ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Υπουργείο: Απόρριψη αίτησης φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος ακαδ. έτους 2017/18

Δημοσίευση: 04/07/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Α.  Σε περίπτωση που ο δικαιούχος φοιτητής του στεγαστικού επιδόματος υποβάλει αίτηση για τη χορήγησή του και δεν επιτευχθεί ο έλεγχος του οικογενειακού εισοδήματος του προηγούμενου φορολογικού έτους με αυτόματη διασύνδεση-διαλειτουργικότητα, όπως και στην προκειμένη περίπτωση, λόγω μη εκκαθάρισης της φορολογικής δήλωσης, ο δικαιούχος προβαίνει σε οριστική υποβολή της αίτησης εμπρόθεσμα (έως και 3 Ιουλίου) παίρνοντας αριθμό πρωτοκόλλου αυτής αγνοώντας τυχόν μηνύματα της ηλ. πλατφόρμας (π.χ. η αίτηση θα απορριφθεί κλπ).

Β. Η αίτησή του παραμένει σε εκκρεμότητα και επανεξετάζεται με την ίδια διαδικασία μετά την παρέλευση τριμήνου.

Γ. Διευκρινίζεται ότι η περίπτωση αυτή αφορά σε φορολογικές δηλώσεις που έχουν υποβληθεί και δεν έχουν εκκαθαρισθεί  κατά το χρόνο που ο δικαιούχος υποβάλει την αίτηση για το στεγαστικό επίδομα.

Τα παραπάνω τονίζει το υπουργείο Παιδείας απαντώντας σε ερώτημα σχετικά με την απόρριψη αίτησης στεγαστικού επιδόματος ακαδ. έτους 2017/18.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.