ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Γνωμοδοτήσεις ΙΕΠ για τις συνάφεις Μεταπτυχιακών-Πότε θα αποσταλούν στο υπ. Παιδείας και στις ΠΔΕ

Δημοσίευση: 20/06/2018
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ΙΕΠ
Alt Text: 
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ΙΕΠ
Title Text: 
Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής ΙΕΠ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Σύμφωνα με σημερινές πληροφορίες από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής(Ι.Ε.Π.), αναφορικά με το θέμα της Γνωμοδότησης της Επιτροπής περί των Συναφειών των Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Τίτλων των υποψηφίων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.), η Γνωμοδότηση περί των Συναφειών των υποψηφίων Αναπληρωτών Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής έχει διεκπεραιωθεί από την Επιτροπή του Ι.Ε.Π. και ήδη έχει αποσταλεί στο Υπουργείο, ώστε να δημοσιευθούν οι Προσωρινοί Πίνακες.

Όσον αφορά στη Γνωμοδότηση επί των Συναφειών των υποψηφίων Αναπληρωτών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού(Ε.Ε.Π.), αυτή έχει καταληκτική ημερομηνία περάτωσης της διαδικασίας την 15η Ιουλίου 2018 για 3 λόγους:

1ον: Λόγω του μεγάλου όγκου των αιτήσεων

2ον: Λόγω των ελλιπών δικαιολογητικών των φακέλων και

3ον: Λόγω της δυσκολίας, σε καθημερινή βάση, συνεδριάσεων των μελών της Επιτροπής.

Μέχρι την 15η Ιουλίου λοιπόν αναμένεται να έχουν αποσταλεί στις Π.Δ.Ε. οι Γνωμοδοτήσεις, ώστε να μπορέσουν ν αναρτηθούν οι Προσωρινοί Πίνακες Ε.Ε.Π. για το 2018-19.

Βασίλης Βούγιας

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ