ΝΔ: «Θα επαναφέρουμε τα Λατινικά στις Πανελλαδικές»

05/09/2018

Ενημερώθηκε: 05/09/2018, 22:01

Άκουσε το άρθρο

«Θα επαναφέρουμε τα Λατινικά στις Πανελλαδικές» ήταν η απάντηση, στο σχετικό, επίμονο ερώτημα του Kozanimedia κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου της Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΟΔΕ Κοζάνης, που έδωσε ο Χρήστος Κέλλας, Βουλευτής και αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας.

Στις αλλαγές που αποφάσισε ο υπουργός Κώστας Γαβρόγλου αναφέρθηκε, επικριτικά, και η επίσης αναπληρώτρια τομεάρχης Παιδείας και Βουλευτής Καστοριάς Μαρία Αντωνίου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Σχόλια (8)

Ηλιας
|

@Δημητρης

Πολλα like, παρά πολλα like σου στέλνω.

Δημήτρης
|

Κλασσική απάντηση του ... εκσυγχρονιστή (!) πολιτικού που δεν θέλει να αλλάξει ποτέ τίποτε, που τάσσεται δογματικά υπέρ του παλαιού χωρίς επιχειρήματα, απλά γιατί είναι το παλαιό. Και φυσικά πιστεύει οτι καινοτομεί πολιτικά και αντιπολιτεύεται σωστά όταν δηλώνει πάντα αντίθετος σε ότι ψηφίζει η κυβέρνηση. Πρέπει να το πάρουμε απόφαση, δεν υπάρχει σωτηρία !

Ηλιας
|

Μετα απο τόσα χρονια μνημόνια, ολοι αλλάξαμε συνήθειες, νοοτροπίες, μάθαμε να ζούμε στη φτώχεια, ρίξαμε τα όνειρα μας στα βράχια και απλα επιβιώνουμε κάνοντας οτι καλυτερο για οτι πιο πολύτιμο, τα παιδια μας. Οι πολιτικοί, που μαλλον δεν τους άγγιξε τίποτα ολα αυτα τα χρονια γυρνάνε σε εκφράσεις άλλων εποχών που μας κατάντησαν όπως είμαστε σημερα. Γυρνάμε σε ιστορίες γνωστές, όπως το ... παραλάβαμε καμένη γη, μολις γίνουμε κυβέρνηση θα τα αλλάξουμε, Θα καταργήσουμε τις αλλαγές, θα επαναφέρουμε τα Λατινικά και πολλα πολλα αλλα που εμένα προσωπικά με θυμόμουν. Ποτε λοιπον μπροστα, ..... πάντα πίσω. Σας βαρέθηκα κύριοι...

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
|

Εάν και όποτε γίνει κυβέρνηση η ΝΔ θα επαναφέρει τα Λατινικά. ......
Άύτη είναι η πρόταση της ΝΔ για την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση. .......

Lux et veritas
|

Μια καλή ιδέα είναι επίσης να ιδρυθεί παράρτημα του Yale στην Ελλάδα.

Ας αναλάβουν πρωτοβουλία οι βουλευτές στην Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, να συντάξουν μια επιστολή πρόσκλησης...

Μην βια-ζεστε
|

Κάτσε να βγεις πρώτα και άσε τις δεσμεύσεις .

ΥΓ τον Μητσοτάκη τον ρωτήσεις ;

είδα ανοιχτά και μπήκα...
|

Νομίζω ότι όποιος έμαθε το regina rosas amat έχει ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό του στη λατινική φιλολογία, να περάσει, παρακαλώ, να παραλάβει το πτυχίο του...Το θέμα δεν προσφέρεται ούτε για πολιτική εκμετάλλευση ούτε για ευφυολογήματα.

Λατινικά
|

Regina rosas amat.

Άλλες προτάσεις περιμένουμε από τους τομεάρχες Παιδείας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ