Placeholder

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ

Τοποθετήσεις Συντονιστών Εκπαιδευτικού Εργου

Η θητεία ξεκινά από σήμερα και λήγει στις 31-07-2021-Οι τοποθετούμενοι Συντονιστές υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.
Δημοσίευση: 25/09/2018
Υπουργείο παιδείας
Alt Text: 
Υπουργείο παιδείας
Title Text: 
Υπουργείο παιδείας
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Με αποφάσεις που υπέγραψαν σήμερα  οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, γίνονται οι τοποθετήσεις,  , σύμφωνα με τη σειρά εγγραφής τους στους κυρωμένους τελικούς ενιαίους αξιολογικούς πίνακες επιλογής και τις δηλωθείσες προτιμήσεις,  των  Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου στα Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.).

Η θητεία ξεκινά από σήμερα και  λήγει στις 31-07-2021.Οι τοποθετούμενοι Συντονιστές υποχρεούνται να αναλάβουν υπηρεσία το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου.

Στα  μέσα της ερχόμενης εβδομάδας ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου θα υπογράψει τη    Διαπιστωτική Πράξη έναρξης λειτουργίας των ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και απαλλαγής από τα καθήκοντα των Σχολικών Συμβούλων. 

Για να δειτε ποιοι εκπαιδευτικοί τοποθετούνται σε θέσεις Συντονιστών πατήστε, αντίστοιχα, παρακάτω:

1. Αττικής

2. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

3. Βορείου Αιγαίου

4. Δυτικής Ελλάδας

5. Δυτικής Μακεδονίας

6. Ηπείρου

7. Θεσσαλίας

8. Ιονίων Νήσων

9. Κεντρικής Μακεδονίας

10. Κρήτης

11. Νοτίου Αιγαίου

12. Πελοποννήσου

13. Στερεάς Ελλάδας

Σχόλια (47)

 
Θητεία ΣΕΕ ως το 2021.
25 Σεπ 2018 18:23

Η θητεία των ΣΕΕ είναι ως το 2021.Όι διορισμοί που τάζετε είναι από του χρόνου ως το 2021.Το ίδιο και οι φοροελαφρύνσεις που λέτε θα ισχύσουν από το 2019 ως το 2021.Γνωρίζετε ότι από του χρόνου ως το 2021 θα κυβερνά η ΝΔ.Πως υπόσχεστε πράγματα που δεν κάνατε τόσα χρόνια εσείς αλλά τα υπόσχεστε ενώ θα κυβερνάν οι άλλοι;Είστε τόσο σίγουροι ότι η ΝΔ θα αναγνωρίσει τις επιλογές των ΣΕΕ;Και αν ναι από που αντλείτε αυτή την βεβαιότητα; Να μην είστε τόσο βέβαιοι ότι θα αναγνωριστούν ότι επιλογές κάνετε.Και μην περνάτε τους νεοδημοκράτες για χαζούς, ούτε και για κορόιδα.

 
ΤΙΡΑΝΤΑΚΙΑΣ Ο ΕΚΠΤΩΤΟΣ
25 Σεπ 2018 19:01

Bιάστηκαν να τοποθετήσουν τους ΣΕΕ γρήγορα και πριν την κρίση του ΣΤΕ την Πέμπτη. Τίποτα δεν νομιμοποιείται με αντισυνταγματικές διατάξεις.

 
ΑΝΝΑ
25 Σεπ 2018 19:03

ΟΙ ΣΕΕ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ...

Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΙΣΤΕΥΣΕΙ.....
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΤΟΜΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ.....

 
Νίκος
25 Σεπ 2018 19:05

@ Θητεία ΣΕΕ ως το 2021.
Ε τότε, ρε μεγάλε, να κάνουμε όλες τις υπηρεσιακές μεταβολές με καταληκτική ημερομηνία τις επόμενες εκλογές, αφού στη δική σου συνείδηση φαίνεται πως "Κράτος = Κυβέρνηση" (φαίνεται το έχεις εμπεδώσει από τα γεγονότα του Αυγούστου του 2004).

 
Eκλογές & Εκπαίδευση
25 Σεπ 2018 19:19

Καταρχάς, οι εκλογές δε θα έπρεπε να επηρεάζουν το έργο και τη θητεία των ΣΕΕ. Δε στεριώνει κράτος όταν αμέσως επόμενος υπουργός ξηλώνει τα πάντα - δυστυχώς αυτό συμβαίνει συχνά στο υπουργείο Παιδείας στην Ελλάδα.

Επίσης, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα των εκλογών, ούτε ποια κυβέρνηση συνεργασίας θα σχηματιστεί ούτε ποιες αποφάσεις τελικά αυτή θα λάβει.

Ο ακραίος κομματισμός είναι μια κακοδαιμονία που πρέπει να αποβάλει η ελληνική Εκπαίδευση.

 
@Νίκος
25 Σεπ 2018 20:59

Προφανέστατα δεν θέλεις να καταλάβεις το νόημα.Όλα όσα υπόσχεται ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν έναρξη το 2019 και λήξη το 2021.Αν τα ήθελαν ας τα έκαναν το 2015 ως το 2018 και όχι να υπόσχονται πράγματα για την άλλη κυβέρνηση που θα τα κάνει αλλά αυτοί λόγω ότι τα υπόσχονται τώρα και ενώ δεν τα έκαναν θέλουν να καρπωθούν τις ψήφους.Να υποθέσω ότι δεν μπορούσαν να γίνουν και για αυτό δεν τα έκαναν αλλά τα ψηφίζουν για τους επόμενους που ούτε αυτοί δεν θα μπορούν να τα κάνουν και επειδή δεν θα μπορούν θα είναι στα κάγκελα ο ΣΥΡΙΖΑ που θα φωνάζει ότι αυτός τα νομοθέτησε και η ΝΔ δεν τα κάνει;Υπάρχουν τόσο ηλίθιοι που τους πιστεύουν ακόμη; Όσο για το κράτος =κυβέρνηση το θεμελίωσε πρακτικά και θεωρητικά το ΠΑΣΟΚ του 1982 και το έκανε εντονότατο το νεοΠΑΣΟΚ ,δηλ ο ΣΥΡΙΖΑ.Υπέδειξε μου έναν τομέα που δεν ελέγχει ασφυκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι το κράτος.Όσο για το 2004 ούτε ξέρω τι έγινε και ούτε με ενδιαφέρει.Δεν σπούδασα ούτε παλαιοντολογία ούτε αρχαιολογία για να ασχολούμαι με το τι έγινε πριν 14 χρόνια.Φτάνει που ασχολείσαι εσύ.Θα θυμηθώ όμως ότι στις επιλογές διευθυντών εκπαίδευσης το 2016 έγιναν τα ανείπωτα.Μάλλον αυτές θυμάσαι και τις μπερδεύεις με το 2004.Αν όμως γίνονται ακραία πράγματα πρέπει να επανορθώνονται.Και θα επανορθωθούν έστω και με συγκυβέρνηση.

 
Γιώργος
25 Σεπ 2018 22:08

Οι τέως Σύμβουλοι πότε πρέπει να επιστρέψουν στις οργανικές τους θέσεις; Την Πέμπτη την Παρασκευή τη Δευτέρα; ή ανάλογα με το πότε θα αναλάβει ο αντίστοιχος Συντονιστής;Το Υπουργείο καλό είναι να διευκρινίσει

 
Σύντομη Ιστορία
25 Σεπ 2018 23:05

Ο εναγκαλιασμός κράτους-κυβέρνησης στην Ελλάδα προφανώς ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν την Μεταπολίτευση.

Τα νέα κόμματα που ανέρχονται στην κυβέρνηση απλώς χτίζουν πάνω στο σύστημα εξουσίας που έχουν αφήσει οι απερχόμενοι, αυτό είναι διεθνές και διαχρονικό φαινόμενο.

Ένα μάθημα που μας διδάσκει η Ιστορία: Το να θυμόμαστε αντικειμενικά το παρελθόν μας αυξάνει την πιθανότητα να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Έχει κάνει μεγάλο κακό στην κοινωνία της Ελλάδας η έλλειψη αξιόπιστης ιστορικής μνήμης.

Για να μην ζούμε με ψευδαισθήσεις ενός ανύπαρκτου παρελθόντος και στον 21ο αιώνα, πρέπει να αποδεχτούμε ότι ποτέ το ελληνικό κράτος δε φημιζόταν για τις αξιοκρατικές επιλογές δημοσίων στελεχών και την αποτελεσματική νομοθετική διαδικασία.

Την τελευταία όμως δεκαετία πολιτικοί όλων των παρατάξεων εναλλάσονται συνεχώς από κυβερνητικές θέσεις - ίσως αυτό μας αφυπνίσει. Είναι καιρός να πάψουν οι δικαιολογίες και να φτιάξουμε ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος, ανεξάρτητα από την όποια κυβέρνηση του 2019 ή του 2023.

 
μάχιμη εκπαιδευτικός
25 Σεπ 2018 23:18

@ Γιώργος
Ναι αλλά εκκρεμεί μια παράταση προθεσμίας «Παρατείνεται για έξι (6) μήνες από την 1-9-2018 η προθεσμία του πρώτου εδαφίου της παρ. 10 του άρθρου 20 του ν. 4547/2018 για την παύση λειτουργίας των υπηρεσιών και των οργανικών μονάδων που καταργούνται με την παρ. 2 του άρθρου 17 του ίδιου νόμου, καθώς και για την έναρξη της πλήρους λειτουργίας των ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και των Κ.Ε.Σ.Υ.»
Τελικά τι θα γίνει με αυτούς τους ανθρώπους;

 
ΜΑΡΙΟΣ
25 Σεπ 2018 23:49

Πριν υπογράψει την διαπιστωτική πράξη να μας εξηγήσει τα ευτράπελα των βαθμολογιών πχ πάνω από 14 στην συνέντευξη . Μιλήστε κάποιος βρε παιδιά;

 
Γυμνασιάρχης
26 Σεπ 2018 07:57

@Γιώργος αφού η απόφαση για τους Συντονιστές ισχύει από χτες (25/9), σήμερα το πρωί οι Σύμβουλοι που δεν τοποθετήθηκαν ως Συντονιστές πρέπει να κάνουν Πράξη ανάληψης υπηρεσίας στο σχολείο τους.

 
Τζίμης
26 Σεπ 2018 09:32

@Γυμνασιάρχης
χρειάζεται διαπιστωτική πράξη του ΥΠΠΕΘ περί έναρξης λειτουργίας των ΠΕΚΕΣ και απαλλαγής των καθηκόντων στους Σ.Σ.

 
ΤΙΡΑΝΤΑΚΙΑΣ Ο ΜΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ
26 Σεπ 2018 09:39

@Γιώργος
Σύμφωνα με το νόμο Γαβρόγλου οι ΣΣ αποχωρούν όταν λειτουργήσουν πλήρως τα ΠΕΚΕΣ, ΚΕΣΥ και ΚΕΠΛΗΝΕΤ. Το τι θα κάνει ο υπουργός είναι δικό του θέμα. Αυτά για τον ιστορικό του μέλλοντος.

 
Διδάκτωρ Τεχνίτης
26 Σεπ 2018 12:20

@Γιώργος
Σύμφωνα με τα παρακάτω, ο ελάχιστος χρόνος που ορίζεται για την αποχώρηση των ΣΣ είναι η επιλογή και τοποθέτηση των Οργανωτικών Συντονιστών των ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Όμως, έρχεται σε αντίθεση με τις παρακάτω παραγράφους 10 και 11 του άρθρου 20, που ορίζει την αποχώρηση μετά την πλήρη λειτουργία των ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και των Κ.Ε.Σ.Υ. το αργότερο μέχρι 1η.3.2019 (μετά την παράταση).

10. Η παύση της λειτουργίας των υπηρεσιών και των οργανικών μονάδων που καταργούνται με την παράγραφο 2 του άρθρου 17 και η έναρξη της πλήρους λειτουργίας των ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και των Κ.Ε.Σ.Υ. πραγματοποιείται το αργότερο έως την 1η.9.2018 ( με την παράταση 1η.3.2019) και διαπιστώνεται με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η προθεσμία του προηγούμενου εδαφίου μπορεί να παραταθεί έως έξι (6) μήνες και για μία μόνο φορά, εφόσον δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες επιλογής
και τοποθέτησης ή απόσπασης των Οργανωτικών Συντονιστών των ΠΕ.Κ.Ε.Σ., των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. ή των Υπευθύνων Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών.
11. Από την παύση της λειτουργίας, σύμφωνα με την παράγραφο 10, των υπηρεσιών και των οργανικών μονάδων που καταργούνται με την παράγραφο 2 του άρθρου 17, λήγουν οι θητείες των σχολικών συμβούλων, καθώς
και των μονομελών και συλλογικών οργάνων διοίκησης, των κάθε είδους προϊσταμένων και του προσωπικού με θητεία των καταργούμενων υπηρεσιών ή οργανικών μονάδων.

Οι σχολικοί σύμβουλοι, καθώς και οι υπηρεσίες και οι οργανικές μονάδες που καταργούνται σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 17, πλην των ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ., συνεχίζουν να ασκούν τις αρμοδιότητές τους, σύμφωνα
με τις διατάξεις που ισχύουν μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου, έως την επιλογή και τοποθέτηση των Οργανωτικών Συντονιστών των ΠΕ.Κ.Ε.Σ. και των Προϊσταμένων των Κ.Ε.Σ.Υ. κατά περίπτωση, ανάλογα με την υπηρεσία υποδοχής, σύμφωνα με την παράγραφο 1.

Παράγραφος 1.
Τα αρχεία και οι με κάθε σχέση εργασίας οργανικές θέσεις προσωπικού, περιλαμβανομένων και των προσωρινών ή προσωποπαγών θέσεων, των υπηρεσιών και οργανικών μονάδων που καταργούνται με την παράγραφο
2 του άρθρου 17, καθώς και το προσωπικό που υπηρετεί στις θέσεις αυτές μεταφέρονται ως εξής:
α) των Π.Ε.Κ. και των Τμημάτων Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Περιφερειακών Διευθύνσε-
ων Εκπαίδευσης, στα πλησιέστερα ΠΕ.Κ.Ε.Σ. της οικείας Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης,
β) των ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ., στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,
γ) των ΚΕ.Δ.Δ.Υ., με την επιφύλαξη της παραγράφου 2, των Σ.Σ.Ν., των ΚΕ.ΣΥ.Π. και των ΓΡΑ.Σ.Ε.Π., στα Κ.Ε.Σ.Υ. της περιοχής αρμοδιότητας των οικείων Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Αν
στην περιοχή αρμοδιότητας προβλέπονται περισσότερα από ένα Κ.Ε.Σ.Υ., η μεταφορά γίνεται στο πρώτο Κ.Ε.Σ.Υ. κατά τη σειρά που αναφέρονται στην παράγραφο 1 του άρθρου 6.

Άρθρο 17
Κατάργηση του θεσμού των σχολικών συμβούλων, υπηρεσιών και οργανικών μονάδων
1. Ο θεσμός του σχολικού συμβούλου, ο οποίος εισήχθη με την παρ. 1 του άρθρου 1 του ν. 1304/1982, καταργείται.
2. Καταργούνται οι εξής υπηρεσίες ή οργανικές μονάδες υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων:
α) τα Περιφερειακά Επιμορφωτικά Κέντρα (Π.Ε.Κ.) της παρ. 4 του άρθρου 49 του π.δ. 18/2018,
β) τα Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) της παρ. 6 του άρθρου 49 του π.δ. 18/2018,
γ) οι Συμβουλευτικοί Σταθμοί Νέων (Σ.Σ.Ν.) της παρ. 11 του άρθρου 52 του π.δ. 18/2018,
δ) τα Γραφεία Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΓΡΑ.Σ.Ε.Π.) και τα Κέντρα Συμβουλευτικής - Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) της παρ. 12 του άρθρου 52 του π.δ. 18/2018,
ε) τα Κέντρα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών (ΚΕ.ΠΛΗ.ΝΕ.Τ.), της παρ. 10 του άρθρου 52 του π.δ. 18/2018,
στ) τα Τμήματα Ε΄ Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ΣΤ΄Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Αυτοτελών Διευθύνσεων
Οικονομικής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης των περιπτώσεων ε΄ και στ΄ της παρ. 2 του άρθρου 50 του π.δ. 18/2018.

 
Λίγη τσίπα
26 Σεπ 2018 13:55

Κατά την γνώμη μου υπουργός που κυρώνει τελικούς αξιολογικούς πίνακες υποψηφίων ΣΕΕ με υποψήφιους που έλαβαν στην συνέντευξη πάνω από 14 θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί και να πέσουν όλοι οι πίνακες και να μην συνεχίσει η διαδικασία τοποθέτησης . Μήπως κατάλαβα λάθος;

 
Σχολική Σύμβουλος
26 Σεπ 2018 14:30

@ Λίγη τσίπα
Ενδεχομένως εκεί έδωσαν εκ των υστέρων θετική απάντηση σε ένταση για μοριοδοτούμενα κριτήρια. Αυτό υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να δικαιολογηθεί. Έπρεπε όμως, με αστερίσκο, να δίνεται αιτιολογία.
Δεν προσπαθώ να τους δικαιολογήσω με αυτό. Η όλη διαδικασία επιλογής ΣΕΕ ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Και ασύμβατη με κάθε έννοια αξιοκρατίας.

 
Napoleon
26 Σεπ 2018 15:04

@ Διδάκτωρ Τεχνίτης
Χάνεις τα λόγια και το χρόνο σου προσπαθώντας να 'διδάξεις' νομιμότητα, από τα όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα με τις κρίσεις των ΣΕΕ και των διευθυντών σχολικών μονάδων, έχεις διαπιστώσει ότι ''ιδρώνει το αυτί'' ?

 
ένας απλός εκπαιδευτικός
26 Σεπ 2018 15:05

Πάντως είναι ενδιαφέρον πως σε αρκετές Περιφέρειες δεν υπάρχουν Συντονιστές σε όλες τις ειδικότητες.

 
ένας απλός εκπαιδευτικός
26 Σεπ 2018 15:20

Παρατήρησα πως σε κάποιες Περιφέρειες δεν υπάρχουν όλες οι ειδικότητες.

 
Λίγη τσίπα
26 Σεπ 2018 18:15

@Σχολική Σύμβουλος
Αγαπητή μου αν ισχύει αυτό που λες, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης όφειλε με τον νόμο να κάνει ανακοινοποιηση του αξιολογικού πίνακα μετά τις ενστάσεις χωρίς αστεράκια κλπ κλπ και όχι να κάνουμε μαθηματικές πράξεις για ήδη τοποθετημένους ΣΕΕ.

 
Φίγκιος Λάζαρος (καθηγητής ΠΕ19)
27 Σεπ 2018 11:14

Το σωστό είναι πως η θητεία λήγει το 2021 ή νωρίτερα αν υπάρξει υπουργική απόφαση. Και απ' ό,τι έχει ειπωθεί θα είναι νωρίτερα.

 
ΑΝΝΑ
28 Σεπ 2018 14:21

ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΑ;
ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ

 
ΗΡΑ*
28 Σεπ 2018 15:55

Οι πρώτοι διδάξαντες τι εστί αναξιοκρατία ήσαν οι της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ. Προς τι λοιπόν οι θρήνοι και οι οδυρμοί; Στα χνάρια τους βαδ'ιζουν οι των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ. και τις δικές τους πρακτικές ακολουθούν. Προσωπικά τίποτα πλέον δεν με εκπλήσσει....

 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
29 Σεπ 2018 00:01

H προκήρυξη για τα ΚΕΑ πότε θα γίνει γιατί με ενδιαφέρει ιδιαίτερα!!

 
@ Ήρα*
29 Σεπ 2018 02:10

@ΗΡΑ*
Πόσο δίκιο έχεις !!Αλλά απορώ πως κάποιοι επιβιώνουν με όλες τις κυβερνήσεις που ανέφερες και το κάνουν με μεγάλη επιτυχία , να είναι παντού μπροστά.

 
Σακσακ
29 Σεπ 2018 09:23

Αυτό με το ποιος το έκανε πρώτος μου θυμίζει με νοσταλγία ομολογουμένως τα παιδικά μου χρόνια " αυτός ξεκίνησε πρώτος μαμά".

 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
29 Σεπ 2018 10:26

ΠΟΤΕ Η ΘΑ ΒΓΕΙ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΑ;

 
Και κοτσίδα και τιράντα
29 Σεπ 2018 11:53

@ΚΑΤΕΡΙΝΑ
Ποιον ρωτάς εδω για τα ΚΕΑ αγαπητή και μάλιστα με κεφαλαία; Πάρε τηλέφωνο στο υπουργείο
@Θητεία ΣΕΕ ως το 2021
η ΝΔ δεν μπορεί να κάνει τίποτα μέχρι τη λήξη της θητείας των ΣΕΕ το 2021, αν γίνονταν πάλι τέτοια στην Ελλάδα θα επέστρεφαν οι αναμνήσεις από την πλατεία Κλαυθμώνος. Άλλωστε πολλοί ΣΕΕ δεν είναι Συριζαίοι. Αυτό που θα κάνει είναι να χρησιμοποιήσει τους ΣΕΕ σύμφωνα με τις δικές της πολιτικές επιλογές
@ Λίγη τσίπα
Στα τελικά νούμερα μετράνε και οι προσθαφαιρέσεις μορίων από τις προηγούμενες ενστάσεις, έτσι ακριβώς συνέβη και στις κρίσεις του 2011, δεν θα έπρεπε να είναι έτσι αλλά είναι έτσι
@Σχολική Σύμβουλος
Η διαδικασία επιλογής των ΣΕΕ ήταν απαράδεκτη για πολλούς λόγους αλλά τελείωσε πλέον

 
ΚΑΤΕΡΙΝΑ
29 Σεπ 2018 13:51

@ Υπάρχει κάποιο θέμα όταν γράφουμε με Κεφαλαία; Ρωτώ μήπως κάποιος από τους σχολιαστές γνωρίζει κάτι σχετικό με το χρονοδιάγραμμα της προκήρυξης στα ΚΕΑ.

 
Περσεφόνη
29 Σεπ 2018 13:59

Στα μέσα της εβδομάδος που θα υπογραφεί η διαπιστωτική πράξη λήγει η θητεία των Σχ.Συμβούλων, οπότε αναμένεται από το Υπουργείο να λέει και που παρουσιάζονται

Σελίδες

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.