Placeholder

ΜΑΘΗΤΕΣ

Διαδηλωτές μαθητές-φοιτητές μπήκαν στο γραφείο του υπουργού Κ. Γαβρόγλου

Φωτορεπορτάζ
Δημοσίευση: 22/10/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Μαθητές και φοιτητές που πραγματοποίησαν  σήμερα διαδήλωση κατά του Σχεδίου Γαβρόγλου για το Λύκειο,πήδηξαν τα κάγκελα και  εισέβαλαν μέσα στο υπουργείο Παιδείας.

Ακολούθησε μικροένταση .

Στη συνέχεια οι μαθητές ανέβηκαν στο γραφείο του υπουργού Κ. Γαβρόγλου, στον 3ο όροφο.

 

Σχόλια (23)

 
ΠΕ86
23 Οκτ 2018 17:09

@Τζίμης

Προφανώς παρερμήνευσες το ειρωνικό μου σχόλιο στον Υπουργό.

 
Τζίμης
23 Οκτ 2018 12:42

@ΠΕ86
μην ευτελίζεις, έτσι απλά, την μαχόμενη νεολαία … ή μήπως διαφωνείς με τα αιτήματά τους;

 
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
23 Οκτ 2018 12:30

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ .....ΔΙΔΑΧΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΑΝΑΡΧΙΑ, ΑΣΕΒΕΙΑ,ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΗΡΕΜΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ.ΝΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΠΟΛΥ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

 
ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
23 Οκτ 2018 10:31

Εμείς τους ψηφίσαμε ας είχαμε την ωριμότητα να κρίνουμε και να βλέπουμε μπροστά................ποτέ δεν είναι αργά, πρέπει να παθαίνουμε για να μαθαίνουμε.....ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ

 
Σουσλώφ
23 Οκτ 2018 09:34

Βρέθηκε ο διάδοχος του Τσίπρα.Είναι ο νεαρός με τη ριγέ αθλητική φόρμα και το ξυρισμένο κεφάλι.Οι υπόλοιποι προορίζονται για υπουργικές θέσεις ή για σύμβουλοι στρατηγικού σχεδιασμού.

 
Γιαννης
23 Οκτ 2018 08:56

Θλιβερή εικόνα υπουργού σ ενα γραφείο αχούρι!!! Από την άλλη απαράδεκτη η συμπεριφορά των φοιτητών! Τι να πει κανείς; Τσιμπιέμαι για να δω αν ... ονειρεύομαι!!!!!

 
ΠΕ86
23 Οκτ 2018 08:33

Υπουργέ,πέστους ότι τα μαθήματα θα ξεκινούν απο τις 10 και τα προβήματα θα λυθούν δια μαγείας.

 
Καθηγητής ΔΕ
23 Οκτ 2018 08:31

Υπουργέ,πως σου φαίνεται που οι μαθητές διεκδίκησαν τα δικαιωματά τους;Πες μας, πως νιώθεις ψυχολογικά με αυτή την εισβολή απ τη στιγμή που δεν τους έδινες έστω για λίγα λεπτά την δυνατότητα διαλόγου μαζί σου;Είδες υπουργέ.Οι δημόσιες διαβουλεύσεις τις οποίες επικαλείσαι συνεχώς για να δείξεις πόσο δημοκράτης είσαι και μετά να κάνεις πάντα το δικό σου δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματική ουσία των προβλημάτων.

 
Απόφοιτος
23 Οκτ 2018 08:16

Ο δημοκράτης υπουργός ξαφνικά κατάλαβε ότι η συνεχής αποφυγή και αποκλεισμός του διαλόγου με διάφορους συλλόγους και κλάδους σχετικούς με ζητήματα παιδείας, οδηγεί σιγά σιγά στο σκάσιμο της χύτρας.Όταν σύλλογοι και κλάδοι του ζητούν συνεχώς με αιτήματα συνάντηση για να συζητήσουν ο δημοκράτης Υπουργός ταμπουρώνεται πίσω απο τις στοίβες του και σφυρίζει κλέφτικα.Τώρα ελπίζω να κατάλαβε ότι ο στρουθοκαμηλισμός είναι κακός σύμβουλος.

 
Παναγιωτης
23 Οκτ 2018 04:41

Ότι σπέρνεις, θερίζεις.

 
maria
23 Οκτ 2018 00:05

Επιτέλους! Μόνο ένα... ΡΩΜΑΛΕΟ φοιτητικό-μαθητικό κίνημα θα μπορούσε να απαντήσει στον ...ρωμαλέο συνδικαλιστή υπουργό που νομίζει ότι μπορεί να δουλεύει μια ολόκληρη κοινωνία! Όσο πιο πολύ μένει σε αυτή τη θέση, τόσο περισσότερο θα διαλύει τα πάντα! Το έχει παρακάνει, αλλά συνεχίζει ακάθεκτος!

 
sa
22 Οκτ 2018 23:02

Δυστυχώς! όπως στρώσαμε θα κοιμηθούμε! τον Αλέξη Τσίπρα τον 'έβγαλε' στην οθόνη η Παναγιωταρέα, για όσους θυμούνται...

 
Γιουσουρούμ
22 Οκτ 2018 22:01

Αυτό το γραφείο απόλυτο μπάχαλο θεωρείται γραφείο Υπουργού; Μια εικόνα χίλιες λέξεις. Τώρα καταλαβαίνουμε όλα όσα συμβαίνουν στην εκπαίδευση!!!

 
GEORGE
22 Οκτ 2018 21:44

Μια κοινωνία σε διάλυση...

 
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
22 Οκτ 2018 20:21

Και το πιο ΘΛΙΒΕΡΟ και άκρα ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ η φιγούρα μιας μαυροφορεμένης άγνωστης κυρίας, που όρθια δίπλα του κι από πάνω του, να προσπαθεί να υποστηρίξει τον εμβρόντητο Υπουργό από τους ασεβείς μαθητές, άσχετα από το δίκαιο ή μη των αιτημάτων τους. Μέγιστο σημειολογικό ατόπημα, να βλέπουμε όλοι εμείς οι εκπαιδευτικοί, οι πολιτικοί του υφιστάμενοι, έναν ανήμπορο Υπουργό, καθισμένο ΚΑΤΩ και γύρω του όλοι όρθιοι οι μεν να του κουνάνε το δάχτυλο, η δε κυρία να επιχειρεί να τον υπερασπιστεί. ΜΕΓΙΣΤΟ ΛΑΘΟΣ.
Πολύ ΘΛΙΒΕΡΟ για όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς, ένας ανήμπορος, καθισμένος Υπουργός, υποστηριζόμενος από ποιον, ποιους, ποια;
"Δοκεί η παιδεία και τούτο πάντες ομολογούσιν, ημερούν τας ψυχάς αφαιρούσα το θηριώδες και άγνωμον." ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ

 
Ελευθερία
22 Οκτ 2018 20:06

Μήπως με αυτόν τον τρόπο καταλάβουν οι ηγεσίες των υπουργείων τι σημαίνει να εισβάλει μια ομάδα στο χώρο δουλειάς σου εκεί που δεν την περιμένεις. Θα φωνάξει τους φοιτητές να τους διώξουν, ίσως;

 
σχολιάζων
22 Οκτ 2018 19:45

δεν υπάρχει ρωμαλέο πολιτικό-υπουργικό- υπαλληλικό κίνημα στο υπουργείο να προασπίσει τη δημοκρατικότητα και να διαφυλάξει τους χώρους του ; τι , όχι; τς τς τς τς...

 
Τα παιδιά έκαναν αυτό που έμαθαν.
22 Οκτ 2018 19:43

Τόσα χρόνια η αριστερά αυτό δεν κάνει;Καταλήψεις,φασαρίες ,έκτροπα; Με τέτοια έφοδο δεν κατέλαβαν την εξουσία;Και όλα αυτά με την ανοχή της φοβικής δεξιάς που φοβόνταν να συγκρουστεί για την εφαρμογή των νόμων γιατί θα καίγονταν η Ελλάδα ,όπως το 2008. Φανταστείτε όταν του χρόνου ανέβει η ΝΔ τι θα γίνεται καθημερινά.Η χώρα έχει φτάσει στον πάτο της απαξίωσης,της μιζέριας και της εγκληματικότητας με αποκλειστική ευθύνη της αριστεράς που αυτή τα δημιούργησε όλα και με ευθύνη της τα συντηρεί.

 
ΝΙΚΟΣ
22 Οκτ 2018 17:10

Παρά τη φαιδρότητα της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και την επιμελώς σχεδιαζόμενη απ' αυτήν πλήρη αποδόμηση της λυκειακής βαθμίδας, είναι εξαιρετικά δυσοίωνη η εκκόλαψη μιας νέας ανερμάτιστης γενιάς: ο νεαρός της φωτογραφίας προγυμνάζεται για μελλοντικός "Τσίπρας". Κάπως έτσι δεν ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ο νυν Πρωθυπουργός; Στο πεδίο των ...μαθητικών αγώνων και με 'φόρμα εργασίας', ως εκ της οποίας απέρριψε και τη γραβάτα!

 
Στράτος
22 Οκτ 2018 17:03

Μπορεί οι φοιτητές της Φιλοσοφικής να μην άκουσαν τον Υπουργό για να περιφρουρήσουν τη Σχολή του από τον Ρουβίκωνα.

Αυτοί εδώ όμως οι φοιτητές και μαθητές δραστηριοποιήθηκαν για να περιφρουρήσουν το Υπουργείο από έναν επικίνδυνο, όπως αυτοί πιστεύουν, Υπουργό.

Τώρα είναι ευχαριστημένος ο κ. Γαβρόγλου από το ρωμαλέο φοιτητικό και μαθητικό κίνημα;

 
Ρουβίκωνας
22 Οκτ 2018 16:06

Ευτυχώς ο Υπουργός έδειξε βιωματικά, πώς οι φοιτητές του ΕΚΠΑ θα απομακρύνουν τον Ρουβίκωνα...

 
Δεν παμε καλα
22 Οκτ 2018 15:22

Το απολυτο μπαχαλο...τι αλλο θα δουμε;

 
ΔΗΜΟΣ
22 Οκτ 2018 15:22

Μπα ο τόσο Δημοκράτης υπουργός δείχνει να εκπλήσσεται !!!!
ο δρόμος του δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα ...αλήθεια ο αγωνιστής Κοτσυφάκης που είναι ;

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.