Live/Βουλή: Συζήτηση 6 Επίκαιρων Ερωτήσεων για την παιδεια

Ν. Κεραμέως: Θα καταργήσουμε το νόμο για τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Εργου

09/11/2018

Ενημερώθηκε: 09/11/2018, 12:05

Άκουσε το άρθρο

Την κατάργηση του νόμου για τους Συντονιστές Εκπαιδευτικού Εργου και των ΠΕΚΕΣ, εάν η ΝΔ γίνει Κυβέρνησης,   ανακοίνωσε σήμερα στη Βουλή η Τομέαρχης Παιδείας της ΝΔ Νίκη Κεραμέως   κατά τη συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης   . (σ.σ. Σε λίγο αναλυτικό ρεπορτάζ από τα όσα είπε ο υπουργός και η Ν. Κεραμέως)

Στη Βουλή βρ/ισκεται σε εξέλιξη η συζήτηση άλλων 5 επίκαιρων ερωτήσεων που πραγραμματίστηκαν για τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής.

Το esos συνδέθηκε με τη Βουλή για να παρακολουθήσετε απευθείας τη συζήτηση.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟ ΒΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ

Οι άλλες Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα συζητηθούν σήμερα είναι οι εξής:

  1. του Βουλευτή Α΄ Πειραιώς  του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσής Αυγή  Νικολάου Κούζηλου  , με θέμα: «Μεικτή διεπιστημονική επιτροπή εμπειρογνωμόνων».
  2. του Βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος   Ιωάννη Δελή  , με θέμα: «Ελλείψεις εκπαιδευτικών στα Γυμνάσια, Λύκεια και Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑΛ) της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής».
  3. του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος  Νικολάου Μωραΐτη  , με θέμα: «Για τη λειτουργία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Λευκάδα».
  4. του Ανεξάρτητου Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης Αριστείδη Φωκά  , με θέμα: «Ελεύθερη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης».
  5. του Βουλευτή Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ΔΗΜ.ΑΡ  Βασιλείου Κεγκέρογλου  ν, με θέμα: «Να επιλυθεί το πρόβλημα που έχει προκύψει για τους επί πτυχίω φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Δομικών Έργων της Σχολής Εφαρμογών του Τ.Ε.Ι. Κρήτης».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Σχόλια (1)

nikolaos
|

Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ψηφιακό Μarketing Τουρισμού, συνάδει με τη Λευκάδα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ