Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Απέρριψαν υποψήφιο Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου επειδή δέν έφερε την υπογραφή του η δήλωση του Ν.Ν1599/86

Στην Αττική απορρίφθηκαν δύο υποψήφιοι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Εργου επειδή η αίιτήσεις τους δεν έφεραν την υπογραφή τους.
Δημοσίευση: 12/07/2018
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Στους Πίνακες των υποψηφίων   Συντονιστών  Εκπαιδευτικού Έργου, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης εντοπίσαμε ότι απορρίφθηκε η αίτηση ενός υποψηφίου με το αιτιολογικό ότι “Η ΥΠΟΒΛΗΘΕΙΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ Ν1599/86 (Α ́ 75) ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ - Α.Π. 6407ε”.

ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

Επίσης στην Αττική απορρίφθηκαν δύο υποψήφιοι Συντονιστές Εκπαιδευτικού Εργου επειδή η αίιτήσεις τους   δεν έφεραν  την υπογραφή τους.

Επίσης  μία άλλη αίτηση υποψηφίου απορρίφθηκε στη Αττική επειδή έκανε αίτηση σε 3 ΠΔΕ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Στην Κεντρική Μακεδονία απορρίφθηκαν τρεις  υποψήφιοι διότι δεν υπέβαλαν  την απαιτούμενη υπεύθυνη δήλωση της παρ. 2θ του άρθρου 2 της αριθμ. Φ.351.1/5/102172/Ε3/20‐6‐2018 Υ.Α. (ΦΕΚ 2367, Β ́).

ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ

Στη Δυτική Ελλάδα  απορρίφθηκε υποψηφιότητα επειδή δεν εμπεριέχεται στην αίτηση υποψηφιότητας υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 (Α'75) σύμφωνα με το άρθρο 2 παρ. 2 στοιχ. θ' της με αριθ. Φ.351.1/5/102172/Ε3(ΦΕΚ Β 2367, 20-6-2018) υ.α. και την Προκήρυξη.

Επίσης άλλη υποψηφιότητα δεν έγινε δεκτή επειδή η αίτηση υποψηφιότητας δεν φέρει υπογραφή.

Σχόλια (6)

 
Στράτος
13 Ιουλ 2018 10:31

Οι περισσότερες ωστόσο μη δεκτές υποψηφιότητες έχουν ως αιτιολογία το ότι δεν υπάρχει η προϋπόθεση του Β2 ξένης γλώσσας. Προφανώς πολλοί υποψήφιοι, κυρίων μέχρι σήμερα Σχολικοί Σύμβουλοι, υπέβαλαν αίτηση αν και δεν είχαν το Β2 ξένης γλώσσας, περίμεναν την ένταξή τους στους πίνακες μη δεκτών υποψηφιοτήτων από τα Περιφερειακά Συμβούλια και τώρα πιθανόν ετοιμάζουν προσφυγές σε διοικητικά δικαστήρια (ή το ΣτΕ) ώστε να διεκδικήσουν το δικαίωμα υποψηφιότητας και χωρίς το Β2 ξένης γλώσσας.

Ένα ερώτημα. Υποψήφιοι που απορρίφθηκαν (μη δεκτοί) λόγω έλλειψης κάποιου δικαιολογητικού μπορούν τώρα να το προσθέσουν μέσα στις τρεις μέρες των ενστάσεων; Ή να υπογράψουν μια ανυπόγραφη αίτηση; Γιατί οι διατάξεις είναι σαφείς ότι δικαιολογητικά δεν γίνονται δεκτά μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.

 
Πέτρος
13 Ιουλ 2018 14:28

Κάποιος που επιθυμεί να γίνει συντονιστής δεν δικαιούται να ξεχάσει να υπογράψει...Δεν είναι μια ανάληψη υπηρεσίας,,,(όχι πως δεν είναι σημαντική και αυτή)είναι θέση ευθύνης...έτσι θα συντονίζουν???. Ας μπει μια σειρά επιτέλους...όσο για την ξένη γλώσσα...στον 21ο αιώνα ζούμε...

 
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
13 Ιουλ 2018 14:38

Γεννιέται ένα - μάλλον περισσότερα - ερωτηματικά: όταν διεκδικείς θέση στελέχους εκπαίδευσης, για να παρέχεις επιμόρφωση, καθοδήγηση, ίσως και έμπνευση και όραμα στους/στις εκπαιδευτικούς που θα Συντονίζεις, και την ίδια στιγμή επιδεικνύεις επιπολαιότητα, προχειρότητα στην σύνταξη του Φακέλου Υποψηφιότητας, τότε μήπως ακόμα δεν ήρθε η ώρα να ηγηθείς ;!;;! Λέω, μήπως...!

 
σχόλιο
13 Ιουλ 2018 17:16

Αυτοί που θα γίνουν συντονιστές να βρίσκονται στην έδρα που είναι η θέση και να μην είναι εξ αποστάσεως. Η θέση έχει πολλές ευθύνες .

 
ΝικΔηΓρυκ
14 Ιουλ 2018 10:39

Σε ορισμένες περιπτώσεις ευθύνη φέρουν οι Διευθύνσεις ΠΕ/ΔΕ όπου υποβλήθηκαν οι αιτήσεις. Οι υπάλληλοι έδωσαν βεβαιώσεις ότι κατατέθηκαν οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά, μετά από έλεγχο. Άρα, οι ενστάσεις, στις περιπτώσεις αυτές θα γίνουν δεκτές. Διότι, αν οι θιγόμενοι προσφύγουν δικαστικά θα δικαιωθούν άμεσα. Υποτίθεται ότι οι Διευθύνσεις ελέγχουν αν έχει υποβληθεί η Υπ. Δήλωση. Δεν ελέγχουν αν είναι υπογεγραμμένη η δήλωση ή η αίτηση; Επίσης έχουν δώσει βεβαιώσεις ότι έχουν κατατεθεί τα παραστατικά. Αν λείπει ένα παραστατικό και υπάρχει βεβαίωση οτι έχει κατατεθεί, προφανώς η παράλειψη αφορά τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης και όχι τον αιτούντα.

 
ΒΑΓΓΕΛΗΣ
14 Ιουλ 2018 16:02

Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟΡΡΊΦΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ............... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΘΕΙ(Β2 ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ)
Α ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.
ΤΟΣΑ ΜΆΧΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ , ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΠΟΥΔΕΣ , ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΕΒΑΙΏΣΕΩΝ ΑΠΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΜΗ, ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΒΛΕΨΙΑ ????? ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ??? (ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΕ??? ΟΝΟΜΑ???) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΠΙΣΩ.
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ......

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ