myschool: Από σήμερα οι διορθώσεις στις “διπλοεγγραφές” μαθητών

10/12/2018

Ενημερώθηκε: 10/12/2018, 07:05

Άκουσε το άρθρο

Από σήμερα Δευτέρα 10/12/2018 15:00 έως Τετάρτη 12/12/2018 15:00 θα δοθεί στο myschool η απαραίτητη λειτουργικότητα, προκειμένου να διορθώσετε τις λανθασμένες εγγραφές (διαγραφή/αποδέσμευση μαθητή) για το σύνολο των σχολικών μονάδων της χώρας, δημόσιες και ιδιωτικές.

Το υπουργείο Παιδείας καλεί τις σχολικές μονάδες να προβούν    άμεσα σε έλεγχο του Ιστορικού Εγγραφών των μαθητών σας (Κατάλογος μαθητών -> Επεξεργασία μαθητή -> Στοιχεία εγγραφής) ώστε να εντοπίσετε τις εγγραφές που θα πρέπει να αποδεσμεύσετε/διαγράψετε τις επόμενες μέρες.

Στόχος της προσπάθειας είναι η διευθέτηση των «διπλοεγγραφών» ώστε να έχουμε ορθή καταχώριση του μαθητικού δυναμικού έχοντας το πλήρες ιστορικό εγγράφων του.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται και διαγράφονται. Επίσης δεν επιτρέπεται στα σχόλια να αναγράφονται links τα οποία διαγράφονται. Το esos δεν φέρει ευθύνη για τα επώνυμα ή ανώνυμα σχόλια που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ