Ν. Κεραμέως: Το ράβε-ξήλωνε του Κ. Γαβρόγλου στο Λύκειο

“Το σχολικό έτος προχωρά και τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί βιώνουν τον παραλογισμό στην πράξη, χωρίς να ξέρουν τις λεπτομέρειες των επερχόμενων αλλαγών”

12/10/2018

Άκουσε το άρθρο

“Το ράβε-ξήλωνε -του Κ. Γαβρόγλου- στην παιδεία δεν έχει τέλος”, τονίζει με δήλωσή της η Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ Ν. Κεραμέωςκαι υπογραμμίζει:

  • Για ακόμη μία φορά, ο υπουργός Παιδείας αναστατώνει την εκπαιδευτική κοινότητα με τις νέες αλλαγές που προωθεί στον τρόπο αξιολόγησης των μαθητών των τριών τάξεων του Λυκείου.
  • Με ενημερωτικό έγγραφο προς τις Περιφερειακές Διευθύνσεις και τα Γενικά Λύκεια της χώρας, φέρνει τα πάνω κάτω στον τρόπο αξιολόγησης των μαθητών στο Λύκειο. Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Το παράδοξο, αυτή τη φορά, είναι ότι με το σχετικό έγγραφο ενημερώνει μόνον για τις κυριότερες τροποποιήσεις, ενώ για τις τροποποιήσεις στο σύνολο τους, η εκπαιδευτική κοινότητα θα ενημερωθεί σε άγνωστο χρόνο με νέο Προεδρικό Διάταγμα, το οποίο αναμένεται να εκδοθεί.
  • Εν τω μεταξύ, το σχολικό έτος προχωρά και τόσο οι μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί βιώνουν τον παραλογισμό στην πράξη, χωρίς να ξέρουν τις λεπτομέρειες των επερχόμενων αλλαγών, αλλά αυτό φαίνεται να μην απασχολεί τον κύριο Υπουργό.

Σχόλια (3)

ΝΙΚΟΣ
|

Δεν απομένει πλέον παρά να τα κλείσουμε εντελώς τα σχολεία! Εξάλλου, μπορεί αυτό να το θέλουν και οι μαθητές. Εξάλλου, ο κ. Υπουργός υπερασπίστηκε τη σχεδιαζόμενη μετάθεση της ώρας έναρξης του σχολικού προγράμματος λέγοντας ότι οι μαθητές ζητούν να κοιμούνται περισσότερο (τούτο βέβαια πρωτίστως συναρτάται με την ώρα νυκτερινής κατάκλισης, αλλά η παράμετρος αυτή παραγνωρίζεται) και να κάνουν μεγαλύτερα διαλείμματα! Επιχείρηση προσέλκυσης ψηφοφόρων εν πλήρει αναπτύξει (αναχρονιστικές κι αυτές οι δοτικές, αλλά δεν είναι και λατινικά...).

ΜΙΚΗΣ
|

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ κ.ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ

Λάρισα
|

Κ Κεραμέως κουβέντα από τη ΝΔ για την κατάργηση του ΤΕΙ Θεσσαλίας και υποσχέσεις για νέο πανεπιστήμιο στη Λαμία.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ