ΕΟΠΠΕΠ: Κλειστό για το κοινό τον Οκτώβριο το Τμήμα Αδειοδότησης Δομών

02/10/2018

Άκουσε το άρθρο

Το Τμήμα Αδειοδότησης Δομών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. ΔΕΝ θα δέχεται κοινό εντός του τρέχοντος μηνός Οκτωβρίου 2018, λόγω υψηλού φόρτου εργασίας.

Πληροφορίες που αφορούν σε αντικείμενα Αδειοδότησης Δομών (δικαιολογητικά, διαδικασία, κ.ά.) μπορείτε να πάρετε από το σύνδεσμο https://www.eoppep.gr/index.php/el/structure-and-program-certification

Σε περίπτωση που τα ερωτήματα σας δεν καλύπτονται από την ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π, παρακαλείσθε, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, να αποστείλετε το ερώτημα γραπτώς στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου domes@eoppep.gr και θα λάβετε απάντηση.

Τέλος, και μόνο σε περιπτώσεις ειδικών ερωτημάτων, αν επιθυμείτε κατ ιδίαν συνάντηση με κάποιον αρμόδιο από το τμήμα Αδειοδότησης Δομών, παρακαλούμε όπως αιτηθείτε γραπτώς στο ως άνω e-mail και θα ενημερωθείτε σχετικά.

ΕΟΠΠΕΠ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ