Με ένα λεωφορείο του ΚΤΕΛ κατεβαίνουν Βουλευτές Δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων των Τρικάλων στο γραφείο του Κ. Γαβρόγλου

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και Δήμαρχος Τρικκαίων απαντούν στον υπουργό Παιδείας

08/10/2018

Ενημερώθηκε: 09/10/2018, 09:20

Άκουσε το άρθρο

Ο Πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων  κ. Τζατζάκης  ανακοίνωσε πως θα διαθέσει δωρεάν ένα λεωφορείο για  να μεταφέρει,  Βουλευτές και Δημάρχους Τρικάλων  καθώς και εκπροσώπους τοπικών φορέων στο Μαρούσι, στο υπουργείο Παιδείας,στην προγραμματισμένη συνάντηση της Πέμπτης, με τον Κ. Γαβρόγλου, για το Σχέδιο Νόμου για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

“Στη συνάντηση της Πέμπτης θα ζητήσουμε από όλους τους φορείς που θέλουν να συμμετέχουν να το κάνουν” δήλωσε ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου.  

Εμάς ποτέ δεν μας είπε ο Υπουργός ότι δεν ξέρει τις προτάσεις τις δικές μας των βουλευτών είτε των άλλων φορέων, δήλωσε ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σάκης Παπαδόπουλος, απαντώντας στους ισχυρισμούς του  υπουργού  Παιδείας Κ. Γαβρόγλου  ότι   δεν ενημερώθηκε ποτέ με συγκεκριμένες προτάσεις για τα πανεπιστημιακά τμήματα, και σημείωσε:

  • Ο υπουργός Παιδείας   γνωρίζει τις προτάσεις από καιρό και ο ίδιος και ο κ. Κυπριανός (σύμβουλος του υπουργού).
  • Δεν χρειάζεται να δώσουμε σημασία όμως στη δήλωση σαν γεγονός, μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα όχι οι δηλώσεις.
  • Θα κάνουμε μια συνάντηση με τον Υπουργό την Πέμπτη, στην οποία ζήτησε και ο κ. Σκρέκας (Βουλευτής ΝΔ) να παρευρεθεί γιατί πρέπει όλοι να είμαστε εκεί. Ελπίζω να αλλάξει κάτι, υπάρχει ακόμα η ελπίδα.

Ο  Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε:

  • Δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμα για το αν πήρε ο κ. Γαβρόγλου τα υπομνήματα μας, και ο κ. Παπαδόπουλος τα αυτονόητα είπε.
  • Κάτι έπρεπε να πει ο κ. υπουργός, τι να λεγε ότι άγομαι και φέρομαι από τις επιθυμίες των πανεπιστημιακών;
  • Το ψέμα που είπε ότι δεν δώσαμε προτάσεις ήταν πολύ αυταπόδεικτο.
  • Τώρα πρέπει να αποδειχθεί αν μπορούν να κάνουν την υπέρβαση και να ενισχυθεί η περιοχή μας με σχολές, αν θα ξεβολέψουμε κάποιους οι οποίοι τώρα βολεύονται.

Σχόλια (1)

Άλκιμος
|

Ποιος είναι αυτός ο Παπαστεργίου που δηλώνει θρασύτατα "Κάτι έπρεπε να πει ο κ. υπουργός, τι να λεγε ότι άγομαι και φέρομαι από τις επιθυμίες των πανεπιστημιακών;". Δεν ξέρει ότι οι πανεπιστημιακοί και όχι οι δήμαρχοι σχεδιάζουν την ανάπτυξη των Πανεπιστημίων σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
Έλεος πια .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ