Placeholder

ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ

Κατανομή (9) άγονων εκλογών μελών ΔΕΠ

Δημοσίευση: 09/08/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Την κατανομή (9) άγονων θέσεων, μελών ΔΕΠ των κάτωθι Πανεπιστημίων, ενέκρινε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου, με απόφαση που υπέγραψε, ως εξής:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ Σχολή Μηχανικών Περιβάλλοντος
Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Υδρολογία- Διαχείριση Υδατικών Πόρων»»
Κατανέμεται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής
Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Σχολική Ψυχολογία»
Κατανέμεται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής
Μία (1) θέση στη βαθμίδα του Λέκτορα με γνωστικό αντικείμενο «Βυζαντινή Αρχαιολογία και Τέχνη με έμφαση στη Βυζαντινή Αρχιτεκτονική»
Κατανέμεται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

Τμήμα Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας
Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Παθολογική Ανατομία»
Κατανέμεται στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών
Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Γεωργική Μηχανολογία»
Κατανέμεται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ΙΟΝΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Τμήμα Τεχνών Ήχου και Εικόνας της Σχολής Μουσικής και Οπτικοακουστικών Τεχνών
Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή ή Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Εικαστικό Φιλμ και Εικαστική Δράση στο Χώρο»
Κατανέμεται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο«Πληροφοριακά Συστήματα και Αναλυτική Σημασιολογικών Δεδομένων»
Κατανέμεται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο «Οργανική Μουσική Εκτέλεση-Βιολί»
Κατανέμεται στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Σχολή Πολιτικών Μηχανικών

Μία (1) θέση καθηγητή στη βαθμίδα του Καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Υδραυλική»
Κατανέμεται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Σχόλια (10)

 
AW
09 Αυγ 2018 17:17

Θέλουν θέσεις αλλά δεν μπορούν να τις καλύψουν!

 
ΤΕΙ
09 Αυγ 2018 17:20

Μετά τους ξινίζουν οι καθηγητές ΤΕΙ

 
Ελένη Θαν.
09 Αυγ 2018 17:51

Όταν τα νέα παιδιά που θέλουν να κάνουν οικογένεια (οι περισσότερες θέσεις ανωτέρω είναι μικρών βαθμίδων) έχουν χάσει την ελπίδα και βρίσκουν μόνο τον ΕΝΦΙΑ του σπιτιιού των γονιών με την πετσοκομμένη σύνταξη, την κλεισμένη επιχείρηση, το επίδομα ανεργίας, ας μην το ρίχνουμε στα Πανεπιστήμια. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΦΥΓΑΝ. Πηγαίνετε στα πρωϊνά των μικρών ξενοδοχείων. 'Απειρα νέα ζευγάριο. Ελλήνων. Του Βερολίνου, του Λονδίνου. Που δηλώνουν όσο κι αν το καλοκαίρι στην πατρίδα ειναι μαγεία. "ΝΑ ΕΡΘΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΌΓΟ";Να λιμοκτονώ με μισθό που δεν φθάνει ούτε για μια συνδρομή σε σοβαρές επιστημονικές ενώσεις και περιοδικά ; Το παιχνίδι με τη νέα γενιά επιστημόνων το χάσαμε...Πριν ακόμα μου πετσοκόψουν ξανά τον δικό μου πανεπιστημιακό μισθό καθόμουν τα πρωϊνά των διακοπών στις αυλές των μικρών ξενοδοχείων των νησιών δίπλα σε έναν ελληνικό καφέ, φέτα και ελιές να τα μεταπείσω.Τα παιδιά δεν γύρισαν. Κι εγώ πηγαίνω πια 2 μέρες διακοπές το καλοκαίρι. Χωρίς πρωϊνό...

 
ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ
09 Αυγ 2018 18:22

Πραγματικα τραγικο. Τους δινουν θεσεις και βγαίνουν αγονες. Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος!!!!

 
panpefgr
09 Αυγ 2018 20:45

Ελένη τι προτείνεις?
Οι αγώνες για οράματα ξέφτισαν το 89 μαζί με τις ελπίδες
Μονο ατομικές λυσεις εφημερες και συγκυριακες,...??

 
NIKOLAOS
11 Αυγ 2018 02:38

Εγώ δεν πάω πουθενά διακοπές ούτε μικρός πήγαινα είχα γονείς αγρότες ούτε τώρα που έγινα καθηγητής δεν έχω χρήματα να πάω....έχω να δω νησί από το 2009

 
Εκπαιδευτικός
11 Αυγ 2018 08:57

Συμφωνώ απόλυτα. Ανήκω στην ίδια κατηγορία. Δυστυχώς και οι μισθοί των εκπαιδευτικών δεν φτάνουν ούτε για τις βασικές ανάγκες πόσο μάλλον για διακοπές... Άπιαστο όνειρο...

 
Διακοπές
11 Αυγ 2018 23:50

Και φέτος οι παραλίες της Μακεδονίας γέμισαν με βαλκάνιους.Παλιά έρχονταν με παλιά αμάξια και τα δικά μας έμοιαζαν με λιμουζίνες.Τώρα έρχονται με τζίπ και πανάκριβα και τα δικά μας μοιάζουν με αντίκες.Μέχρι πριν 4 χρόνια στο δρόμο Κιλκίς- Δοιράνη έβλεπες στα 50 αμάξια ένα σκοπιανό ,σήμερα η αναλογία ήταν ,όπως τη μετρούσα χθες σε 5 ακριβά σκοπιανά ένα ελληνικό δεκαετιών.Τί συμβαίνει και αυτοί όλοι έχουν ανάπτυξη και εμείς φτωχοποίηση ;Ρωτήστε τους πολιτικούς όλων των χρωμάτων.Μια Βουλγάρα νηπιαγωγός παίρνει 505€ με το 1/3 του κόστους ζωής από ότι σε μας (η βενζίνη πχ έχει 1€ και ενα επιπλωμένο σπίτι 130-150€ με ρεύμα,νερό ,τηλεθέρμανση ούτε στο 1/3 της δικής μας τιμής)και με φόρο εισοδήματος ως 10%.Γιατί να μην περισσεύουν για διακοπές;Ψάξτε επιτέλους την αιτία που αυτοί ανεβαίνουν και εμείς κατεβαίνουμε.Μήπως φταίνε όλοι οι πολιτικοί και η νοοτροπία μας;Ένα ελάχιστο παράδειγμα για την νοοτροπία μας Στους Βουλγαρορομά απαγορεύεται στην πατρίδα τους τη Βουλγαρία να κυκλοφορούν με καρότσια και να ψάχνουν τα σκουπίδια.Έρχονται εδώ που επιτρέπονται τα πάντα και το κάνουν.Και ο τσίρος από αυτού του είδους την δραστηριότητα φτάνει τα 2,5δις ετησίως.Δηλαδή ο ετήσιος ΕΝΦΙΑ ή το ποσόν της μείωσης των συντάξεων.Επομένως μην παραπονείστε για τίποτε.Τα ανέχεστε όλα.Έρχονται και χειρότερα.

 
@Διακοπές
13 Αυγ 2018 11:15

Αυτό που αναφέρεις ως επιχείρημα με τους "βαλκάνιους" είναι άκυρο για δύο λόγους.

1ον) Ναι ισχύει πως αυτές οι χώρες έχουν μεγάλη ανάπτυξη σε σχέση όμως με την προηγούμενη κατάστασή τους. Όμως η προηγούμενη κατάστασή τους, π.χ το '90, δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του '90 ούτε και η δυναμική της τότε οικονομίας τους με τη δική μας.

2ον) Οι "βαλκάνιοι" που βλέπεις δεν είναι ο μέσος όρος των χωρών τους αλλά οι πιο εύποροι και οι διαφορά τους με τους υπόλοιπους είναι μάλλον μεγάλη αν πας στις χώρες τους και τους δεις. Οι "βαλκάνιοι" του 500άρικου δεν μπορούν έτσι απλά να κάνουν διακοπές στα ελληνικά νησιά (εκτός και αν βρούν κάποιο φθηνό πακέτο) όπως δεν μπορεί και ο μέσος Έλληνας κάτω του 1000άρικου. Αντίστοιχα, στα ελληνικά νησιά θα δείς και πολλά ακριβά αμάξια με ελληνικές πινακίδες μόνο που αυτοί ΔΕΝ είναι ο μέσος όρος!

Ξεχνάς, τέλος, πως το 2002 η Ελλάδα είχε μία τρομερή ευκαιρία (την είσοδο στο Ευρώ) που την διαχειρίστηκε με τον εντελώς λάθος τρόπο και γι' αυτό πληρώνουμε σήμερα! Ορίστε γιατί η Ελλάδα με (ούτε) διπλάσιους μισθούς από τη Βουλγαρία έχει 3 φορές πάνω το κόσοτς ζωής (και αν πας σε νησί είναι 4 και 5 φορές πάνω).

 
@@Διακοπές
14 Αυγ 2018 14:03

Τα βλέπεις από την οπτική σου γωνιά.Λόγω συγγενών και στην Ρουμανία και στην Βουλγαρία επισκέφτηκα εκατοντάδες φορές και τις δυο χώρες και διέμεινα και μια περίπου πενταετία.Είδα τις χώρες και επί κομμουνισμού,όπου στην Ρουμανία ειδικά υπήρχε πείνα.Μονίμως έχω την οπτική εικόνα των πεντάδων που χάνονταν σε βάθος εκατοντάδων μέτρων ανθρώπων που περίμεναν υπομονητικά με ένα μπουκάλι στο χέρι για σκόνη γάλα ή κατ έπίφαση ηλιέλαιο ή αλλού να περιμένουν τα φορτηγά για ψωμί.Όταν κατάρευσε το καθεστώς ακολούθησε μια πολύχρονη χειρότερη πείνα.Η Βουλγαρία είχε μια τέτοια πείνα το 1987 και μια το 1997.Έκαναν μάλιστα και εράνους στη Θεσσαλονίκη.Μολαταύτα από αυτήν την απελπισία διδάχτηκαν και προχωρούν μπροστά .Στην Ρουμανία πχ τα φάρμακα απευθείας ο γιατρός τα γράφει στον φαρμακοποιό και στα φέρνουν στο σπίτι.Τα αγγλικά μπήκαν και στο νηπιαγωγείο.Η εφορία από 10% τείνει να μειωθεί στο 5%.Οπτικές ίνες ακόμη και στα χωράφια και φυσικά διαφθορά.Ξέρεις ότι στην Βουλγαρία οι Διευθυντές των σχολείων προσλαμβάνουν με τριμελή επιτροπή τους ωρομίσθιους και όχι το Υπουργείο;Μπαίνεις στους διαδρόμους των σχολείων και νομίζεις ότι είσαι σε ησυχαστήριο;Κάθε παρεκτροπή μαθητή σημαίνει την άμεση απομάκρυνση του και πρέπει ο ίδιος να βρεί,αν βρεί ,σχολείο που θα θέλει να τον δεχτεί πιθανόν και σε άλλη πόλη.Σε όλα τα ΑΕΙ μπροστά στην Πρυτανεία υπάρχει περιπολικό,τα κτίρια είναι πεντακάθαρα χωρίς αφίσες και συλλόγους φοιτητών και πανώ.Απαγορεύεται εντός των πανεπιστημιακών χώρων το κάπνισμα.Στη Σόφια και στις μεγάλες πόλεις η ανεργία είναι 0%;Κάναν τομές που εδώ δεν θα γίνουν ποτέ.Πχ όσοι παίρνουν ταμείο ανεργίας υποχρεώνονται να δουλεύουν είτε στην καθαριότητα των δήμων ή αλλού με στόχο να περιορίσουν την μαύρη εργασία και την επαναλαμβανόμενη τάση για το ταμείο ανεργίας.Εδώ βαρέθηκα να βλέπω γονείς να γράφουν τα παιδιά τους στο ολοήμερο με χαρτί ανεργίας, να παίρνουν το επίδομα και να δουλεύουν μαύρα.Το τζάμπα παντού εκεί καταργήθηκε.Πραγματι και εκεί υπάρχει φτώχεια όπως λες, αλλά αυτοί που περνάν καλά δεν είναι μόνο το 10% που λες αλλά πολύ παραπάνω.Δεν είναι τυχαίο ότι αδιευκρίνιστα μεγάλος αριθμός συνταξιούχων μας εγκαταστάθηκε εκεί.Πλην των νέων μας λοιπόν εξάγουμε και συνταξιούχους.Υπάρχει και εκεί διαφθορά αλλά το νομικό καθεστώς έχει πλέον το δόγμα της μηδενικής ανοχής στην εγκληματικότητα.Μια μέρα φυλακή;Θα την κάνεις.Όχι όπως εδώ που μέχρι πέντε χρόνια δεν φυλακίζεσαι δίνοντας το σύνθημα στους βαλκάνιους παραβατικούς και όλης της υφηλίου να έρθουν στον παράδεισο της ατιμωρησίας του νόμου Παρασκευόπουλου.Ποιο ασφαλής πλέον αισθάνεσαι στην Σόφια και στο Βουκουρέστι παρά εδώ ,ενώ μέχρι πριν λίγα χρόνια ίσχυε το αντίθετο αλλά αφού ήρθαν όλοι οι παραβατικοί και μονίμως ατιμώρητοι εδώ, φυσικό είναι να συμβεί.Επίσης οι βαλκάνιοι του πεντακοσάρικου που λες έρχονται στην Χαλκιδική,την Ασπροβάλτα κλπ όπου το δωματιο τους δίνεται στο 1/3 της τιμής από ότι στον Έλληνα.Ευχαριστώ για την υπομονή σου.

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean