Placeholder

ΒΟΥΛΗ

Ο Κ. Γαβρόγλου κούνησε το “δάκτυλο” σε Βουλευτή του ΚΚΕ γιατί εμποδίστηκε από κατάληψη στην Κέρκυρα να μιλήσει σε εκδήλωση

"Επικροτείτε τον αποκλεισμό από την ενημέρωση των πολιτών ενός τόπου διά της βίας, ναι ή όχι; Ξέρετε ότι αυτά στην ιστορία του κόμματός σας είναι πράγματα εξαιρετικά προβληματικά και ακόμα τα πληρώνει η Αριστερά. Τα πληρώνει και η δική μας Αριστερά".
Δημοσίευση: 09/11/2018
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

Το “δάκτυλο” κούνησε ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου στον Βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Μωραίτη , σήμερα στη Βουλή κατά τη συζήτηση επίκαιρων ερωτήσεων, διότι το περασμένο Σάββατο , στην Κέρκυρα, αναβλήθηκε εκδήλωση , όπου θα μιλούσε για τις αλλαγές στο Λύκειο, λόγω κατάληψης του χώρου.

Κ. Γαβρόγλου: Το περασμένο Σάββατο ήμουν στην Κέρκυρα για να ενημερώσω γονείς και κηδεμόνες για την Γ΄ Λυκείου. Και υπήρξε κατάληψη του Εργατικού Κέντρου, όπου θα γινόταν η εκδήλωση και δεν κατέστη δυνατό να γίνει αυτή η εκδήλωση.
Εσείς το επικροτείτε αυτό; Επικροτείτε τον αποκλεισμό από την ενημέρωση των πολιτών της Κέρκυρας διά της βίας, ναι ή όχι;

Νίκος Μωραίτης: Όταν γίνεται με όρους λαϊκού κινήματος, συμφωνούμε.

Κ. Γαβρόγλου:  Αφήστε το εάν γίνεται με όρους κινήματος. Είναι δημοκρατία να απαγορεύετε…

Προεδρεύων (Νικήτας Κακλαμάνης): Επί της ερώτησης παρακαλώ.

Κ. Γαβρόγλου: Απαντάω ακριβώς σε αυτό, γιατί πριν αναφέρθηκε ο συνάδελφος…

Νίκος Μωραίτης: Όταν υπάρχουν όροι λαϊκού κινήματος…

Κ. Γαβρόγλου:  Ακούτε τι σας λέω;

Προεδρεύων  (Νικήτας Κακλαμάνης): Κύριε Μωραΐτη, μην χάνουμε τον χρόνο τσάμπα.

Κ. Γαβρόγλου:  Με συγχωρείτε, ακούτε τι σας λέω; Επικροτείτε τον αποκλεισμό από την ενημέρωση των πολιτών ενός τόπου διά της βίας, ναι ή όχι; Ξέρετε ότι αυτά στην ιστορία του κόμματός σας είναι πράγματα εξαιρετικά προβληματικά και ακόμα τα πληρώνει η Αριστερά. Τα πληρώνει και η δική μας Αριστερά. Και απ’ αυτά πρέπει να απαλλαγούμε.
Εδώ, λοιπόν, καθαρές κουβέντες. Αυτά τα πράγματα δεν έχουν θέση στο δημοκρατικό κίνημα, τελεία και παύλα!

 

Σχόλια (9)

 
Απόφοιτος
09 Νοε 2018 19:08

Ποια αριστερά τρομάρα σας;Ποια αριστερά;Για πες μας Γαβρόγλου,εσύ επικροτείς τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό των αποφοίτων ακυρώνοντας τα πτυχία τους μη κάνοντας αντιστοιχιση - ισοτιμία με αυτά του ΠΑΔΑ;Επικροτείς τον αντισυνταγματικό αποκλεισμό των αποφοίτων απο τα επαγγελματικά διακαιώματά τους;Σ αρέσει ο αντισυνταγματικός διαχωρισμός ΠΕ-ΤΕ και η αντισυνταγματική μη ανέλιξη των αποφοίτων στο δημόσιο;Να δεις τι πληρώνει η πραγματική αριστερά που στηρίζεται στις αρχές της ισονομίας και αξιοκρατίας , απο τη δική σας !!!Δεν δικαιούσαι να ομιλείς Γαβρόγλου!Πολυ καλα σου έκανε το ΚΚΕ.Το ίδιο απ την ανάποδη είσαι!

 
ΔΗΜΟΣ
09 Νοε 2018 19:34

Ναι ...ο δημοκράτης Υπουργός

 
Ελεύθερος
09 Νοε 2018 22:15

Αργά το θυμήθηκες, συριζαίε. Οι καταλήψεις δημοσίων χώρων (ιδίως σχολείων και πανεπιστημίων) είναι από την εποχή του επονείδιστου πολυτεχνείου το σήμα κατατεθέν σας.

 
ΗΡΑ*
10 Νοε 2018 14:45

Στο σπίτι του κρεμασμένου, κ. Γαβρόγλου, δεν μιλάνε για σχοινί. Για ποια δημοκρατία μιλάτε, αλήθεια, όταν α) ο ελληνικός λαός κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λέει " Ο Χ Ι " στο δημοψήφισμα - επαναλαμβάνω ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ !!!! - που ε σ ε ί ς ο ι ί δ ι ο ι ο ρ γ α ν ώ σ α τ ε , και πριν ακέκτωρ φωνήσαι ο κ. Τσίπρας και κατ΄επέκταση η ηγετική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ( της αφεντιάς σας συμπεριλαμβανομένης) το μετέτρεψε σε " Ν Α Ι "; β) Όταν, επειδή δεν άρεσε στον κ. Τσίπρα ειλημμένη απόφαση του συνεδρίου του κόμματτός σας, ακυρώνετε την απόφαση και σαν τα πρόβατα ξαναψηφίζετε αποφασίζοντας έτσι όπως ήθελε ο κ. Τσίπρας; γ) Όταν εφαρμόζετε μια ακραία νεοφιλελευθερη πολιτική γράφοντας στα παλιά σας τα παπούτσια τις προεκλογικές σας υποσχέσεις; Αναφέρατε έστω και μία - επαναλαμβάνω μ ί α ! - από τις προεκλογικές σας υποσχέσεις που να υλοποιήσατε. Για χαχόλους μας περνάτε κ. Γαβρόγλου ;
Διευκρίνιση : Δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ ούτε και υιοθετώ την πολιτική και τις πρακτικές του....

 
Τάκης
10 Νοε 2018 15:48

«Μάχαιρα έδωσες, μάχαιρα θα λάβεις» λέει ο σοφός λαός μας. Περιμένεις κανένας να σας λυπηθεί με τα ψέματα και υποσχέσεις που δώσατε και δεν υλοποιήσατε, τα συντάγματα και τους ρουβίκωνες????

 
Πτυχιούχος ΤΕΙ
10 Νοε 2018 20:18

Για ποια αριστερά μιλάς κ. Γαβρόγλου? Ούτε οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έκαναν τέτοια εκτρώματα σε σύγκριση με αυτά που κάνατε εσείς στους απόφοιτους των ΤΕΙ! Είναι το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα στην ιστορία σε βάρος των νέων ανθρώπων που είναι η παραγωγική μηχανή της χώρας και το μέλλον αυτού του τόπου. Αυτοί οι νέοι άνθρωποι ήταν οι ψηφοφόροι που σας έβγαλαν στην εξουσία και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είναι οι ίδιοι άνθρωποι που θα σας ρίξουν μαύρο και θα σας ανατρέψουν! Λυπάμαι βαθύτατα για το γεγονός πως μια υποτιθέμενη αριστερή κυβέρνηση, όπως αποδείχτηκε από τους χειρισμούς σας, έπραξε μια ακαδημαϊκή γενοκτονία σε βάρος χιλιάδων απόφοιτων!

 
Μάρκος
12 Νοε 2018 16:57

"Με όρους λαϊκού κινήματος", λέει ο βουλευτής του ΚΚΕ. Ε,ναι! Άλλωστε όλοι οι αυταρχισμοί δικαιολογίες στο λαϊκό κίνημα ψάχνουν. Από τη μια, όταν μας βολεύει, λέμε "δεν είναι ακόμα ώριμος ο υποκειμενικός παράγοντας" και από την άλλη, όποτε μας βολεύει πάλι, λέμε "με όρους λαϊκού κινήματος"! (...που ακόμα δεν είναι ...ώριμο!). Και το 5%, "σύντροφε" του ΚΚΕ, πολύ σας πέφτει!

 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
13 Νοε 2018 01:47

Ελλάδα.Η τελευταία μαρξιστικής νοοτροπίας χώρα της Ευρώπης.Με πολίτες που τα θέλουν όλα τζάμπα σε πράγματα που δεν δίνουν τζάμπα ούτε και οι πλουσιότερες ή και φτωχότερες χώρες.Με χρέος κοντά πια στα 360δις που όσο πάει ανεβαίνει.Με επιτήρηση ως το 2060.Που έδωσε στους ξένους πάνω από 10.000 ακίνητα και αρχαιολογικούς χώρους για 99 χρόνια για να εισπράτουν τα έσοδα.Υπάρχει προηγούμενο στην ιστορία της ανθρωπότητας που άλλος λαός το δέχτηκε;Φάτε αριστερά με τα επιδόματα και τα κούφια λόγια της της και ψηφίστε ξανά την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για να σας σώσουν αφού πρώτα σας κατάστρεψαν.

 
ΗΡΑ*
13 Νοε 2018 09:17

Θαυμάστε τους, προσκυνήστε τους, ξαναψηφίστε τους ! Και μη μου πείτε πως δεν τούς ξέρετε ! Είναι αυτοί οι ίδιοι που μας οδήγησαν στην καταστροφή και υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας και του λαού της. Τα απανωτά μνημόνια ήταν σωτηρία ΜΟΝΟ γι' αυτούς. Και μη μου πείτε πως δεν τούς ξέρετε. Πάλι τα ίδια θα λέμε;....

Σχολιάστε το άρθρο

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

e-epimorfosi.aegean

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ