Παρουσίαση του νέου εκπαιδευτικού πακέτου των Μαθηματικών της Ε΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου

23/10/2018

Άκουσε το άρθρο

Η Επιστημονική Μονάδα Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Μαθηματικών του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής οργανώνει ενημερωτική-επιμορφωτική ημερίδα με θέμα:
«Παρουσίαση του νέου εκπαιδευτικού πακέτου των Μαθηματικών  της Ε΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου (Βιβλίο μαθητή/μαθήτριας και Οδηγός εκπαιδευτικού)».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων στις αίθουσες «Γαλάτεια Σαράντη» και «Jacqueline de Romilly», τη Δευτέρα 29  Οκτωβρίου 2018 και ώρα 09:00-15:00.

Επισημαίνεται ότι η ημερίδα (πλην της ενότητας  των Διδακτικών πρακτικών/Εργαστηρίων) θα μεταδοθεί απευθείας μέσω διαδικτύου (https://diavlos.grnet.gr/event/e1173) ώστε να είναι εφικτή η παρακολούθησή της από τους Συντονιστές/ Συντονίστριες  Εκπαιδευτικού Έργου και τους/τις  εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης απ’ όλη τη χώρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ