Κάλυψη 5.481 θέσεων μέσω μετατάξεων και αποσπάσεων δημοσίων υπαλλήλων

23/10/2018

Άκουσε το άρθρο

Συνεδρίασε   στο υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, η Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας και αφού εξέτασε αιτήματα 165 φορέων, ενέκρινε την κάλυψη 5.481 θέσεων μέσω μετατάξεων και αποσπάσεων δημοσίων υπαλλήλων.

Αναλυτικά, ενέκρινε  αιτήματα για την κάλυψη  4.754 θέσεων μέσω μετατάξεων και 727 μέσω αποσπάσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, εγκρίθηκαν για πρώτη φορά ολοκληρωμένα τα αιτήματα για την κάλυψη, μέσω του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας, των Δήμων και των Περιφερειών.

Επίσης, στο πλαίσιο της ανάγκης ενίσχυσης της λειτουργίας του ΑΣΕΠ, εγκρίθηκε πλήρως αίτημά του για κάλυψη 5 θέσεων από μετατάξεις και άλλων 18 από αποσπάσεις.

Παράλληλα εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν  μεμονωμένα αιτήματα μετατάξεων και αποσπάσεων υπαλλήλων. Συγκεκριμένα, 45 για αμοιβαία μετάταξη, 37 για απόσπαση λόγω συνυπηρέτησης και 35 για απόσπαση/μετάταξη λόγω υγείας.

Στις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Κινητικότητας και ανάρτηση του σχετικού πίνακα των θέσεων για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ