Άδεια διευκόλυνσης των εκλογέων για τη διασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής τους στις εκλογές ανάδειξης των αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια ΚΥΣΔΙΠ και ΠΥΣΔΙΠ

22/10/2018

Άκουσε το άρθρο

Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Γενικέ,

Με το υπ’ αριθ. Φ.350/63/145388/E3/6-9-2018 έγγραφο του ΥΠΠΕΘ, για τη διευκόλυνση των εκλογέων και τη διασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής τους στην εκλογή αιρετών αντιπροσώπων για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΥΣΠΕ, ΠΥΣΔΕ, ΑΠΥΣΠΕ, ΑΠΥΣΔΕ, ΚΥΣΠΕ και ΚΥΣΔΕ), χορηγήθηκε άδεια μιας (1) ημέρας σε όλους τους εκπαιδευτικούς που άσκησαν  το εκλογικό τους δικαίωμα.

Ακόμη  παρασχέθηκε η δυνατότητα, οι υποψήφιοι αιρετοί́ εκπρόσωποι για τα Κεντρικά́ Υπηρεσιακά́ Συμβούλια, προκειμένου να διευκολυνθούν για να διεξάγουν απρόσκοπτα τον προεκλογικό τους αγώνα, να μπορούν να απουσιάσουν από́ την υπηρεσία τους πέντε (5) ημέρες, και οι υποψήφιοι για τα Περιφερειακά́ Υπηρεσιακά́ Συμβούλια τρεις (3) ημέρες.

Στο ίδιο πνεύμα και για την ίση μεταχείριση όλων των εργαζομένων στο Υπουργείο Παιδείας, παρακαλούμε όπως χορηγηθεί με τους ίδιους ακριβώς όρους και προϋποθέσεις αντίστοιχη άδεια με τους εκπαιδευτικούς, μιας (1) ημέρας σε όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους που θα προσέλθουν για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος και αντίστοιχη άδεια πέντε (5) και τριών (3) ημερών στους αιρετούς υποψηφίους για τα Κεντρικά́ Υπηρεσιακά́ και τα Περιφερειακά Συμβούλια προκειμένου να διεξάγουν και αυτοί με τους ίδιους όρους το δικό τους προεκλογικό αγώνα.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. του ΣΥΠΥΥΠ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ  ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ  ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  ΥΠ.Ε.Π.Θ)                 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                          Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                    
ΝΩΝΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ                                 ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΑΚΑΚΗΣ

 

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ