Απορρίφθηκε αίτημα Πιστοποίησης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

12/10/2018

Άκουσε το άρθρο

Τη Μη Πιστοποίηση του Ν.Π.Ι.Δ. «Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Μαθητών ΕΕΕΕΚ Δήμου Τρίπολης» με διακριτικό τίτλο Σ.Γ.Κ.Μ. ΕΕΕΕΚ.Δ.Τ. και έδρα στα Κάψια Αρκαδίας ως φορέα παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα , αποφάσισε το υπουργείο Εργασίας,  διότι:

Ο φορέας δεν έχει ανεξάρτητες και αυτοτελείς δράσεις κοινωνικής φροντίδας και η δραστηριότητά του περιορί- ζεται στην υποστήριξη των δράσεων του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ).

Ο ως άνω φορέας έχει δικαίωμα να υποβάλει ένσταση εντός τριάντα (30) εργάσιμων ημερών από την ημερο- μηνία κοινοποίησης της παρούσης και εκ νέου αίτηση πιστοποίησης μετά την πάροδο δύο (2) μηνών από την έκδοση της τελικής απορριπτικής απόφασης επί της ενστάσεως.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ