Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

ΠΔΕ Αττικής: Ανά 25λεπτο και Σάββατα οι Συνεντεύξεις των υποψηφίων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Εργου

Δείτε το πρόγραμμα των Συνενετέυξεων
Δημοσίευση: 14/08/2018
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ανά 25λεπτο, δέκα ώρες την ημέρα και Σάββατα ,θα γίνουν οι Συνεντεύξεις των υποψηφίων Συντονιστών Εκπαιδευτικού Εργου από τα μέλη του Συμβουλίου Επιλογής, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Σχόλια (38)

 
Πύρρος
15 Αυγ 2018 03:19

Τρέχουν να προλάβουν το ΣτΕ στις 27/9 γιατί θα είναι βαριά η λυπητερή. Η ΝΔ θα έχει πάτημα να πάει σε προσωρινή αντικατάσταση όπως το 2004 και κρίσεις άμεσα .

 
ΜΑΡΙΑ
15 Αυγ 2018 16:00

Αν και εορτάζουσα, σήμερα ημέρα χαρμόσυνη, παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην σχολιάσω το συγκεκριμένο κείμενο. Ειλικρινά λυπάμαι για την πλήρη ισοπέδωση πλέον των πάντων. Ολική καταστρατήγηση κάθε εργασιακού δικαιώματος, δέκα ώρες την ημέρα βιονικά συμβούλια χωρίς διάλειμμα, χωρίς ανάσα να κρίνουν. Και φυσικά και Σάββατο. ΟΛΜΕ και ΔΟΕ συναινούν φυσικά. Έτσι υπερασπίζονται τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών. Συνέντευξη Σάββατο 8 το πρωί. Ε, όχι κύριοι. Δεν θα σας κάνω το χατίρι. Ψάξτε αλλού για κορόιδα. Σχολείο και πάλι σχολείο. Ή μήπως κι εκεί έρχονται τα χειρότερα? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ.

 
Στράτος
15 Αυγ 2018 21:34

Καταληκτική ημερομηνία των συνεντεύξεων η 15/09/2018. Εάν μετά από αιτήματα αλλαγής κάποιων υποψηφίων χρειαστούν και λίγες μέρες ακόμη, όπως όλα δείχνουν οι Συντονιστές θα αναλάβουν υπηρεσία τέλος Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου.

 
ΝΙΚΟΛΑΣΟΣ
15 Αυγ 2018 22:36

Κατά τα άλλα υποστηρίζουμε την εργατική τάξη.Άντε να τελειώνουμε, Σάββατα ,Κυριακές πρωί με αργά το βράδυ.Μόνο και μόνο να τελειώνουμε αφού δεν μπορούμε να κάνουμε κανονικές διαδικασίες.!

 
MINA
16 Αυγ 2018 00:25

@Στράτος
Και αυτό δηλαδή γιατί μας το λες; Για να πούμε μπράβο στο υπουργείο για τη μεγάλη του επιτυχία;Εκτός του γενικότερου μπάχαλου που έχει παρατηρηθεί σε αυτές τις επιλογές (αλλαγές εκ των υστέρων στους πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων, αλλαγές στους πίνακες μοριοδότησης γιατί λέει έγιναν λάθη,διαφορετικός διαθέσιμος χρόνος στις συνεντεύξεις των υποψηφίων από περιφέρεια σε περιφέρεια), έχετε αναλογισθεί το μπάχαλο που έχει να γίνει στα σχολεία;Αναρωτιέμαι αν κάποιος από το υπουργείο έχει την ευθυξία να βγει να πει δημόσια " Ναι πέσαμε έξω". Και βέβαια περιμένουμε με περιέργεια να δούμε τη στάση των συνδικαλιστών μας!

 
Ναταλία
16 Αυγ 2018 09:34

Παράταση θητείας ΣΣ:
Στις 20 Αυγούστου βγαίνει διαπιστωτική παράστασης θητείας Σχολικών Συμβούλων 6 μηνών, όπως προβλέπει ο νόμος.
Οι πίνακες επιστρέφουν τέλος Οκτωβρίου λόγω αλλαγής υπουργού στις περιφέρειες. Αυτές κάνουν προσκλήσεις για την κάλυψη 100 και πλέον κενών θέσεων διαφορετικά δεν βγάζουν οργανωτικό ΠΕΚΕΣ. Επειδή δεν θα υπάρξει ενδιαφέρον για τις κενές θέσεις (λόγω ΣτΕ, αντισυνταγματικότητας, αβεβαιότητας, εκλογών, αλλαγής κυβέρνησης )
στη συνέχεια θα γίνουν νέες προκηρύξεις με ορίζοντα λήξης Φεβρουάριο. Άντε γεια!
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στον τόπο και στην Παιδεία !

 
Όχι αλλ καρβουνο
16 Αυγ 2018 10:24

@Στρατος
Αγαπητέ από ολα τα διαδικαστικά που συμβαίνουν το σχόλιο σου,συγνωμη κιόλας,σε τι αποσκοπεί;στο να ενημερώσει ότι θα υπάρχουν συντονιστές τον Οκτώβρη;Χρήσιμο θα ήταν να μας πεις που θα πάνε,σε ποια ΠΕΚΕΣ που άλμα δεν έχουν δημιουργηθεί οι έδρες,με τι υποστήριξη,με ποιους θα συνεργάζονται και ποια τα καθήκοντα τους.Γνωριζεις.Τι θα του πω τον Οκτώβρη του Συντονιστή.Ελα από το σχολείο μου να κάνουμε προγραμματισμό εκπαιδευτικού έργου και να συζητήσουμε τα προβλήματα;Σχολικοί σύμβουλοι μάνα μου και ξερό ψωμί.Τα καλύτερα αργούν:

 
Πόπη
16 Αυγ 2018 12:21

Ο νόμος θα προκαλέσει άπίστευτο μπάχαλο, προσφυγές και ανακατατάξεις και όποιος προτίθεται να αναλάβει με καταρρέουσσα κυβέρνηση άς το σκεφθεί τριπλά.

 
Στράτος
16 Αυγ 2018 14:14

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη.

 
ΣΤΕΛΙΟΣ
16 Αυγ 2018 15:57

@Στράτος

Προφανώς πρέπει να είσαι ένας από τους συντάκτες του απαράδεκτου αυτού νόμου,που διαλύει κάθε υποστηριχτική δομή στην εκπαίδευση. Άλλα μας είχε υποσχεθεί αυτή η κυβέρνηση και άλλα κάνει . Αλλά εσύ που είσαι τόσο καλά πληροφορημένος μπορείς να μας ενημερώσεις, η προεκλογική υπόσχεση του πρωθυπουργού για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ πότε θα πραγματοποιηθεί;. Αυτό είναι δίκαιο αλλά δεν βλέπουμε να γίνεται πράξη.Γιατί σήμερα δημοσιοποιήθηκε η είδηση ότι μέχρι 31 Αυγούστου θα βγουν τα σημειώματα πληρωμής.

 
Μιχάλης
16 Αυγ 2018 16:02

@Στράτος
Σύντομα,με εντολή του Ελληνικού λαού,θα φύγει αυτή η κυβέρνηση!!Αυτό είναι δίκαιο και θα γίνει πράξη!!!

 
ΒΓ
16 Αυγ 2018 18:12

Δέκα ώρες συνεντεύξεις την ημέρα!! Μα ειλικρινά δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι χάνεται κάθε αξιοπιστία στη διαδικασία; Είναι δυνατόν τα μέλη του συμβουλίου να διατηρούν την ευθυκρισία τους με τόσο εξαντλητικά ωράρια;; Κρίμα γιατί στο συμβούλιο μετέχουν και σοβαροί άνθρωποι . Το έχω γράψει και παλαιότερα με αφορμή το απίθανο έγγραφο της Δ/νσης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης για τα απολυτήρια των ΕΠΑΛ. Όποιος βιάζεται σκοντάφτει.
Ας τελείωναν οι συνεντεύξεις μία εβδομάδα αργότερα, στις 22/9. Ο αριθμός των στελεχών ΠΕΚΕΣ δεν είναι τόσο μεγάλος ώστε να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων. Οι άνθρωποι κάνουν ό,τι μπορούν για να διευκολύνουν τη ΝΔ.

 
Όχι άλλο καρβουνο
16 Αυγ 2018 18:51

@Στρατος
Φίλε Στρατό δεν τσιμπάμε άλλο.Γραφε ότι γουστάρεις.Ουδεν σχόλιο από του δε και στο εξής.Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα ας το χαρούμε.

 
Στράτος
16 Αυγ 2018 19:47

Αναγκαίες διευκρινίσεις:

1. Δεν είμαι ο Στράτος 16 Αυγ 2018 14:14. Επομένως τα σχόλια του "ΣΤΕΛΙΟΣ" και "Μιχάλης" δεν με αφορούν αλλά απευθύνονται στον Στράτο εκείνον.

2. @Ναταλία
Όσα γράφεις είναι πληροφορίες ή ευσεβείς πόθοι; Ειδικά αυτό το "Στις 20 Αυγούστου βγαίνει διαπιστωτική παράστασης θητείας Σχολικών Συμβούλων 6 μηνών, όπως προβλέπει ο νόμος" το γνωρίζεις από κάπου;

3. @Όχι αλλ καρβουνο
Ετοιμάζεται ήδη επιμορφωτική συνάντηση των ΣΕΕ μόλις επιλεγούν στην οποία θα ενημερωθούν για τα καθήκοντά τους και τις υποχρεώσεις τους. Πιθανόν η συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα για όλους του ΣΕΕ.
Γράφεις: "Σχολικοί σύμβουλοι μάνα μου και ξερό ψωμί". Δικαίωμα του καθενός να έχει την άποψή του αλλά δεν συμφωνούν όλοι μαζί σου.

4. Το ότι μεταφέρω κάποια σχόλια ή χρονοδιαγράμματα δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με όσα γίνονται ή με τον τρόπο που γίνονται.

 
@Στέλιος
16 Αυγ 2018 22:49

Να στείλεις τον ΕΝΦΙΑ στον Στράτο και τον Τσίπρα να στον πληρώσουν.Λεφτά υπάρχουν και τις υποσχέσεις οι τίμιοι άνθρωποι τις τηρούν.Ο Γουσταύος Λε Μπον έλεγε πριν 140 χρόνια ότι οι υποσχέσεις των πολιτικών δεν έχουν συνέπειες αν ...ανανεώνονται.Ανανεώθηκε η υπόσχεση για κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ;Τα λεφτόδεντρα δεν κάρπισαν ακόμα για να τα μαζέψει ο λαός;

 
ΝικΔηΓρυκ
17 Αυγ 2018 00:19

Μόνο αντικίνητρα υπάρχουν. Προσοντούχοι και άξιοι εκπαιδευτικοί έχουν αποκλειστεί.
Ούτε δημοκρατία, ούτε αξιοκρατία. Ένα τίποτε

 
Στράτος
17 Αυγ 2018 08:18

Η Ευρώπη αλλάζει, η ελπίδα έρχεται.

 
ΑΛΙΚΗ
17 Αυγ 2018 11:29

Έτσι ακριβώς θα γίνει.θα μαζευτούν ένα όμορφο πρωινό του Οκτώβρη 500 ΣΕΕ σε μια τεράστια αίθουσα του υπουργείου,θα τους χαιρετήσει ο νέος υπουργός,θα τους δείξουν δυο κατατοπιστικοτατα PowerPoints και θα τους πουνε αυτά είναι τα καθήκοντα σας κύριοι πηγαίνετε να τα εφαρμόσετε.Ολα όμορφα και απλα.

 
@Στράτο
17 Αυγ 2018 12:03

Η νύχτα φεύγει. Η ΝΔ έρχεται.Τότε τι θα γίνουμε χωρίς ΣΕΕ ,χωρίς τους Διευθυντές Εκπαίδευσης και χωρίς ...εσένα;

 
ΑΚΡΙΒΗ ΠΡΑΣΙΔΟΥ
17 Αυγ 2018 13:12

NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 4547
Αναδιοργάνωση των δομών υποστήριξης της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις
.Άρθρο 20 Μεταβατικές διατάξεις
10. Η παύση της λειτουργίας των υπηρεσιών και των οργανικών μονάδων που καταργούνται με την παράγραφο 2 του άρθρου 17 και η έναρξη της πλήρους λειτουργίας των ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και των Κ.Ε.Σ.Υ. πραγματοποιείται το αργότερο έως την 1η.9.2018 και διαπιστώνεται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου μπορεί να παραταθεί έως έξι (6) μήνες και για μία μόνο φορά, εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής και τοποθέτησης ή απόσπασης των Οργανωτικών Συντονιστών των ΠΕ.Κ.Ε.Σ., των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. ή των Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.

 
Στράτος
17 Αυγ 2018 13:36

@ΑΚΡΙΒΗ ΠΡΑΣΙΔΟΥ
"Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου μπορεί να παραταθεί έως έξι (6) μήνες και για μία μόνο φορά, εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής..."

Γράφει "έως έξι (6) μήνες". Προφανώς θα απαιτηθεί μία παράταση αλλά όχι για 6 μήνες αλλά για πολύ λιγότερο. Πιθανότερο η απόφαση παράτασης να γράφει το γενικόλογο "έως την ανάληψη καθηκόντων των ΣΕΕ".

-Παραβλέπω τον σχολιαστή "Στράτος 17 Αυγ 2018 08:18" και την απάντηση σε αυτόν. Προφανώς δεν είμαι εγώ αυτός ο "Στράτος".

 
Ντινος
17 Αυγ 2018 14:41

3/9/2018 παράταση θητείας Σ.Σ σύμφωνα με το σχόλιο της ΑΚΡΙΒΗΣ το οποίο είναι απολύτως ορθο

 
Ηλιάννα
17 Αυγ 2018 15:47

Νομίζω πως το υπουργείο δεν θα κάνει πίσω λόγω της κάποιας καθυστέρησης. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς, είναι το καθηκοντολόγιο των συντονιστών. Τι θα κάνουν δηλαδή; Επιμόρφωση κι επιστημονική καθοδήγηση; Χλωμό! Επίβλεψη της νέας 'αυτοαξιολόγησης' μάλλον κι αυτό από το σπίτι τους. Να δείτε που θα ψάχνουμε τους σχολικούς συμβούλους.

 
@Στράτο
17 Αυγ 2018 16:48

Σήμερα το Υπουργείο Εσωτερικών της Γερμανίας αναφέρθηκε στην υπογραφή για επιστροφή στην Ελλάδα από τη Γερνανία σαν αρχή 2000 παράτυπων μεταναστών.Αναμένονται και χιλιάδες άλλες επιστροφές.Η Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη παγκοσμίως που δεν συλλαμβάνει για παράνομη είσοδο αλλά μόνο για παράνομη έξοδο.και ούτε απελαύνει τους παραβατικούς που κάνουν ποινικά αδικήματα,άλλη μια παγκόσμια συριζεική πρωτοτυπία .Είναι δίκαιο και έγινε και αυτό πράξη.

 
ΑΚΡΙΒΗ ΠΡΑΣΙΔΟΥ
17 Αυγ 2018 21:30

@ Ντινος
Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας , όλα στα μέτρα τους κομμένα και ραμμένα είναι .
@ Στράτος
Αν δεν ήταν έτσι και ήταν τόσο σίγουρος ο Υπουργός , δεν θα ψήφιζαν το άρθρο 20 «Μεταβατικές διατάξεις». Απλή λογική !!! Κάτι ξέρω και εγώ που το γράφω.
Όχι άλλες κινδυνολογίες , χορτάσαμε .

 
Οκτάψυχος Σχολικός Σύμβουλος
18 Αυγ 2018 07:44

Παράταση θητείας Σχολικών Συμβούλων με διαπιστωτική νέου υπουργού Παιδείας ( για 6 μήνες) τέλος Αυγούστου - Συζήτηση ΣτΕ αντισυνταγματικότητας 4547/18 τέλος Σεπτεμβρη - Καταγγελία συνέχισης διαδικασίας τοποθέτησης ΣΕΕ από ΝΔ και ΚΙΝΑΛ- Κραδασμοί και ενδοιασμός από τον νέο υπουργό για την απόφαση του ΣτΕ- Ενιαιοι πίνακες ΣΕΕ επικράτειας μέσα Οκτώβρη -Εκατοντάδες προσφυγές στα δικαστήρια υποψηφίων ΣΕΕ- Πρόσκληση Περιφ δνσεων για κάλυψη κενών λόγω μη κάλυψης αλλά και άρνησης ανάληψης δεκάδων υποψηφίων ΣΕΕ έως τέλος Οκτώβρη - Προκήρυξη εκ νέου κάλυψης παραμένοντων κενών αρχές Νοεμβρίου - Αδύνατη κάλυψη κενών λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος έως τέλος 2018 - Κατακραυγή και ευκαιρία αναπομπής νόμου από τον νέο υπουργό -Έναρξη διαδικασίας διαβούλευσης νέου νόμου. Παράταση θητείας για όγδοη χρονιά των ΣΣ.
Κι έχει ο θεός, πάμε για οκταετή θητεία σύντροφοι, ζωή νάχουμε. ..

 
Μονιμοποίηση Σ.Σ.
18 Αυγ 2018 10:18

Σε ένα κανονικό κράτος, οι Σχολικοί Σύμβουλοι οι οποίοι είχαν τουλάχιστον δύο επιτυχείς κρίσεις με αντίστοιχες επιτυχείς θητείες, θα γινόντουσαν μόνιμοι Σχολικοί Σύμβουλοι και ο μόνος λόγος απώλειας της ιδιότητας του Σχολικού Συμβούλου θα ήταν η αποτυχία εκπλήρωσης των καθηκόντων τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

 
παραθεριστής
18 Αυγ 2018 11:35

Θεωρείται βέβαιο ότι ο Υπουργός, εαν βρίσκεται στη θέση του στις 31 Αυγούστου θα προβεί σε διαπιστωτική απόφαση παράτασης της θητείας των Σχολικών Συμβούλων. Το ερώτημα είναι για πόσο. Για δυο μήνες, για 4 μήνες (Χριστούγεννα) ή μέχρι το Φεβρουάριο;
Η δίμηνη παράταση σήμερα φαντάζει πιο λογική. Θα τα δούμε όλα όμως αυτά και θα γνωρίζουμε περισσότερα στο τέλος του Σεπτέμβρη.

 
ΟΔΗΓΕΙΣΤΕ ΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ
19 Αυγ 2018 01:04

Θα ήθελα να ήξερα από πού βγάζεται τα συμπεράσματα περί χρονοδιαγραμμάτων επιλογών ΠΕΚΕΣ και παρατάσεων ΣΣ;
Εγώ πάντως άκουσα εξαγγελία διεξαγωγής πρόωρων εκλογών . Το άκουσε άλλος αυτό;

 
ΝΙΝΑ
19 Αυγ 2018 18:08

Καμία παράσταση διαμαρτυρίας από ΔΟΕ και ΟΛΜΕ στην ΠΔΕ Αττικης για το εξοντωτικό ωράριο συνεντεύξεων προβλέπεται αύριο που ξεκινούν οι συνεντεύξεις κύριες και κύριοι συνάδελφοι συνδικαλιστές; Λέω μηπως

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.