Οδηγίες για τις αποσπάσεις σε φορείς/υπηρεσίες του ΥΠ.Π.Ε.Θ. των εκπαιδευτικών που μετατάχθηκαν από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

28/09/2018

Άκουσε το άρθρο

Οι εκπαιδευτικοί που μετατάσσονται από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και έχουν αποσπαστεί, για το σχολικό έτος 2018-2019, σε φορείς και υπηρεσίες του ΥΠ.Π.Ε.Θ., δύνανται:

1. Να παραμείνουν , εφόσον το επιθυμούν, στη θέση απόσπασής τους, υποβάλλοντας στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες μετατάσσονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά μέσω τηλεομοιοτυπίας ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

2. Να υποβάλουν αίτηση ανάκλησης της απόσπασής τους στον φορέα/υπηρεσία, αναλαμβάνοντας υπηρεσία στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στις οποίες μετατάσσονται.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ