Συντονιστικό Μαθητών: Τα 5μελή και 15μελή να επιστρέψουν στον Κ. Γαβρόγλου το Σχέδιο για τις αλλαγές στο Λύκειο

“Στόχος μας να γεμίσει το Υπουργείο Παιδείας με τους φακέλους μας!”

22/10/2018

Άκουσε το άρθρο

Η Συντονιστική Επιτροπή μαθητών Αθήνας καλεί αυτή τη βδομάδα όλα τα 5μελή και 15μελή, όλα τα σχολεία να επιστρέψουν στο υπουργείο Παιδείας το νομοσχέδιο που παρουσίασε η κυβέρνηση https://www.minedu.gov.gr/…/%CE%9A%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B5%…!

ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ!

Φτιάχνουμε φακέλους-πακέτα με το νομοσχέδιο σε κάθε σχολείο και τάξη και τα στέλνουμε ταχυδρομικώς στο υπουργείο Παιδείας με την ένδειξη:

«ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ! ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ!»

Αποστολή προς:
Υπουργό Παιδείας, κ. Γαβρόγλου
Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 37, Μαρούσι, Αθήνα
Τ.Κ. 151 22

Στόχος μας να γεμίσει το Υπουργείο Παιδείας με τους φακέλους μας!

Συζητάμε και οργανώνουμε τον αγώνα μας παντού! Κάνουμε συνελεύσεις, μαζεύουμε υπογραφές, παίρνουμε αποφάσεις και ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ 29 ΟΚΤΩΒΡΗ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (3)

ΓΙΩΡΓΟΣ
|

ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΦΑΣΑΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ.

sa
|

έχει και παρακάτω...

Αλλο πάλι και αυτό..
|

Που την είδαν την εξόντωση τα παιδιά; Ειλικρινά δηλαδή.. Για να "κοπεί" κάποιος θα πρέπει να το παλέψει πολύ, τα εξεταζόμενα μαθήματα μειώνονται στο μισό σχεδόν, γίνεται αναμόρφωση της ύλης. Σαββατοκύριακα χωρίς τσάντες, περιγραφική αξιολόγηση.. Εντελώς ακατανόητες κινητοποιήσεις.

Αν μπορεί κάποιος με επιχειρήματα ας πει ποιος ο λόγος αυτής της αντίδρασης..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ