Υποβολή Αιτήσεων στο Υπομητρώο Ειδικών Επιστημόνων – Τεχνικών, του Μητρώου Αξιολογητών του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

04/11/2018

Άκουσε το άρθρο

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.)

ΚΑΛΕΙ

Τους ενδιαφερόμενους για ένταξη στο Υπομητρώο Α.3 να υποβάλουν:

1. Αίτηση/Δήλωση πλήρως συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη
2. Δελτίο Ταυτότητας (απλή φωτοτυπία)
3. Τίτλους σπουδών (απλή φωτοτυπία)
4. Αποδεικτικά τριετούς (3)επαγγελματικής εμπειρίας την τελευταία πενταετία ή εκπαιδευτικής εμπειρίας τεσσάρων (4) εξαμήνων σε Ι.Ε.Κ. ή εκπαιδευτικής εμπειρίας ενός (1) έτους σε ΕΠΑ.Λ. στο αντικείμενο της ειδικότητας για την οποία θα καταρτιστεί κατάλογος θεμάτων

Α. Έργο των ανωτέρω Ειδικών Επιστημόνων – Τεχνικών είναι:

α) Κατά την προετοιμασία των Εξετάσεων Πιστοποίησης:

Η κατάρτιση, αναθεώρηση ή και τροποποίηση των Καταλόγων θεμάτων των Εξετάσεων ανά ειδικότητα Μεταλυκειακού Έτους- Τάξης Μαθητείας ΕΠΑ.Λ., υπό την εποπτεία της αρμόδιας υπηρεσίας του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

β) Κατά τη διενέργεια των Εξετάσεων Πιστοποίησης:

Ο έλεγχος και η διαμόρφωση των θεμάτων των εξετάσεων, η παροχή τυχόν διευκρινίσεων στους/στις εξεταζόμενους/ες καθώς και η παροχή οδηγιών για τη βαθμολόγηση των έντυπων απαντήσεων του θεωρητικού μέρους των εξετάσεων και την αξιολόγηση των θεμάτων του πρακτικού μέρους των εξετάσεων.

Β. Ειδικότητες του Μεταλυκειακού Έτους- Τάξη Μαθητείας των ΕΠΑ.Λ.


Γ. Κριτήρια ένταξης :

Στο Υπομητρώο Α3 δύνανται να ενταχθούν:

1. Εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με εκπαιδευτική εμπειρία τουλάχιστον ενός (1) έτους σε ΕΠΑ.Λ., που έχουν
δικαίωμα να διδάξουν στο Μεταλυκειακό έτος - Τάξη Μαθητείας1 ή
2. Επαγγελματίες, κάτοχοι Τίτλου Σπουδών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Α.Ε.Ι. ή και Α.Τ.Ε.Ι.) της ημεδαπής ή αντίστοιχου
τίτλου σπουδών της αλλοδαπής αρμοδίως αναγνωρισμένου, συναφούς με την ειδικότητα στην οποία θα καταρτιστεί ο κατάλογος Θεμάτων Εξετάσεων Πιστοποίησης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. ή αποφοίτων του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξη Μαθητείας και διαθέτουν τριετή (3) επαγγελματική εμπειρία κατά την τελευταία πενταετία στο ίδιο ή παρεμφερές αντικείμενο ή

3. Εκπαιδευτικοί/εκπαιδευτές που διαθέτουν εκπαιδευτική εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) εξαμήνων σε Ι.Ε.Κ. σε αντίστοιχη ειδικότητα.

Για να κατεβάσετε την Αίτηση υποψηφιότητας, πατήστε εδώ

Ο φάκελος με την αίτηση υποψηφιότητας και όλα τα συναφή δικαιολογητικά κατατίθεται στο Πρωτόκολλο του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Οργανισμού ή αποστέλλεται ταχυδρομικά, στη διεύθυνση: Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234 Νέα Ιωνία, με συστημένη ταχυδρομική επιστολή ή μέσω ταχυμεταφοράς σε κλειστό φάκελο, στον οποίο θα αναγράφονται ευκρινώς, αφενός τα στοιχεία του/της αποστολέα και αφετέρου η ένδειξη:
«Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Υπομητρώο Α.3 Ειδικών Επιστημόνων – Τεχνικών».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα παραπάνω από 02/11/2018 έως τις 16/11/20

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ