Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων Α ́, Β ́, Γ ́ τάξεων Μειονοτικού Γυμνασίου Κομοτηνής και Ιδιωτικού Μειονοτικού Γυμνασίου Ξάνθης

16/08/2018

Άκουσε το άρθρο

Καθορίστηκε με απόφαση του υπουργείου Παιδείας το νέο Ωρολόγιο Πρόγραμμα των μαθημάτων των Α ́ Β ́ και Γ ́ τάξεων του  Μειονοτικού Γυμνασίου Κομοτηνής και του Ιδιωτικού Μειονοτικού Γυμνασίου Ξάνθης, που θα ισχύσει από το επόμενο σχολικό έτος 2018-19.

Ειδικότερα το Ωρολόγιο Πρόγραμμα, έχει ως εξής:

Α ́ Β ́ και Γ ́ τάξεων του  Μειονοτικού Γυμνασίου Κομοτηνής

Α ́ Β ́ και Γ ́ τάξεων του Ιδιωτικού Μειονοτικού Γυμνασίου Ξάνθης

- Τα μαθήματα που διδάσκονται στο Γυμνάσιο κατατάσσονται σε τρεις ομάδες, σύμφωνα με το άρθρο 2 της Φ. 1923/75406/9-5-2017/Η2 (Β ́ 1709) υπουργικής απόφασης, με θέμα: «Περί σχολικού και διδακτικού έτους και της αξιολόγησης των μαθητών των Μειονοτικών Γυμνασίων Θράκης», και αξιολογούνται σύμφωνα με το άρθρο 3 της ίδιας υπουργικής απόφασης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ