Placeholder

ΣΧ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

τ. Σχ. Σύμβουλος: Έλεγα συχνά ότι σε θέσεις ευθύνης δεν είμαστε για πάντα

“Ο αποκλεισμός μου από τη διαδικασία επιλογής συντονιστών εκπαιδευτικού έργου, επειδή δεν υπήρχε υπογραφή στην υπεύθυνη δήλωση δε σημαίνει για μένα αποχαιρετισμό από σας”
Δημοσίευση: 22/10/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Ο αποκλεισμός μου από τη διαδικασία επιλογής συντονιστών εκπαιδευτικού έργου, επειδή δεν υπήρχε υπογραφή στην υπεύθυνη δήλωση δε σημαίνει για μένα αποχαιρετισμό από σας.

Αυτό τονίζει η τ. Σχολική  Σύμβουλος ΠΕ02 Χριστίνα Βαμβούρη, στην Ευχαριστήρια - Χαιρετιστήρια επιστολή Διευθυντές/ντριες των σχολείων της Δ.Δ.Ε. της Π.Ε. Δράμας,

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Καλοί μου συνάδελφοι,

Μετά τη λήξη της θητείας των σχολικών συμβούλων με την από 15/10/2018, διαπιστωτική πράξη του υπουργού με αριθμό Φ.351.1/49/167596/Ε3: «Παύση της λειτουργίας υπηρεσιών και οργανικών μονάδων και έναρξη της πλήρους λειτουργίας των Περιφερειακών Κέντρων Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού (ΠΕ.Κ.Ε.Σ.)», θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την έντεκα ετών συνεργασία μας.

Σας ευχαριστώ όλους και όλες για την υποδοχή  που μου είχατε  επιφυλάξει  όταν  παρουσιάστηκα στη νέα  μου θέση, για όσα μου μάθατε αυτά τα χρόνια που υπηρέτησα στη Δράμα,

Σας ευχαριστώ για την ευγένεια με την οποία με υποδεχόσασταν στα σχολεία,

Σας ευχαριστώ για την προθυμία σας να συμμετέχετε είτε ως εισηγητές είτε ως ακροατές στις συναντήσεις μας.

Αλήθεια, για πολύ καιρό μου προκαλούσε ευχάριστη έκπληξη η συνεχής και συνήθως μαζική παρουσία σας ασχέτως καιρικών ή άλλων συνθηκών στις παιδαγωγικές ή διδακτικές συγκεντρώσεις μας.

Έλεγα συχνά ότι σε θέσεις ευθύνης δεν είμαστε για πάντα.

Επέστρεψα, λοιπόν, στην τάξη, από όπου, άλλωστε, ξεκίνησα.

Ο αποκλεισμός μου από τη διαδικασία επιλογής συντονιστών εκπαιδευτικού έργου, επειδή δεν υπήρχε υπογραφή στην υπεύθυνη δήλωση δε σημαίνει για μένα αποχαιρετισμό από σας.

Ευχαριστώ, ακόμη, όλους τους κ. κ. Διευθυντές/τριες και τους συναδέλφους των σχολείων της Δ.Δ.Ε. της Π.Ε. Καβάλας, των οποίων η παιδαγωγική και επιστημονική ευθύνη μου είχε ανατεθεί από το 2016.

Σας χαιρετώ, καλοί μου συνάδελφοι, αλλά δε σας αποχαιρετώ.

Εξάλλου, για όποιον θέλει, μας περιμένει και φέτος «Μια μέρα με το Γαλέριο στη ρωμαϊκή Θεσσαλονίκη» στις 15/12.

Αυτό θα είναι το θέμα της φετινής μας εκπαιδευτικής επίσκεψης (για συναδέλφους) στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων επισκέψεών μας, στη Θεσσαλονίκη:

Οι βίλες της εξοχής και τα μυστικά τους,
Αναζητώντας τις «Μαγεμένες»,
Προσκεκλημένοι σε βυζαντινό γάμο,
Στα βήματα του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς.

Μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση: christinavamvouri@gmail.com, μέχρι την Κυριακή, 25/11/2018.

Να είστε καλά και
Καλή συνέχεια στο έργο σας

Χριστίνα Βαμβούρη
Τ. Σχ. Σύμβουλος ΠΕ02

Σχόλια (2)

 
Τέως Σχολικός Σύμβουλος από 15/10/2018.
22 Οκτ 2018 22:21

Αγαπητή Χριστίνα,
Αν και δεν μας μνημόνευσες εμάς τους "καλούς" ΣΣ και φίλους, ίσως για να μη σου πούνε ότι "ευλογείς τα γένια …", στέκομαι σε τρία πράγματα:
• Η σεμνότητα που διακρίνει την επιστολή και σε χαρακτηρίζει ως άτομο.
• Η αγάπη σου για την δουλειά σου/μας και τους συναδέλφους σου.
• Η αναφορά σου για την ευγένεια με την οποία σε/μας υποδέχονταν στα σχολεία στις κοινές μας επισκέψεις οι συνάδελφοι και οι διευθυντές, διευθύντριες των σχολείων.
Σε ευχαριστώ για τις γεμάτες συζητήσεις μας για τις συμβουλές που έδινες ως αρχαιότερη ΣΣ.
Καρασταμάτης Στράτος
Τέως Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ03
Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

 
ΔΗΜΟΣ
23 Οκτ 2018 20:14

Πάντα άξια ….ένας υπέροχος και σεμνός άνθρωπος !!!!!

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean