Ενημέρωση για διδακτικά βιβλία Αγγλικής γλώσσας στο Γενικό Λύκειο για το σχολ. έτος 2018- 2019

18/09/2018

Άκουσε το άρθρο

Α.  Η διαδικασία διαμόρφωσης ενδεικτικού διδακτικού υλικού βρίσκεται στην τελική φάση της και σύντομα το υλικό θα τυπωθεί και θα διανεμηθεί στα σχολεία. Πρόκειται για δύο (2) τεύχη – 1 για την Α ́ Λυκείου και 1 για τη Β ́ και Γ ́ Λυκείου – τα οποία θα μπορούν να αξιοποιήσουν οι εκπαιδευτικοί, προσαρμόζοντάς τα στις ανάγκες και το επίπεδο γλωσσομάθειας των μαθητών και μαθητριών της τάξης τους κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά.

Β. Επιπλέον, στη Β ́ και στη Γ ́ Λυκείου, οι εκπαιδευτικοί έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τα διδακτικά βιβλία της προηγούμενης σχολικής χρονιάς, εφόσον αυτά δεν έχουν ολοκληρωθεί.

Γ. Για τις ανάγκες της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας στην Α’ Λυκείου κατά το διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι τη διανομή του υλικού θα αναρτηθεί σύντομα μέρος του σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π.

Τα παραπάνω αναφέρονται σε έγγραφο του υπουργού Παιδείας Κ. Γαβρόγλου

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ