργυρά και δύο χάλκινα μετάλλια. Είναι οι Γιώργος Κοτσόβολης (χρυσό μετάλλιο), Αντώνης Ζητρίδης (αργυρό μετάλλιο), Μιχάλης Σαράντης (αργυρό μετάλλιο), Νίκος Γκούμας (χάλκινο μετάλλιο), Γιώργος Γαβριλόπουλος (χάλκινο μετάλλιο). Το βραβείο παρέλαβαν από τον μαθητή Ορέστη Λιγνό (χρυσό μετάλλιο από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία στον πανελλήνιο διαγωνισμό του 2017) και τον Ιωάννη Τυρλή, Γενικό Γραμματέα Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας (Ε.Μ.Ε.).

Τα βραβεία της διαγωνιστικής διαδικασίας απένειμαν στους νικητές τα μέλη της κριτικής επιτροπής: Νικόλαος Σταυρακάκης, Καθηγητής ΕΜΠ – Πρόεδρος ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α - Πρωτοβουλία για την Παιδεία και την Ανάπτυξη, Βασίλειος Δασκαλάκης, Πρόεδρος, Συνδέσμου Ελληνικών Κολλεγίων, Νίκος Φαλδαμής, Πρόεδρος HEPIS, Αγγελική Πουλυμενάκου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στην Διοικητική των Πληροφοριακών Συστημάτων, ειδικότητα elearning, ΟΠΑ, Γιάννης Βαφειαδάκης, Πρόεδρος ΟΕΦΕ, Έφη Μπάσδρα, πρώην πρόεδρος ΙΚΥ, Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών, Ελένη Μπούντα, Δρ Ιστορίας / Σχολική Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Γιάννης Φίλος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ελεγκτικής – Διεθνών Προτύπων, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Γεώργιος Κορδέλας, Architect, MA, Project Director, Meininger Hotels, Αργύρης Τζικόπουλος, Γενικός Διευθυντής ΣΕΝ/JA Greece - Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece και Αθανάσιος Κυριαζής, Καθηγητής,Τμήμα Στατιστικής και Aσφαλιστικής Eπιστήμης, Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Επίσης βραβεία απένειμε ο Σπυρίδων Δημητρούκας, Business Software Director του Χορηγού τίτλου RDC INFORMATICS.

Η βραδιά έκλεισε με την πανηγυρική φωτογραφία των νικητών και την ανανέωση του ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Tα βραβεία και οι νικητές

1. Εκπαίδευση
Καινοτομία στη Διδασκαλία
Α’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     Μιχαηλίδης Πέτρος – Εκπ/κός ΠΕ70 – 5ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης: Η ταραχώδης ζωή του Γάιου Οκτάβιου Τίτους
GOLD     11ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Έδεσσας-Πρωτοβάθμια εκπαίδευση Νομού Πέλλας: Η παραδοσιακή φορεσιά ταξιδεύει στον χρόνο
SILVER     1ο Νηπιαγωγείο Παλαιοκάστρου: Η ασπίδα του Αχιλλέα με τα μάτια της Σύγχρονης Ελληνικής Τέχνης
SILVER     4ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος: Δημιουργικά πειρατεχνήματα στο πρόγραμμα «Παίζοντας με τα πρωτόνια» (″Playing with protons″)
SILVER     1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Αλεξανδρούπολης: Διδασκαλία στοιχείων ανατομίας & φυσιολογίας του ανθρώπινου σώματος, μέσα από τη φυσική αγωγή στο δημοτικό σχολείο
BRONZE     1ο Νηπιαγωγείο Πύλου: Νέες τεχνολογίες και βιωματική μάθηση
BRONZE     Δημοτικό  Σχολείο  Ωρεών: "Η  Αυλή  των Χρωμάτων και των Αρωμάτων-Διαμόρφωση της αυλής του Σχολείου μας"

Β’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     Πειραματικό Γυμνάσιο Αγίων Αναργύρων: Βιοματικός τρόπος εκμάθησης, μέσα από εμπειρίες, σε όλες τις επιστήμες

Γ’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     Πανεπιστήμιο Αιγαίου-Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών – Εργαστήριο Διοίκησης Ναυτιλιακών και Λιμενικών Επιχειρήσεων: Aegean Living Lab
GOLD     Σχολή ΜΕΑΤ PRO: Καινοτομία στην Εκπαίδευση του Κρεοπώλη

ΜΚΟ

SILVER     Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας  : «Αρχειακή Συλλογή Ελληνικής Παιδικής Ζωγραφικής»

Επιχείρηση

GOLD     Smarteching Education – Ακαδημία Ρομποτικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Βιωματική μάθηση και ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων μεσω καινοτόμων προγραμμάτων εκπαιδευτικής ρομποτικής
SILVER     EDU STANDARDS  ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης: Ανάπτυξη Καινοτόμου Μεθοδολογίας για την Εκμάθηση Αγγλικών στα πλαίσια Εκπαίδευσης Ενηλίκων
BRONZE     Oracle Hellas: Oracle Academy

Βέλτιστη Μαθησιακή Εμπειρία

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     9ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς: Το Γνωσιακό συμπεριφορικό μαθησιακό δράμα συναντά το δημοτικό σχολείο
GOLD     Νηπιαγωγείο Φλαμπούρου Φλώρινας, Τσελικίδου Νίκη & 1ο Νηπιαγωγείο Αμυνταίου Φλώρινας,Παππά Αφροδίτη: «Χαρούμενα Ενζυμάκια»: Μια διαθεματική προσέγγιση και καινοτόμος δράση για την Αγωγή Υγείας στο

Νηπιαγωγείο

SILVER     2/Θ Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ποταμιάς – Ξανθοπούλου Βασιλική: "Παίζουμε βιβλίο;"
SILVER     Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας: Ταινία μικρού μήκους: Δημοτικό Σχολείο Ισθμίας…χθες, σήμερα, αύριο…
SILVER     ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟ: Hydroponics
BRONZE     2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Βόλου- 27ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου: Social, digital skills & inclusion
BRONZE     3ο Δημοτικό Σχολείο Άμφισσας: Φεστιβάλ Σχολικού Πολιτισμού 3ου Δημοτικού Σχολείου Άμφισσας

Β’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     Εσπερινο ΕΠΑ.Λ. Κέρκυρας: Technology Escape Room
GOLD     Εκπαιδευτήρια Δούκα: «Math and Art in Athens», ένα νέο εκπαιδευτικό μοντέλο μάθησης
GOLD     ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ Ν.ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΥ – ΓΥΜΝΑΣΙΟ: Τρισδιάστατη εμπειρία 360 μοιρών
SILVER     Σχολικός Σύμβουλος Μουσικών της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Κωνσταντίνος Δροσουλάκης : Project KOA I & II, σε συνεργασία των Μουσικών Σχολείων Κρήτης με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών
SILVER     Ιδιωτικό Γυμνάσιο – Λύκειο Ώθηση: Meet the world

Γ’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     Πολυτεχνείο Κρήτης-Εργαστήριο Μεταβαλλόμενων Ευφυών Περιβαλλόντων (TUC TIE Lab), Δήμος Αθηναίων, Athens Partnership, Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Πρόγραμμα Έτσι Μαθαίνω Καλύτερα (ΕΜΚ) / Designed for Better Learning (DfBL)
SILVER     Εργαστήριο Υγιεινής και Επιδημιολογίας- Τμήμα Ιατρικής- Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: "Έλα στη θέση μου, Γιατρέ!"- Πρότυπη βιωματική εκπαίδευσης φοιτητών ιατρικής στην ενσυναίσθηση
BRONZE     Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ: Δημιουργώντας σύνδεση με καιρούς μετάβασης

Φροντιστηριακή Εκπαίδευση

BRONZE     SO EASY: Κάθε μάθημα μία μοναδική SO EASY εμπειρία!
BRONZE     KYRIAKIDOU DOWNTOWN- ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ: EDUTAINMENT: Εργαστήρια βιωματικής εξάσκησης αγγλικής γλώσσας
BRONZE     Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Δια Βίου Μάθησης – Μαρουλής Δημήτρης: Αξιολόγηση μαθησιακής απόδοσης & επίδοσης με την χρήση του εργαλείου "EXCELLENT"

ΜΚΟ

GOLD     Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο eduACT- Δράση για την εκπαίδευση: “Ανακαλύπτοντας τη γνώση αναδεικνύονται ηγέτες”

Επιχείρηση

GOLD     RDC Informatics: MySchoolApp – Εφαρμογή κινητών τηλεφώνων για Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης

Ψηφιακή Εκπαίδευση

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     Νηπιαγωγείο Κληματιάς Ιωαννίνων – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων/Εργαστήριο Διδακτικής Φυσικών Επιστημών του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών: Η αξιοποίηση της ψηφιακής τεχνολογίας και της εκπαιδευτικής ρομποτικής στο Αειφόρο σχολείο
GOLD     Σωτήρης Γεωργίου – 6ο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας: SchoolAR, Η “αναβάθμιση” των σχολικών βιβλίων
GOLD     Δημοτικό Σχολείο Μικρόπολης: Ομάδα Mikrorobots η οποία κατάφερε να λάβει τη 2η θέση στον Περιφερειακό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Ανατολική Μακεδονίας-Θράκης.
GOLD     Νέα Γενιά Ζηρίδη: Καλλιεργώντας Προσωπικές και Κοινωνικές Δεξιότητες μέσα απο την Ψηφιακή Εκπαίδευση
SILVER     8ο Δημοτικό Σχολείο Νάουσας: Ψηφιακή Τάξη – Μια τάξη για όλους!!!
SILVER     ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ: «Προσεγγίζοντας ολιστικά το ψηφιακό σχολείο…» Μια παιδαγωγικά σχεδιασμένη στρατηγική
BRONZE     Κινηματογραφικό εργαστήρι 13ου  Δημοτικού  σχολείου  Σερρών – Λατίνης Ανδρέας: Ψηφιακή  αποτύπωση συναισθημάτων

Β’ βάθμια Εκπαίδευση

BRONZE     Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου: Αφήγηση, διαθεματικότητα και διδασκαλία χώρο-χρονικών διαδικασιών μέσω των νέων τεχνολογιών

Φροντιστηριακή Εκπαίδευση

BRONZE     Φροντιστήρια ΧΡΟΝΟΣ: Η ψηφιακή μας οικογένεια: Μαζί στη μάθηση

Επιχείρηση

GOLD     Smarteching Education – Ακαδημία Ρομποτικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Ψηφιακή πλατφόρμα υποστήριξης και συνεργασίας εκπαιδευτών για μαθήματα εκπαιδευτικής ρομποτικής
SILVER     Oracle Hellas: Oracle Academy
BRONZE     Eurobank S.A.: Κουμπαρούπολη App
BRONZE     RDC Informatics – Schoolnet: Το σύστημα Ψηφιακής Εκπαίδευσης LEARN DIGITAL

Γαλούχηση της Ηγεσίας

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ: Στοχευμένες δράσει ανά βαθμίδα για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων
SILVER     ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ: Δράσεις για την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων μέσω της αξιοποίησης ενδεδειγμένων ενεργητικών εκπαιδευτικών τεχνικών.

Εκπαιδευτικές Επισκέψεις

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     1ο Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων
SILVER     Βρεφονηπιακός Σταθμός "Το χαμόγελο": Τα χαμογελαστά ταξίδια
SILVER     Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή: "Γνωρίζω και Προσφέρω στον τόπο μου", ένα πρόγραμμα για τις εκπαιδευτικές επισκέψεις και τη βιωματική μάθηση.
SILVER     Byron College – The British International School: Enriching the syllabus and making the world come to life through science field trips.

Νεανική Επιχειρηματικότητα

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

BRONZE     KIDSTARTUPPER.COM – 2 Δημοτικό Σχολείο Καβάλας: KIDSTARTUPPER.COM  –  Διδασκαλία επιχειρηματικότητας σε μαθητές 10-14 ετών, με τη μέθοδο "των πρώτων αρχών" του Αριστοτέλη.

Β’ βάθμια Εκπαίδευση

SILVER     Εκπαιδευτική Αναγέννηση – Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου: Ανάπτυξη Προιόντος και Επιχειρηματικού Σχεδίου

Γ’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας UPSTART48

Δια Βίου Μάθηση

Φροντιστηριακή Εκπαίδευση

BRONZE     ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο: ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο

Επιχείρηση

GOLD     ReGeneration by Global Shapers Athens Hub: ReGeneration: Η ευκαιρία σου να ξεχωρίσεις, εδώ!
SILVER     Νομική Βιβλιοθήκη ΑΕΒΕ: Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Νομικής Βιβλιοθήκης

Απασχολησιμότητα

Επιχείρηση

GOLD     PeopleCert – HePIS: Coding Bootcamps από την Alliance For Digital Employability

Επένδυση ανά τομέα Εκπαίδευσης

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     2/Θ Νηπιαγωγείο Παραποτάμου Θεσπρωτίας – Ειρήνη Παπαχρήστου: «Πολλές Γλώσσες, Ένας Κόσμος – Many Languages, One World!» – School Project
GOLD     2ο Δημοτικό Σχολείο Βριλησσίων: Tετράμηνο πολιτιστικό πρόγραμμα με τίτλο «Πολιτισμός και Εκπαίδευση"
GOLD     4ο Δημοτικό Σχολείο Αρτέμιδος: Δημιουργικά πειρατεχνήματα στο πρόγραμμα «Παίζοντας με τα πρωτόνια» (″Playing with protons″)

Φροντιστηριακή Εκπαίδευση

GOLD     Schooldoctor.gr: Schooldoctor.gr – Διαδραστικά εκπαιδευτικά βίντεο για την διδασκαλία της Φυσικής

Επιχείρηση     

BRONZE     Σχολή Χορού και Παραστατικών Τεχνών Αθανασία Κοσκινά: School of PMTP by Sia Koskina  Σχολή Παραστατικών Τεχνών

Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

ΜΚΟ

GOLD     Χαρισμάθεια: Out of the box challenge- Μαθητικός διαγωνισμός δημιουργικότητας και κριτικής ικανότητας

Φροντιστηριακή Εκπαίδευση

BRONZE     έλιξ Συστήματα Εκπαίδευσης: Διαχείριση μαθητών με Μαθησιακές ιδιαιτερότητες στον δρόμο προς τις Πανελλήνιες Εξετάσεις
BRONZE     ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΗ: Προσβασιμότητα σε ΑΜΕΑ – Ειδικές Υπηρεσίες σε μαθητές με Μαθησιακά προβλήματα από τον Σύγχρονο Φροντιστηριακό Όμιλο Βαφειαδάκη

2. Οικονομικά & Διοίκηση

HR – Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον

Β’ βάθμια Εκπαίδευση

BRONZE     Εκπαιδευτήρια Δούκα: Σύστημα Αξιολόγησης Προσωπικού: Βάση για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των εργαζομένων

Γ’ βάθμια Εκπαίδευση

SILVER     UCLan Cyprus Ltd: Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον

Επιχείρηση

GOLD     Epsilon Net: Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον

Καταπολέμηση του Σχολικού Εκφοβισμού

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ: Μιλάω, δε φοβάμαι! Βοηθάω, υπερασπίζομαι και θυμάμαι: Ομάδα ενωμένη, ποτέ νικημένη!

BRONZE     Συννεφούλα- Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο / Παιδικός Σταθμός: Ένας για όλους και όλοι για έναν!

Β’ βάθμια Εκπαίδευση

SILVER     7ο Δημοτικό Αγίου Δημητρίου/Τμήμα Erasmus, 5ο Δημοτικό Αθηνών, 2ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου/Τμήμα Τουρισμού, 2ο ΓΕΛ Καισαριανής/Περιβαλλοντική Ομάδα, 2ο Γυμνάσιο Παλλήνης/ Περιβαλλοντική Ομάδα: "Ο Μικρός Τουρίστας – Μια Βαλίτσα ταξιδεύει”: Πολυβραβευμένο Εθελοντικό Καινοτόμο Βιωματικό Διαθεματικό Επιστημονικό Πρόγραμμα/Εκπαιδευτικό Εργαστήρι Πολιτισμού

Φροντιστηριακή Εκπαίδευση

BRONZE     QLS – Quality in Language Services: Πρόγραμμα QLS Anti-Bullying Ambassadors

Κτίριο – Εγκαταστάσεις

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     Βρεφονηπιακό Κέντρο προσχολικής Αγωγής-Νηπιαγωγείο "ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ": Kτίριο – Εγκαταστάσεις
GOLD     Δημοτικό  Σχολείο  Βροντούς  Πιερίας: Δημοτικό  Σχολείο  Βροντούς  Πιερίας
BRONZE     Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή: Ακολουθώντας τις ανάγκες των μαθητών μας!

Β’ βάθμια Εκπαίδευση

SILVER     Σχολεία ΑΞΙΟΝ: Οι εγκαταστάσεις των σχολείων ΑΞΙΟΝ στη Θράκη

Φροντιστηριακή Εκπαίδευση

BRONZE     ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο: ΟιδαΝικώ Φροντιστήριο

Υγεία και Ασφάλεια

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     3o Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης Αιτωλοακαρνανίας: Πρωτοβουλίες πρόληψης, καινοτόμες δράσεις και συνεργασίες για την υγεία και την ασφάλεια των μαθητών.

Υγιεινή Διατροφή και Εστίαση

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ: Mια σειρά από ενέργειες για την υγιεινή διατροφή

3. Εξωστρέφεια & Συνεργασία

Στρατηγική Μάρκετινγκ

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

SILVER     ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ Α.Ε. –  Συνεργάτης HUMBLE: «Δημιουργήσαμε το Τέλειο Σχολείο. Μας πήρε 43 Χρόνια.»
BRONZE     Byron College – The British International School: Long term Marketing planning with significant results.

Γ’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     BCA COLLEGE: BCA COLLEGE Marketing Plan 2017-2018

Επιχείρηση

GOLD     Unicert – RDC Informatics: Frederick University – Digital Marketing Strategy for Greece
SILVER     Σχολή Γαστρονομίας Chef d’ Oeuvre  – RDC Informatics: Στρατηγική Digital Marketing της Σχολής Γαστρονομίας Chef d’ Oeuvre

Ψηφιακή Παρουσία και Social Media

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

SILVER     Εκπαιδευτήρια Κ. Ανδρεάδης ΑΕ: Ψηφιακή Παρουσία και Social Media

Γ’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     ΙΕΚ ΑΚΜΗ: Ψηφιακή Παρουσία και Social Media

Συνεργασία με Επιχειρηματικούς Φορείς και Οργανισμούς

Β’ βάθμια Εκπαίδευση

BRONZE     ΙΙΕΚ AMERICAN Education: ΙΙΕΚ AMERICAN Education: «Χτίζουμε» γέφυρες συνεργασίας για την Εκπαίδευση και την Επιχειρηματικότητα!

Γ’ βάθμια Εκπαίδευση

SILVER     "ΔΗΜΗΤΡΑ" ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ Α.Ε.: CERF: Πρότυπο Πιστοποίησης για τις Βασικές Ικανότητες του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Αναφοράς
GOLD     Athens Tech College: Συνεργασία του Athens Tech με Επιχειρηματικούς Φορείς και Οργανισμούς

Δεσμός με την Κοινωνία

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

SILVER     ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΗ: Ανοίγουμε τις πόρτες μας στην κοινωνία, ανταλλάσσουμε εμπειρίες και γνώσεις!
BRONZE     Νέα Γενιά Ζηρίδη: Διαπλάθοντας τους  Ηγέτες του Άυριο που Κάνουν τη Διαφορά
BRONZE     Junior Academy – Χερρονάσιος Σχολή: Χρόνιοι Δεσμοί

Β’ βάθμια Εκπαίδευση

BRONZE     Εκπαιδευτική Αναγέννηση – Εκπαιδευτήρια Αντωνόπουλου: Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης "Δράσεις για Όλους” : Αγορά Ασθενοφόρου για το Νοσοκομείο Παίδων ”Παναγιώτη και Αγλαίας Κυριακού”

Γ’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     Πανεπιστήμιο Αιγαίου – Λιμενικό Ταμείο Σκύρου: Περιβαλλοντική Καμπάνια Πρόγραμμα "ΣΚΥΡΟΣ"
BRONZE     ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Πλούσιο κοινωνικό έργο μέσα από ένα σύνολο δράσεων

Επιχείρηση

GOLD     Safe Water Sports – RDC Informatics: Πρόγραμμα Εκπαίδευσης ΠΡΟΣΕΧΩ – ΜΑΘΑΙΝΩ – ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ
BRONZE     British Council: Χτίζοντας Κοινωνίες Μάθησης που Ενώνουν

Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης

Α’ βάθμια Εκπαίδευση

GOLD     Νηπιαγωγείο Κατακόλου: Καλλιέργεια Περιβαλλοντικής Συνείδησης
SILVER     7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων: 7ο Νηπιαγωγείο Ιωαννίνων : Οικολογικό και Αειφόρο
SILVER     91 Νηπιαγωγείο Αθηνών: Μνημεία και Ραδιόφωνο

Β’ βάθμια Εκπαίδευση

BRONZE     Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Σχολή Θετικών Επιστημών & Τεχνολογίας) – Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δράμας (Εργαστηριακό Κέντρο Δράμας) – Περιφέρεια ΑΜΘ (Τμήμα Περιβάλλοντος & Υδροοικονομίας ΠΕ Δράμας): Εφαρμογή GIS.edu (Green Inspires Students)
BRONZE     Εκπαιδευτήρια Δούκα: Ανακύκλωση τηγανισμένου ελαιόλαδου και παρασκευή βιολογικών σαπουνιών: Διαμορφώνοντας νέες στάσεις και συμπεροφορές προς το περιβάλλον

Διασύνδεση με την Αγορά Εργασίας

Επιχείρηση

GOLD     Νομική Βιβλιοθήκη ΑΕΒΕ: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα CERTIFIED PARALEGAL & DATA PROTECTION OFFICER

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ