Παράταση υποβολής αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. για απόσπαση σε σχολικές μονάδες του εξωτερικού

18/09/2018

Άκουσε το άρθρο

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε σχολικές μονάδες του εξωτερικού μέχρι και την Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 15.00, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Σχόλια (5)

Δημήτρης
|

Και χωρίς επιμισθιο και να χανεις την οργανική σου θέση μετά την πενταετία πολύ τολμηρό δεν ακούγεται? Ποιος το αποτολμα? Εντάξει λέμε να πάει κάποιος στην Ευρώπη αν γίνεται για ένα χρόνο άνευ επιμισθιου αλλά και απώλεια οργανικής?

Stefanos
|

Τόσοι άνθρωποι θέλουν να αποσπαστούν χωρίς επιμίσθιο και τους εξαναγκάζουν σε παραίτηση. Αντίθετα ενώ δίνουν επιμίσθια, δεν υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι, με αποτέλεσμα να μένουν κενές θέσεις. Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού για σεμινάριο.

nicole
|

και υποχρεωνετε , οχι εσείς.... αλλα ο νομος σας, τους ντοπιους εκπαιδευτικους που σας εκλιπαρούν ανευ επιμισθιου να δουλεψουν, σε παραιτηση!

νικόλας
|

και χωρίς ασφαλιστική κάλυψη στις χώρες εκτός Ευρ. Ένωσης. Αν πάθεις κάτι
το πληρώνεις από την τσέπη σου.

zigfrid
|

Με τετοια επιμισθια που δίνεται μόνο κορόιδα θα πανε να δυστυχησουν στην ξενητεια....

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ